-
a přijde mi zcestné srovnávat first person střílečky a survival 3rd person akci jako je Last of Us. To ani nejde, jde o úplně jiný žánr. To je jako žrát citron a stěžovat si, že nechutná jako kaki.
-
Mě teda SW 2013 skvěle bavil a to jsem ani nepoužíval střelné zbraně (krom pár výstřelů raketami na ty obry ke konci hry, jak se jim ničily body na těle), celé jsem to odehrál jen s katanou a jejím vylepšováním a ani tak jsem se nenudil. Byla to konečně nějaká střílečka "ze staré školy".
-
Zase taková nuda v Brně fakt není...
-
jednička bola nuda ako Brno takže neviem neviem či sa dá verit recenzii...fascinuje má ako hlavne pcčkári oblubujú tieto vymastené sekanice typu Serious Sama, ktoré sa od doby Doooma nikam nepohli. Ako jasné raz za čas ako odreagovačka fajn ale kvalitatívne to takému Last of Us nesiaha ani po paty
-
Za mě zatím solidní 9. 7,5/10 za hru (mám zatím ale jenom 40% po 6 hodinách)+0,5 za technický stav+1 bodík za to, že jsem si to mohl koupit na GoGu:)
-
Maxíčku, jdi hajat.
-
Souhlas, já se taky náramně bavím. Sice pokud bych si měl vybrat, krapet víc se mi zalíbil DOOM, ale naštěstí si vybírat nemusím. :)
-
Aha, moje chyba. Já jak po těch mapách lítam jak šílenec, tak si pamatuju akorát orientační body a nějak mi nedošlo, že jsou poskládaný pokaždý trochu jinak. Ať tak, nebo tak, lokace jsou určitě největší slabina novýho Shadow Warriora.
-
Nee, ale prolézám každou mapu skrz naskrz (abych našel tajné lokace, zatím 27/50) a plním každou misi.
Tak oprava, 24 hodin dle savu ze hry, 33 hodin hlásí steam asi proto, že to nechávám puštěné na pozadí... -
to porcovani motorovkou nebo mečem vypada umele, radši pár animací ale poradne jako v doomovi. taky jsem videl lets play, týpek šel a nic se nedelo
-
"Mám odehráno 33 hodin"
Jsem to prubnul za osm. To hrajes po ctvrte, ne? :-D -
taky bych to videl spis na 8/10, ale kdyz se mu tak libila, proc ne?
-
Poškození vypnout jde.
-
Věřil bych tomu, to je ta úplně stejná černá magie =)).
-
A v patek je tady Battlefield 1 kterej to vypada zvladne taky :-)
-
Máš recht, Crysis 4 to zrovna není, ale zas by nebylo fér tvrdit, že to vypadá odpudivě. Většinou se na to koukat dá v klídku, párkrát jsem se i zastavil, abych se pokochal, když byl čas. Jenom člověk nesmí moc řešit modely postav a rozlišení některejch textur, ale čéče, možná si i radši dám FPS v medových 60fps s malinko horší grafikou než krystalicky nádhernou záležitost, u který budu muset strávit hodinu v nastavení, abych si ji zahrál.
A pak je tu teda ještě Battlefront, kterej zvládl oboje najednou, ale to byla černá magie. -
Na druhou stranu, ještě aby to nešlo s takovou grafikou... *3*
-
33 hodin???
-
Presne takovou rezbu sem cekal, jenze dneska sem objednal Battlefield 1 takze Shadow Warrior az pristi mesic. Jo a jdou vypnou ty cisla u nepratel co ukazujou damage?
Edit: dik
NA Steamu 92% kladnych recenzi, neni co resit :-) Jasna koupe! -
Lokace jsou generované, hraju podruhé.