-
A hrál jsi ten nový obsah? Kolik lidí ho hrálo, já zkusil ty nedodělané mise a to nebylo hratelné. Ten survival mode bych nazval extrémně lazy, dokonce nevytvořili pro postavy ani animace a použili z původní hry.
To hodnocení si neobhájil, protože ten remaster se obhájit nedá, protože ta hra není remaster, je to jen patch, co by ti vytvořil na Nexusu moder naprosto zdarma. To, že to hodnotil jako něco jiného, je jeho berlička/fabulace a to nemá v rámci novinařiny co dělat.
Ale v rámci politiky a gamingu je prostě důležité dát TLOU2 10/10. Nemusíš mě přesvědčovat o něčem jiném.
-
Jednička byl strhující zážitek, a od hratelnosti, která hraje druhé housle, jsem žádné výraznější změny ani nechtěl, takže věřím, že budu spokojen.👍
-
Lenze detroit sa nesnazil byt niecim viac nez interaktivnym filmom. Hellblade zraza jeho gameplayova stranka. O moznosti ovplyvnovat pribeh sa snad nemusime dufam ani bavit...pri hellblade si len divak. Takze objektivne nemozes dat hellblade na uroven detroitu nedajboze nad neho ani keby si mal tie najvacsie ruzove okuliare.
-
Já taky myslím, že hodnotící stupnice je už znehodnocená. Hodnocení 3/10, 2/10 nebo 1/10 možná mohou mít nuance, ale pro mě znamenají stejnou věc - je to špatná hra, tu si asi nekoupím.
Mně přijde nejpřehlednější 5hvězdičkové hodnocení: 5/5 super hra, doporučujeme. 4/5 velmi kvalitní hra. 3/5 průměrně dobrá hra. 2/5 nepovedená hra. 1/5 špatná hra, vyhněte se.
-
Hele, zopakuji to, co jsem napsal níž.
Ty máš nějaká sepsaná pravidla od mezinárodní asociace novinářů a hráčů, jak by se měli hodnotit recenze remasterů??? Asi ne, co?
Ono nic takového není. Takže je to opět čistě subjektivní záležitost, jak je tomu obvyklé u her. Tady žádné "logicky nemůže dostat" neplatí.
A pokud by jsi četl tu recenzi "remasteru" TLOU2, tak by jsi věděl, že autor článků jasně napsal: Název "remaster" není nejšťastnější, protože je to spíš taková TLOU2 "Definitive Edition" s porcí nového obsahu. A autor to taky hodnotil jako tu "Definite Edition".
Za mě své hodnocení s přehledem obhájil. A většina lidí na agregátech má podobný názor. Shrnu to: Většina promluvila, jsi v menšině.
-
"by jsi" neexistuje, je to vždy bys.
Myslím si, že argumentace agregáty není validní v této době, kdy gaming je aktuálně extrémně politický. TLOU2 remaster není remaster, je 4K verze toho samého bez vylepšení. Takový remaster nemůže logicky dostat 10/10. Už ten název remaster je provokace. Agregát krásně ukazuje skupinové selhání.
Alespoň jedna recenze to vystihuje:
"The Last of Us Part II Remastered is not a remaster at all."
4/10.
-
Ty snad máš snad někde napsané oficiální hodnotící kritéria pro "remastery" od nějaké mezinárodní asociace herních novinářů??? Asi ne, co?
Takže se dá předpokládat, že nic takového neexistuje. Takže hodnocení remasterů bude dost subjektivní...
A pokud by jsi četl tu recenzi na "remaster" TLOU2, tak by ses dozvěděl, že autor článku jasně napsal, že ten název "remaster" není zrovna nejšťastnější, protože je to spíš něco jako TLOU2 "Definitive Edition" s porcí nového obsahu. A autor to hodnotil jako "Definitive Edition". Takže za mě své hodnocení obhájil.
-
Auto je primárně funkční věc, která slouží k dopravě z bodu A do bodu B. Takže je trochu jednodušší určit nějakou funkční hodnotu.
Ale i tak by našlo hodně lidí, kteří by auta hodnotili subjektivně. Třeba jednou známkou by ohodnotili auto důchodci, kteří jezdí jednou za týden do Kauflandu. Jinak by ohodnotil auto profesionální závodník. A jinak by ohodnotil auto milionář, který má auto na okrasu před svou vilou. Každý člověk má trochu jiné požadavky od auta a proto ho ohodnotí trochu jinak.
Zatímco hry, hudba a filmy se spíš řadí mezi umění. A umění se hodnotí hlavně subjektivně. Tam nelze stanovit nějakou "objektivní" normu.
I nejhorší hra v historii si najde pár lidí, které to fakt bavilo. A stejně tak i nejlepší hra v historii si najde lidi, které to nebaví.
-
S přehnaným hodnocením Lords of the Fallen bude většina hráčů souhlasit...
Ale Horizon 2 a TLOU2 si své hodnocení zaslouží. Má to podobné skóre na agregátech jako Metacritic. A pokud by jsi ty osobně tomu dal menší hodnocení, tak to je tvoje subjektivní preference. Sto lidí, sto chutí.
-
Mám to koupené, jedu na higend setupu (4090) a vypadá to velice dobře.
Když má člověk i slušné audio (buď sluchátka nebo hodně hlasitě 5.1), je to silně nebvyklý zážitek. Vlastně jsem něco tak intenzivního dlouho nezažil, to šeptání v kombinaci s vizualem je dost wow. Kromě toho jsou tam zakomponované poměrně solidní postřehy z psychologie traumatu.
Ještě jsem to nedohrál, ale z mého pohledu koho bavila jednička, dvoje je ještě intenzivnější a lepší.
-
Hlavně se nerozbreč 🤡
-
Kámo, ty jsi nemocnej, jestli tohle srovnavas s Detroitem... Já ti ten Xbox přeju 🤣
-
Hru si v zlave urcite vyskusam. Hra ide svojou cestou a to ocenujem, na druhej strane tych 7 rokov muselo stat dost penazi a mozme len tipovat kolko milionov sa bude musiet predat aby sa hra dostala do plusu.
Kedze je hra hned v gamepasse, tak predpokladam, ze celkove predaje budu mat slabu vypovednu hodnotu.
-
Kdepak, špatná hra je prostě špatná hra, na tom nic subjektivního není. Stejně jako špatné auto.
-
Jako sorry, ale remaster čehokoliv nemůže prostě nikdy dostat 10/10, protože to podle zde popsaných měřítek nedává smysl. Stejně jako proč dostal Horizon 2 to, co dostal. Jak píše kolega, něco je tady divně, ale určitě to nebude tim, za tamto byly hry od Sony a tohle není 😆
-
No že třeba v Detroit Become Human si zahraju nebo i v jiných hrách, co jsou interaktivní filmy a ty hry dostaly lepší hodnocení. Ale je fakt, že nebyly exkluzivní na Xbox no...
-
To nemyslíš vážně, že ne? Horizon 2 9/10, pseudo remaster TLOU2 10/10. Zabuguovaný Lords of Fallen 9/10 etc….
-
Jako...jo. Ale zároveň je třeba zopakovat po 873té, že KAŽDÉ číselné hodnocení je naprosto vycucané z prstu.
Pro někoho bude tahle hra 2/10 (jako byla jednička pro mě), pro jiného 10/10, pokud ho jednička uhranula. Je to všechno totááálně subjektivní.
-
Počkej, ale teď už si kritéria cucáž s prstu ne? Desítka znamená etickou hru? Přiznám se, že o tom slyším prvně :-D Já vždycky myslel, že se hodnotí kvalita. A informaci o tom, že se těch her dá spočítat na prstech jedné ruky jsi vzal kde? Víc jich být nesmí? Jak se to hodnocení dá pětkrát, tak už se dál používat nemá? :-D
-
Stejný magazín, co dál tragickému Starfieldu tu samou známku? Nebo "remasteru" TLou II nejlepší známku, tudíž etická hra, kterých se dá spočítat na prstech jedné ruky? Nebo nejhorším AC za poslední roky Valhalla 8/10?
Ne, Games je na tom úplně stejně jako ostatní magazíny. Má taky dost hezkých kostlivcu ve skříních.