-
Co s tim skorpionem? Uz nekdo vi jak ho zabit, ja se pres nej ne a ne dostat..
-
Ale má, chytráku.
-
Ty nemáš ženu? Jinak si nedokážu vysvětlit, proč tady ztrácíš čas, když jsi tolik nad věcí. Nebo máš snad na základní škole pauzu na oběd?
-
A jen tak mimochodem, ve větě "Takže spíš než nějakou obtížností hry, bych se být tebou zajímal o doplnění si základního vzdělání" čárka být nemá, blbečku! *5*
-
Koukám, že chlapeček trpí přetlakem. Zkus se projít, proběhnout, případně si najít ženu. Uvidíš, že ti to udělá dobře víc než tahle diskuze *12*
-
Koukám, že tvoje věta ja také syntaktickej klenot k popukání, blbečku...:-D
-
Říká šašek, co si honí ego na diskuzi o hrách o češtině.....
-
Nechť zloděj zůstane hlupákem, když si toho škorpiona ani neumíš crackem odstranit...Ty jsi taky bug, problém je ten, že Tebe nikdo hrát nebude *1*
-
tá recenzia je trochu divná, na jednej strane je dobre napísaná a v mnohých veciach trefná, na druhej strane tam x vecí nesedí. Napr. i počet protivníkov, v SE ktorý autor spomýna ich bolo okolo 6200 a v prvom to bolo podobné. V trojke je ich dokonca nad 6900 !
-
Existují dvě verze: legální nezabugovaná, nelegální zabugovaná. Kterou máš ty? *7*
-
dont feed the troll
-
ta hra je totalne zabugovana, mate taky nekdo problem s nesmrtelnejma priserama?
-
Potom by sa zastavila evolúcia a to nemienime dopustiť :)
-
A kde jsi byl ty, když ti bylo 10 let? Ve škole určitě ne - "hry byli" .. "Me se libila" ... Takže spíš než nějakou obtížností hry, bych se být tebou zajímal o doplnění si základního vzdělání.
-
Tourist
Verry easy
Easy
Normal
Hard
Serious
Asian
Mental -
Nechápu ??? jestly myslíš toho červeného lidoškorpiona s kanónama místo rukou tak těch jsem zabil několik přestal jsem hrát na konci 4 levlu...
-
jj, taky sem slintal blahem nad tím že postava má HP!! Navíc pokud si dobře pamatuju tak mám SS snad 5 obtížností......
-
Prehnana obtiznost? Kdyz tohle napise recenzent, tak to je fakt parada:((( Me se naopak obtiznost moc libila, byl to navrat do starych casu kdy byli hry opravdu tezke a nekoukalo se na to jestli budou mit s dohranim problem 10 lete deti. Vyborna prace je take to ze to clovek nedohraje za 2 hodiny, kdyz se venuuje tajnym chodbam a mapy radne proleza. Pro me 10/10.
-
tož SS i SS 2 jsem projel nakonec vždy na nejtěžší. SS 3 jedu zatím na druhou nejtěžší a spokojenost. Některé pasáže jsou ale více než šílené, nepřátelé odolnější než skvrny na Listrově tričku od Kari. Graficky velmi slušné, průměrné a i na starších strojích si to člověk užije na plný kotel. Líbí se mi, že nepřátelé se kryjí, napadají z více stran a celkově dojem z hry je skvělý. Bezduchá vyvražďovačka na skóre, 20 000 druhů zbraní, comba na blízku, kdy oko hráče nezůstane suché při vytržení oka nepřítele. Myslím, že nový dil se povedl a když bude 4. díl. Nebudu se zlobit, pokud bude okračovat v tomto tendru, rád opráším své tričko s bombou, oranžové brýle a rotační kulomet.
-
Ľudia po svete hodnotia hru tak okolo 85 - 90 %, tak prečo tu nemohla dostať 8/10?