Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luk83

Tlou2 je hra z roku roku 2020 a tedy opravdu nepotřebovala remaster. Dívám se na to optikou co mi tohle přineslo navíc za moje peníze - nic zásadního, akorát na mě Sony chtělo vydělat. Ale je vidět, že lidi dají peníze, tak proč to nedělat. Už se těším na remaster a kompletní edici God of War 😆

• Musím říct, že na Unreal engine vypadá hra docela pěkně. I když je to dost pustina. 

Každopádně je hraní vážně dost nudné. Takže bych dílo hrou asi nenazýval. 

• 😂 takže ani literaturu nemůžeme hodnotit, protože jde o umění. Filmy prý také ne. Myslím, že si se do toho trochu zamotal. 

Google by měl zaříznout recenze restaurací v mapách, protože co jednomu nechutná, druhému může a proto je nemůžeme hodnotit. 😂😂

• Ne, ale už tak perfektní hru remaster jen dále posunul k dokonalosti a proto si to hodnocení 10/10 zaslouží. Ty se na díváš tak že hodnotíš jen přínos toho remasteru obecně a nedíváš se na to jako na celek. 

• Dohráno za cca 7 hodin a podle mě geniální hra a výkon herců je minimálně na potlesk.

Skvěle napsaný příběh zakomponovaný do filmové hry s krásnou grafikou doprovazejicí nadhernou hudbou.

A co se týče stížností nanedostatečné herní mechaniky, tak naopak v případě této hry, by složitější herní mechaniky byly spíš na škodu a celkový požitek by ničily...

Víš takových her :)

Howgh

• triptich

takže tretia recenzia v poradí a tretia, kde ma recenzent potešil konštatovaním, že vlastne dostanem to, čo čakám - viac jednotky zabalenej v krásnom obale. konkrétne pri tejto hre mi to nevadí, skôr naopak, očakávam to a celkom sa na tých pár hodín s "hrou" teším.
    aj tu vďaka za recenziu.

• Luk83

Wow, takže stačí přidat komentář autorů, pár nových scén a je tady něco, co jsem ještě nehrál? Hraje se to pořád stejně, vypadá to nepatrně líp a příběh je pořád stejný, včetně jeho konce. Jo, tak to je na desítku nebo možná to, že si to Sony nechalo zaplatit za plnou cenu a hráči tleskali :D nicméně každý podle chuti ;)

• Luk83

Koukal jsme na české recenze a Sector, proč sem tahat svět...

• Luk83

Nevím, jak moc jste dutý vy, ale někdo tady psal, že Senua je interaktivní film a když to dal do tohodle žánru, tak už si to můžu porovnávat s tím samým žánrem ne? Nebo někdo si může placat, co chce a jiný ne? Pane jo, vy jste tady dobrý pacienti 😆

• honcka

Tohle se mě na UW lcd naštěstí netýká, tam většinou řeším opačný problém :)

• už se do toho zamotáváš, i když se z toho snažíš vykroutit, tak nemáš šanci.

Review bombing/positive bombing je u každé druhé hry. Sám sis odpověděl, proč nejde user score brát vážně a vůbec ne na Metacritic.  Jedno se ti hodí do krámu, po druhé ne, protože tam byl review bombing. Jak víš, že tam nebyl positive bombing jako u Spidermana od lidí, co vyhrožovali Starfieldu, že ho zasypou nulami. To jsi fakt tak mimo, že tady argumentuješ user score na mT.

Pojem remaster má nějaké standardy, i když to popíráš, tak je prostě má. Nejde vydat stejnou hru a nazvat to remaster. 

Sbohem.

• Derp_1337

Hele, jestli nevíš o review bombingu na adresu původního TLOU2, tak jsi dost mimo. To si žiješ v nějakém svém vlastním světě, ne?

A nechápu, proč jsi překvapený ze zmínky User Score. Jasně jsem mluvil o "lidech" a ne jenom o "novinářích". To, že jsi něco nepochopil, to neznamená, že já jsem něco překroutil. To ty máš problém, ne já.

User Score je jedna z nejdůležitějších stastistik hry. Při každé hře je potřeba brát ohled na User Score. Přece jenom historie ukázala, že "kritici" a novináři mají často dost odlišný názor od obyčejných hráčů. Samozřejmě je tu vyjímka v podobě review bombingu, v takovém případě to pak nemá moc odpovídající hodnotu.

