-
"zajímal o nějakou obtížnost" nebo "zabýval nějakou obtížností" Ale to už byla chyba spíše v překlepu.
-
Máš pravdu *3*
Asi to upravím a pro jistotu to tady poznamenávám, aby tvůj příspěvek jako reakce na ten můj předešlý neztrácel smysl *2* -
Díky za mínusy, aspoň je mi jasný, který lidi to čtou a pro koho redakce píše. Asi už vážně patřím k starším lidem. Takže borci - stahujte hry a hrajte je jak o život, pro vás jsou tyhle stránky dělaný. My, co za hry platíme a chceme si vybrat, abysme za svoje tvrdě vydřený peníze dostali kvalitu, se asi budeme muset poohlídnout někam jinam.
-
Takže:
1) "Takže spíš než O" (to O tam nemá být)
2)" Takže spíš než nějakou obtížností hry bych se, být tebou, zajímal o doplnění si základního vzdělání.
Zbytek příspěvku nekomentuju, taky obsahuje chyby. -
Čárka by měla být před "být tebou", tou čárkou před "bych" si úplně jistej nejsem:).
-
Máme tu další pokračování pošukané střílečky Serious Sam *1*. Tentokrát pod názvem BFE. Předem by chtěl zdělit at tu nepadají stupidní dotazy o tom jak zabít protipirátského škorpiona, už to hlásí sám název. Copak lidi aspon trochu nečtete ? Creoteam se snažil udělat ochranu která je vyborně vymyšlená(opět zklamání) Na světě není ochrana kterou by pořádný hecker nepřekonal. Když se dostal do EA a ukradl ne plně dokončený Crysis 2 a dostali se do SONY tak to už je něco....
Přiznám se- taky jsem si hru stáhl jelikož takovou hru se asi nevyplatí kupovat *4*, ale chtěl jsem si ji zahrát když jednička byla celkem fajn FPS, dvojka byla ještě větší sranda a ted třetí díl přišel z celkem pěknou grafikou která v uvozovkách překonala CoD 8, ostuda ACTIVATION ale co to je jiná linie hratelnosti to tu nebudem řešit. Ted ke hře: Musím říct že zatím to ujde *4* Jediné co mě na hře trošilinku štve jsou zbraně. Prvních 8 kol nebo kolik máte furt tu samou brokovnici, Desert Eagle, demoliční kladivo a ruční zabití tot vše *1* nevím kdy se dostanu k pořádným zbraním aby si užil pořádnou řežbu s rotačákem *15* . Ale s tím hodnocením to trošičku přehnali no *4*. Vdyt jednička málem překonala hodnocení BF3 *15* . Trojka dostala 8, dvojka 8, a jednička 9 což je slušné hodnocení na takovou jednoduchou řežbu. Ale co s hrou si myslím jsme všichni spokojeni a ten u koho je Sam bůh nesmí ve sbírce chybět. U mě zasloužených 8 z 10 za pěknou grafiku, neustálou řežbu ale body jsem odečetl za inteligenci nepřátel kteří jsou hloupí jak bačkory ale to není novyna vdyt to tak je pořád a ještě jedno mínus je za příběh ale to není důležité u takovéto hry která i tak pobaví *15* .Snad jsem řekl všechno ohledně této hry *3* . Děkuji za čtení komentáře. -
Jistě. A neomlouvej se, to že si hňup to nezmění...
-
Vidím, že s češtinou problémy nemáš a já stejně jako ty ostatní nekritizuji za gramatické chyby, pokud je někde někdo udělá, ale když někdo napíše 5 chyb v jedné větě, tak je to opravdu síla a někdy bych na to i zareagoval. Mně šlo spíše o to vzájemné sebeurážení se a svalování viny, když to šlo i přehlížet. Nezdálo se mi, že by se v té diskuzi našlo hodně kvalitních příspěvků.
-
No on je ten problém, že občas je rozdíl mezi trolingem a mentálem jako je Nauč se česky, on to dělá docela často, že kritizuje češtinu a přitom udělá vždy nějakou drobnější chybu. Já češtinu mám rád a snažím se psát spisovně, ale rozhodně nebudu do diskuze o hrách psát o tom, že někdo někde udělal chybu. Přeji hezké Vánoce.
-
Tak to je v poho, díky moc *3*
-
Tak to je mi tě opravdu líto.
-
Ona ta čárka není podle mě zase tak závažný problém jako pletení si "i" a "y" nebo "s" a "z", což mně také bije do očí, i když na to nereaguji. Ale ty jsi mě špatně pochopil. Já se ho přímo nezastával, jen mi ty vaše příspěvky přišly taky docela ubohé a nemuseli jste tu diskuzi dále rozvíjet svými urážkami a dělat přesně to, co po vás ten diskutér /Nauč se česky/ vlastně chtěl *3*
-
Ani ne, SS 1 datasisk smažím na 9 let starém noťasu na vysoké detaily, dvojka ta byla ze začátku špatně optimalizovaná no.
-
To jsem čekal větší nároky. Už i ty remaky prvního a druhého dílu byly prý hardwarově náročnější.
-
Takže vlastně ono je naprosto v pořádku, když si tu někdo léčí mimo téma svůj mindrák na češtině, kterou potažmo ani neovládá? Tudíž pokud to není troll jako je dexter, tak je vlastně v pořádku diskutovat o češtině na fóru o hrách. Děkuji, pro příště si to zapamatuji.
-
"Trochu" OFFTOPIC, ale zaujala mě diskuze o češtině *4* Správně ta věta měla být: "Takže spíš než o nějakou obtížnost hry bych se, být tebou, zajímal o doplnění si základního vzdělání." To "být tebou" byla vsuvka (už si přesně nepamatuji, jak se tomu nadává *4* ) a proto měla BÝT oddělena čárkami. A "zajímat se o doplnění" či "zabývat se doplněním", už má vpodst. přibližně stejný význam a smysl to dává podobný.
Každopádně z toho vašeho vzájemného sebeurážení kvůli blbosti nemám zrovna pocit, že by mezi vámi byl někdo opravdu rozumný. A na tom flamu jste se podíleli všichni stejným dílem, takže bych vinu nesvaloval hned na uživatele Nauč se česky a někteří uživatelé by se mohli zamyslet především sami nad sebou, než hned začít někoho kritizovat. Ono je lehké na netu někomu říct "Ty jsi kretén, meleš hovna" a trochu si u toho pohonit ego *1*
Snad nedostanu miliardu mínusků, že jsem se vyjádřil absoulutně mimo téma SS3, a že se třeba někdo kvůli mého příspěvku cítí dotčen. -
Jedu na plný kotel: 2.2 Dual Core, 8 GB RAM, ATI HD 4670 512 MB a jedu na 1650*1080 na plné koule při 40-45 fps.
-
No nevíme, protože sme všichni retardovaní a neumíme používat google *7*
-
Víš, co vůbec znamená série Sam? A mně s prominutím připadá, že ty jsi jeden velký budget.
-
Taký trápny trolling a ty mu to takto zožereš *7* Padaj do kúta a hambi sa!