-
To vypadá hodně dobře. Nevíte jaký sou HW nároky?
-
Jj, vůbec nevim kam jít a co mám dělat. Ne vážně, mně ta hra přijde jako taková ubohá budgetovka, je to hrozně nezáživný a graficky docela krom příšerek nepovedený. Prostě mi to hodnocení přijde přitažený za vlasy...
-
Tak když Tourist obtížnost v Samovi je něco jako nejtěžší obtížnost v CoDu *1*
-
Co moc složité na tebe? *1*
-
Takovejhle paskvil a 8/10, že se vůbec podivuju...
-
nauč se česky: A víš, že ta věta celkově nedává smysl? Aby dávala, muselo by buď v první větě být "o nějakou obtížnost", anebo v druhé větě "zabýval doplněním".
-
Aspoň jsem z nich vylez, narozdíl od tebe.
-
Jak jednoduchý život máš. Čeština je to jediné, co ti jde a to ještě špatně. Děti Tě nesnáží, žena si našla milence, tak holt náš buzeruješ na diskuzích za češtinu. Smutné, leč pochopitelné u zkrachovalého češtináře
-
A ty jsi z nich právě vystrčil hlavu...tak zase zalez...:)
-
Za 1) Otravuješ tu ty.
Za 2) Trapně by sis měl připadat spíš ty, jelikož ty a pouze ty tu píšeš sra*ky. -
*7*
-
Prosim tě, neotravuj mě už. Mě už to právě nebaví a je mi trapné ti říkat, ať už přestaneš psát. I sám už si musíš připadat hloupě..
-
Buhví co ten borec hrál :) třeba to po nesmrtelnym škorpionovi zabalil :)
-
ty seš vedle ma tam byt čarka !
-
Baví Tě to? Co učitelka češtiny Tě na základce šikanovala? To by pak mnohé vysvětlovalo.
-
Tys tomu zase dal, viď? :-D :-D
-
ach boze chlapce ty si mesiac pozadu :D asi uz vies ze si mas stiahnut iny crack tak hura do toho :D
-
Mentál zůstane mentálem, jelikož cpát tady do diskuze o hrách češtinu, kterou jak vidno ani sám neovládáš, může opravdu jenom debil, co se snaží flamovat za každou cenu.
-
Trapné......
-
Jseš vedle jak ta jedle a ještě tu děláš machra. V tý větě žádná čárky být nemá. Nauč se česky!