A ještě jednou to tvoje "není to remaster" , "je to neobhajitelné" , bla bla bla.... to je pouze tvůj subjektivní názor. Většina lidí má názor jiný. Je na čase to akceptovat.

• "I nejhorší hra v historii si najde pár lidí, které to fakt bavilo. A stejně tak i nejlepší hra v historii si najde lidi, které to nebaví."

Přesně tak. Já třeba nechápu, jak může někdo hrát Fallout 76, ale lidi ho hrajou. Pár pozitivních recenzí se objevilo i na Anthem, Andromedu, Suicide Squad a další hrůzy. A mně zase nebaví Hellblade, Last of Us 2, Zelda a další trháky, co mají všude desítky. Prostě žádné dobré a špatné hry nejsou (kromě Gluma, ten snad nemá jediného fandu :D).

• Peca

Osobně v tom tipuji politické rozhodnutí aby šlo co nejméně peněz manažerům původního studia na bonusy z prodeje a zároveň si M$ přihřál polévku s GamePassem, kde počet subscriberů vyloženě koreluje s hodnotou akcií majitele. 

Naštěstí studio bude dělat i další titul :-)

• Kdo tady překrucuje fakta, jsi ty. Teď jsi přeskočil k user score. Vypovídají hodnota user score je nula. Podle user score by Stellar Blade byla nejlepší hra vůbec. Jinak pokud tedy akceptuji tvoje  user score, tak původní hra je šestka, jo?

Takže fakta: TLOU2 Remaster není remaster. Je to re-edice čtyři roky staré hry, dostala falešnou kampaň, že ta hra bude vylepšena ve stínech, texturách a dalších věcech, nestalo se. Takže 10/10 je neobhajitelné a je to selhání novináře.

• danny_the_hound

Mňa hrozne mrzí, že som mal nakoniec pravdu s tým 2.39:1 zobrazením. Chápem, že chceli ušetriť výkon, ale to už by som hádam radšej siahol po nižšom rozlíšení ako po tomto. Hlavne teda na PC je to vážne hanba. Hádam niekto znalý Unreal Enginu príde na to, ako vynútiť klasický 16:9 Aspect Ratio (vraj sa dá nastaviť vo fotomóde).

• Všude jinde ? Asi jsi se nedíval moc na světové recenze což?

• Derp_1337

Nepřekrucuj fakta. Někteří novináři možná dávají velkou váhu nějaké politické agitce, ale od toho je tady "User score". Samotní hráči hodnotí především kvalitu hry.

A "User score" je jasné. Hráči promluvili a jsou spokojení s kvality TLOU2 "Remastered". To prostě nepřekroutíš. Nemusíš nás přesvědčovat o něčem jiném.

Jestli si myslíš, že jenom ten tvůj názor je ten jediný správný názor, jak by se mělo něco hodnotit... tak si můžeš založit svůj vlastní web, kde budeš psát recenze. Zaručuji ti, že v diskuzích pod tvými recenzemi se pak objeví lidi, co ti vysvětlí, jak moc se pleteš. 😉

• Taxiderman

Nikdy nekončiaca konzolová vojna dnes vďaka Pavlovej (inak tradične solídnej) recenzii nenápadne presakuje aj na "serióznejšie" games.cz. Takýchto diskusií človek nájde denne na sectore niekoľko bežne, dnes je to prekvapivo lepšie tu. Nasleduje "so it begins..." giffko s už nebohým Bernardom Hillom. 😇

• Sony hry dostavaju automaticky k znamke +2 bez ohladu na kvality, ale v tomto pripade suhlasim, ze hra kde len sledujes pribeh bez moznosti ovplyvnenia a to malo gameplayu je skor otravne, by nemala siahat na najvyssie znamky. Bud mali poriadne zapracovat na gameplay stranke alebo spravit nieco na styl What Remains of Edith Finch a na gameplay sa vykaslat uplne.

Hodnotenie pri hellblade je zavisle od toho ci to autor hodnoti ako umenie alebo ako hru. Plne respektujem oba pripady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit