-
ty jsi prisnej.. skoro by se dalo rict krutoprisnej
-
SS first encounter jsem ve sve dobe prosel za 7... o jake dnesni dobe mluvis?
-
To, že se mu to nebude líbit bylo jasné docela dlouho, on na tenhle typ shooterů není.
-
šetřte lesy!! děrné pásky už taky nejsou in..
-
Zásadně jen a pouze kapučko s čokýnou.
-
Podle TB to žádná sláva není:
https://www.youtube.com/watch?v=s5_LPJIQDLI
Něco jako The Division - bojujete nudné nepřátele v nudných misích pro nudný loot. Moc se mi nelíbí, kam se tenhle žánr posunul po Borderlands 2. *7* -
Normalni chlap nerekne ze chodi na kafco *1*
Nebo budes tvrdit, ze rikas: "Skocime na kafco?" -
Já se bavím skvěle. Nabrání tohohle alá Borderlands stylu jsem sice nečekal, ale rychle jsem si zvykl. Grafika, hratelnost, optimalizace ....vše tak jak má být. Povedený kousek.
-
To máš pravdu. To za mě by bylo lepší mít gemy na zajímavé alternativní mody. Když už je gem legendary, tak mi může dovolit třeba dual wieldovat minigun nebo granátomet. Wang na to konec konců má. Mít prakticky stejné efekty jako normální bílý gem, akorát většinou po třech místo jednoho není moc legendární imo.
Spíš mě štve i to, že to prostě nejde filtrovat. Po půlce hry jsem měl asi 500 gemů, protože jsem hrál některé části 2x na coop a na singl ... a v tom najít třeba jen +dmg gemy, nebo jen ammo save chance gemy je prostě na půl hodiny, zvlášť když je těch efektů víc a potřebuješ je porovnat. -
To protože máme vkus. *1*
-
krabicovka asi neni co? jen digital?
-
Můžeš se třeba snažit trefit kritový gemy, aby sis udělal crit build a podobně. Jo, je to jednoduchý, ale účelný, a cpát tam loot systém jak z Path of Exile, tak zas hodiny zíráš do inventáře, a to nebyl účel týhle hry, řek bych. Ale tak znáš to, sto lidí, sto chutí =).
-
Dohromady to skládat jde. Ale po 1,5 mega co jsem za to vyhodil jsem nevytvořil nic, co by bylo zajímavé. Je úplně jedno, jestli uděláš legendary lvl 30 nebo legendary lvl 105 gem. Rozdíl je ve statech. A jestli to přidá 15% extra dmg as electricity nebo 25% je už fakt jedno, lategame to stejně krájíš. Efekt nuda o ničem tak nebo tak.
-
Já v s hodnocením souhlasím. Od jedničky jsem nic nečekal a naprosto mě dostala, u dvojky jsem se záměrně vyhýbal trailerům a článkům, a dostala mě znova. Hra podle mě vypadá skvěle. Japonská stylizace funguje skvostně, a když je za hustého lijáku ohýbají ve větru stromy, a kolem lítají zkrvavené nohy a střeva, je to lahoda. Taky hlášky mě překvapivě bavily. Tahle hra dokázala, že jsem se poprvé v životě zasmál vtipům o prdech a penisech - možná to je tím že jsou napsány jako parodie sebe sama, a jistou vinu na tom má i velmi dobře udělaný dabing. Jedinou výtku mám jen k bolestně dlouhým nahrávacím časům, aspoň na mojí kofiguraci. Zhruba minuta a půl je fakt dost. Jinak mi bylo ctí, Lo Wangu, doufám že se ještě uvidíme
-
a co délka 9 hodin je opravdu málo na dnešní minimum a to jsem se snažil dělat všechny sidequesty
a podruhé se mi do toho už nechce
když už si koupím hru tak alespoň doufám že mi vydrží déle např fallout 4 mám už na 230 hodinách na nejtěžší -
Ty vole, ty jses ale OBRKKT! Je smutne, ze starsi rocniky jeste drzi tohle trapne PCMR saskovani... :D
-
To přece není nijak v rozporu s mou poznámkou. Jednička měla tak konzolovité ovládání, že mi z toho bylo špatně od žaludku. Konzolovitým dětem se dvojka může líbit z gameplaye nebo recenze, byť to na krabice vyjde později.
-
jen škoda že to na konzole výjde až příští rok... *15*
-
Neskutecna pecka za 30ecek. Smekam pred polaky. Mix old school akce a Diabla. Cely se to veze na 80kovy nostalgii. Je pravda ,ze upgrade zbrani ,crafteni gemu trochu spomaluje hratelnost. Ale jinak neskutecny narez hlavne v coopu na vyssi obtiznost. ..btw optimalizace je spickova. Who wants some Wang !! *14*
-
Běž si hrát s Barbie, troubo. *1*