-
In which Scrabble dictionary does STAGLAND exist?
Scrabble (US/Canada) - No | Scrabble (UK) - No | Official Scrabble (OSPD) - No | WordFeudNoWords with friends - No | Hanging with friends - No | Letterpress - No | Lexulous (US) - No ///// Definitions of STAGLAND in dictionaries: No definitions found
-----------------------------------
Hadi v sfdmnalksdn
10/10
+ retro | + good retro | + hard retro
- retro | - witcher 3 -
Proč ještě dělají něco takového? Možná to je dobrá hra, ale kdo dneska vydrží koukat na ty nevzhledný kostičky?
-
-
Většinou pamětníci podobných her. Nebo také lidi kteří hledají tento typ her, kde často propracují vše okolo krom technické stránky.
Třeba styl Shadowrunu spíše přitáhne i dnešní hráče, tohle je dnes skutečně nepřehledné jak to je hodně "kostičkované"
Nebo PoE. -
Každý, kdo chce u hraní her používat i mozek.
---
"nevzhledný" je v tomto případě dost relativní pojem.
-
-
Pro inspiraci možná dobré, pár dobrých nápadů se tam určitě dá najít...
Ale děkuji pěkně, tuhle mi vytanulo na mysli, jak jsem pohořel už v začátcích při pokusech o znovuzahrání Spellcrossu a Incubation - svého času jsem ty hry hrával na nejtěžší obtížnost a skoro je tak i dohrál, ale zhruba někdy v té době jsem přišel o všechny nervy... -
Při zmínce o nutnosti zapisovat si vše do deníčku mě napadla jedna věc. Proč si teda nemůžu zapisovat poznámky do map, které najdu? Nebo si jednotlivé mapy pojmenovat podle sebe?
Ale hlavní je, že si nemůžu vybavit žádnou hru, kde by to šlo. Přitom je to tak přirozená věc. -
-
Mě teď akorát napadá Legend of Grimrock 2, tam si jde psát do map poznámky. Mimochodem doporučuju, perfektní hra :)
-
Joooo, tak proto byly ve starých hrách možnosti přidat si vlastní bod a pojmenovat, jako poznámky mě to v té době nenapadlo,a si zase rozjedu BG *1* Dík.
-
Naposledy božské Divinity:Original Sin. Ani tak strašně oldschoolový PoE to neměl. Vždycky mě to naštve, když taková možnost u velkých RPG chybí.
-
-
No, za 19 éček (viz Steam) bych očekával grafiku odpovídající roku 2015, ne 1995.. A to mám izometrická RPG v oblibě. Graficky je na tom lépe i 10 let starý Golden land. Tak 2 EURa bych za to reálně byl ochotný dát.
-
-
Co? Jakto? Někdo zmiňuje Golden Land? *14* Ano, ta pixelizace je tu přehnaná, Anti-Aliasing na ně!
-
-
*4* No proč ne. *4* Golden land byl jediné RPGčko, pro které jsem 2 hod. pátral po nějakém Hi-Res patchi, abych na 24" monitoru nemusel hrát v 1024x768 a pak si nainstaloval VMware a rozjel ho v něm. Sice očekávání bylo vyšší, než reálný požitek z hraní, ale zase tak úplně špatná hra to nebyla. Mimochodem, kdyby autoři vydali Golden land v nové, upravené edici, opatchovali pro dnešní grafické karty, hrábli do soubojového systému a opravili chyby v CZ překladu, dal bych raději 19.99 EURo za to, než za Serpent in the Staglands v současném grafickém kabátě. *3*
-
-
To já taky! HLavně sem nevyřešil bug z Gunarovými nehty protože opravny byl jen v 32bit aplikaci. Zase i v 768p to na 24" nevypadá vůbec hrozně. Kdyby fungovalo vynucování AA opravdu vynucením tak by to bylo super, jenže často nefunguje že :( :D
-
-
-
-
chápu že každy musí nekde začít, ale vemte si že i pixel art se da udelat hezky. navíc i v jednom lčoveku se da udelat hra v hezke grafice (viz treba banished). takže si myslím že takovym hram by se zde nemusel dávat prostor.
-
-
Hezká grafika pro masového konzumenta počítačových her většinou znamená sterilní 3D. Ne, dík.
-
-
Len mala technicka poznamka, v dobre bronzovej este anglictina neexistovala. A zo screenshotov mi to pride, ze pouzivaju beznu modernu anglictinu so sem tam prihodenym zastaralim vyrazom:) Niezeby to nejak uberalo na kvalite dialogov ale nedalo mi to.
-
-
Poznámka o angličtině v recenzi je nepochybně myšlená ironicky.
-
-
to je dost mozne, ono sa to z textu tazko urcuje a jeden nikdy nevie:)
-
-