Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konzolové ovce? Ty jsi ale tupounek *7*
  • Preed
    Som rad,ze sa to podarilo ale pre mna je to absolutne zly smer kam sa ta hra vydala,ten RPG bordel tam nechcem,nuz tak zas len cakat kym nieco vyda Bethesda. :)
  • Ale chápu, že nějaké konzolové ovce nad tím budou slintat, protože na těch jejich krabicích na hraní stejně pořádné hry nevychází. *1* Tak nějak s tím souvisí i věk cilové skupiny uživatelů konzolí - holčičky dostanou Barbie s domečkem a čivavou, kluci konzoli. Že konzoli používají i starší ročníky, je spíš smutné.
  • Tak tohle hodnocení mi vyrazilo dech. Hrál jsem to sice jen půl hodiny a odinstaloval jsem, ale grafika je strašná, asi jako u 10 let staré hry. Prostředí celkově hnusné a nezajímavé. Technické problémy ta hra má (měla) taky viz patche.

Pochopil bych 7/10 s tím, že je to pro fanoušky Serisous Sam a spol.
  • nightborne
    A víš, že je jde skládat dohromady, žejo? Ty gemy, myslím. Proto jich padá takový hafo, aby sis z nich pak složil nějakej vážně dobrej ;).
  • 9 je fakt moc a zrovna tolik si hra nezaslouží, ale 7,5 s doporučením si to koupit (jen 36 ojro), pokud člověka tenhle typ hry baví, určitě na místě je.

Boj je opravdu zábavný a rychlý, hrál jsem celou hru na insane a i když po druhé třetině hry je i insane docela jednoduché, člověk musí občas velmi kmitat, být neustále v pohybu, přehazovat zbraně aby útočit do elementální vulnerability daného nepřítele, mezitím si hlídal HP, hlídal aby neskočil do propasti, posoudil správně, jestli si může dovolit vytáhnout motorovku, nebo jsou nepřátelé silní na melee atd.

Jen je škoda že loot systém není nic moc, padá milion gemů o ničem, které ani nejde filtrovat, takže upgrade zbraní je zbytečně komplikovaný a efekty nic moc. Taky coop mohl být víc o spolupráci, mít třeba classy s různýma abilitama, teď je tak nějak zbytečný, krom toho, že si člověk zablbne s kamarádama.
  • To taková nemohla být už jednička? Teď tak nějak k dvojce nemám důvěru. Možná počkám na slevy, tak za cenu do 5 USD budu mít chuť dát tomu šanci.
  • Nechápu jak můžeš srovnat dvě ůplně odlišné hry!!!!! Tady něco hodně zahnisalo *1*
  • Femto
    jenom bukvice si rády pochutnají a popijí dobré kafčo? V tom případě si jenom bukvice užívají života? Ok, krásně zakomplexované vidění světa, že mě to nepřekvapuje na internetu...
  • za sebe 7/10 je to slabší než jednička po cca 5 levelu jsem to vypnul a odinstaloval.
  • solomon.short
    co za smutnou zivotni prihodu te donutilo zavitat zrovna tam? to je zase druhy extrem proti tomu co tu zminuje Femto...
  • solomon.short
    souhlas, jen nechapu proc urazis slepice. narozdil od madarskeho zhnisana jsou ta zviratka uzitecna. davaji maso, vejce... atd.
  • solomon.short
    jen doplnim... pokud nejste bukvice, ani tam nelezte...
  • Ano, je tam kladen důraz na brakový příběh. Každopádně je to jedno, Hnisavec si jen potřeboval pobrečet pod hodnocením.
  • Femto
    "1,0-možnost GoG (bez DRM ochrany")

*15*

Ty jedeš draku *3*
  • Femto
    Sry to neznám, já mám oblíbené trošku jiné podniky. Castellana Trattoria, Kohout na víně, La Bouché či kavárničky - V melounovém cukru, Caffé del Saggio. Když tak zkuste, pokud máte radí jídlo či kávu a žijete v Brně, nebo tam máte cestu.
  • To je fakt, je tam nuda mnohem větší. I když ubytovna Pohoda je zážitek.
  • Veskoslav
    Co tahle se naučit číst.... *7*

7,5-hra
    0,5-technické zpracování a stav hry
    1,0-možnost GoG (bez DRM ochrany)
    =9,0 celkem
  • Veskoslav
    Hnusavec. Chápu, že mozeček velikosti slepičího, ale srovnávat survival TPS, kde je kladen důraz na příběh a klasickou arénovou řezničinu, to vážně může jenom blb jak ty. Ani bych se nedivil, kdyby jsi seděl v tramvaji a řval na řidiče, proč už jste se neponořili.
  • Takže bys tomu dal 11,25/10?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit