Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My chcem videorecenzi!!!
    no tak pánové, podpořte mě! :)
    • Jack1947
      Vzdyt bude, nemuzes ji cekat hned pri normalni recenzi to je snad jasne ne. *4*
      • Kozy
        Běž se občas proběhnout.
  • výborně, duke vyšel, warrior vyšel, teď by moh někdo předělat blood, ten si zahraju rád.
  • holec89
    Tak ted jeste remake Blooda
    • C-BEAM
      z toho mám trochu strach, Blood bol lepší ako SW (no offense) a nároky na jeho klon by boli podstatne väčšie. Ale ak by sa toho chytili nejakí špičkoví vývojári a zároveň jeho fanúšikovia, tak prečo nie.
      • holec89
        Blood mi prisel taky lepsi. No hlavne aby to nebylo jako Blood 2, ten se me nelibil.
        • C-BEAM
          ani mne, vlastne som ho neznášal. A prechod na full3D engine mu vôbec nepomohol, skôr naopak.
        • Jack1947
          A co DOOM, WOLF3D nebo Quake to by asi za remake ani nestalo co. A zrovna takovouhle primocarou rezbu bych si dneska dal - ne jak Painkiller z ktereho se stala "komercni brecka".
          • holec89
            Brutal doom, novej wolf se dela a quake uz radsi ne, ctvrtej dil me stacil :)
            • Jack1947
              Mozny , jinak jestli se dela tak je to urcite skvely .
            • holec89
              http://www.high-voltage.cz/hvobsah/wallpaper/wolfenstein-3d-wallpaper.jpg wolfenstein ne wolf3d, tak byl pojmenovanej adresar s hrou:)
            • Jack1947
              A co Unreal... Jo, novej wolf ale ja myslel WOLF ne Wolfenstein adventuru buhvico. Wolf3D koridorovka ale prvni FPS na trhu. ( Skoda vubec pri pohledu na Carmacka a ID Soft ted vubec mluvit.) *3*
      • Jack1947
        Kdyz to "nesprasi" jako Triady , tak si myslim proc by ne. Nejen blood jakakoli Oldschool , abych pak mohl nadavat na dnesni hry jake jsou o nicem *15* .
    • Mato1987
      no to by nebolo zlé :) alebo čo takto remake heretika, či rednecks rampage :D
      • Jack1947
        Aspon pro "mladsi" hrace , nebo pro hrace co zacinaly pozdeji , brej pocin jak si doplnit vseobecne vzdelani. *4*
  • MidnighT91
    Je to pecka, žádná střílečka mě poslední roky nebavila tolik jako tohle. Mám jen 2 otázky "kolik z vás našlo lolitu za vodopádem a kolik z vás zabilo bílého králíčka"...
    • krom lolitky za vodopádem jsem jich našel ještě několik, dokonce i dvojičky *14* . potykal jsem si i s pár démonickejma králíčkáma, ale nejvíc jsem se pousmál když jsem se náhodou dostal do stanice metra z původního SW (to kde končil první level shareware verze) *4*
    • Odulin
      Oboje jsem udělal. :D
    • Jack1947
      Nespoilujes nahodou ? *7* Pokud jde o tohle tak , asi jsem jeste celem na zacatku takze , ne.
      • holec89
        Ty dva easter eggy uz byly v puvodnim sw, takze to moc spoiler neni
        • Jack1947
          Nekdo nehral... *7*
          • MidnighT91
            Neboj žádnej spoiler, jen náhodné easter eggy doporučuju každou lokaci opravdu detailně prohledat protože jich tam je spoustu a snadno toho hodně propásneš...
            • Jack1947
              Kralicci, hmm to bude naka bota. Necham se prekvapit diky za rady.
            • MidnighT91
              Btw: easter egg s lolitou je teměř na začátku jdi za první vodopád co potkáš. Králíčky potkáváš celou hru, dej si na ně pozor :)
            • Jack1947
              To si mne uklidnil, uf . *4*
          • holec89
            Tomu neverim :)
            • holec89
              Ten se snad nelisil od originalu ne? Byl i s datacema ne? Nevim ja mam verzi z gogu
            • Jack1947
              Jo ale Remaxed a ne ten original. *4* Lol, tak to mi vlastne i uniklo zdarma jo ?
            • holec89
              Skoda, nedavno byl zdarma na steamu
            • Jack1947
              Ja nehral... a co jako. *5*
  • zaslouží si 10/10 *3*
  • C-BEAM
    Originál ma bavil viac ale rozhodne je super i tento klon. A hlavne je to riadne f*cked up keď niekto musí reinkarnovať 16 rokov starú hru aby hrám súčasnosti ukázal ako zábavná fps hra vlastne vyzerá.
  • tonnymontana
    pro moje starsi rocniky je tohle jako zablesk ve tme:) po triadach prichazi dalsi pecka tentokrat bez kompromisu:) puvodniho shadowa jsem mel rad stejne jako duka. diky za tento remake a jsem hodne rad i za recenzi ktera dala hodne velke cislo. diky temto recenzim po celem svete budou prodeje vetsi a studia se mozna ale jen fakt mozna zameri na starou hratelnost:) kdyz tady deti krici jak je pc mrtve a hraji ciste na konzole tak by konecne pc trh mohl mit tyhle kvalitni rubacky a vubec hratelnost starsich let, kterou oceni uzivatele starsiho rocniku. (proti konzolistum nemam nic, zminoval jsem jen ty kricici deti) sam jsem si ted poridil ps2 na auta ale pc je pro me porad top i kdyz nemam drahou masinu:) GJ autor recenze za me +1:)
  • Přidávám se, je to paráda tahle hra + ten nádech nostalogie ... to člověk úplně zapomene nanějaký Codoviny. Ne vážně, díky za tuto hru... nic jsem od toho nečekal, nějak jsem, po předchozích zklamáních nevěřil, že by mě nějaký remake mohl takhle bavit, a dostal jsem výbornou hru která, jak je psáno i ve verdiktu, obstojí sama o sobě.
  • Odulin
    Souhlas, dobrý je to. Sedím u toho s přestávkama od jedný odpoledne, jsem chapter 7 a ještě asi chvíli budu sekat. :) Vůbec jsem nečekal, že to dopadne takhle slušně! :)
    • Keyz
      To budeš sekat ještě dlouho :)
    • Já myslel, že to bude stát tak dvacet euro, a ono to stojí 40. To je docela rána.
      • ucho
        25 eur na steamu, ale spíš 22,5 eura (je tuna kupónů na 10% slevu). gog 40 dolarů.
  • Na jakém hra běží enginu? Souboje s katanou a výsledné hodnocení boje mi připomíná Dead Island
    • Mato1987
      tak to si na tom veľmi špatne s očami, keď ti toto pripomína ten ohavný súbojový systém z dead islandu.
      • kubi-wan
        Což o to, Dead Island neměl špatnej soubojovej systém, ale je fakt, že tady je takovej... elegantnější.
        • Mato1987
          Nie že což o to, ale o co což.
          Dead island mal nudný, otravný a zabugovaný celý súbojový systém, to už skyrim bol na tom lepšie a ten mal ten melee súbojový systém fakt na dve veci.
    • martin.mirejovsky
      Mám za to, že to běží na stejném enginu jako Hard Reset. Tedy na enginu vyvinutém interně, přímo autory ve Flying Wild Hog.
    • Běží to na modifikovaném enginu použitém při výrobě Hard Reset.
    • Na build enginu
      • funny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit