Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Co na to říci? Jedině: Who wants some Wang?
  • Pete.palis
    Oldschool řezba jak se patří!...hra plná vtipných momentů , krve a na nic si nehraje, na co nemá...nešla modním trendem a tím uspěla nejen u mě ;)
  • Nemůžu si pomoct, ale mně tahle hra přišla časem hrozně repetitivní a zdlouhavá. Popravdě posledních 4-5 kapitol jsem dohrával skoro z povinnosti. Tím netvrdím, že by to bylo špatná hra. Zezačátku jsem z ní byl opravdu nadšený a nemohl se odtrhnout, humor se udržel na dobré úrovni až do úplného konce. Ovšem zrovna tady bych uvítal kdyby hra skončila o malinko dřív, než se tak doopravdy stalo :) Každopádně se jedná o poctivý remake a dobře odvedenou práci :)
  • Koukám, že oproti místnímu nadšení jsou celostvětově recenze trochu střídmější, tak to já raději počkám na nějakou slevu. Na víc v dobách slávy těchto titulů jsem měl raději Blood, třeba se na něj také jednou dostane s remakem.
    • InfidelBro
      Pokud hra nedostane aspoň 9.9/10, tak to za víc jak 5 euro nekoupím ... Vy jste někteří opravdu zasrané socky ... židovské ...
    • kubi-wan
      Blood by chtěl spíš pokračování, na původní hře neni podle mě co vylepšovat. Hrál jsem to celý léto, se všema datadiskama, a královsky jsem se bavil. Ta grafika k tomu taky patří.
      • C-BEAM
        na Bloode a jej podobných hrách je super to, že každý nepriatel je úplne iný a výrazný tak že ich aj dnes viem podrobne popísať. Dnes je to v fpskách samý vojak alebo scifi vojak v rôznych prekombinovaných oblekoch, prípadne zombie a podobné nezmysli, akoby sa nejak vytrácala kreativita.
      • Souhlasim .Dvojka uz nebyla tak dobra kvuli prevodu do kopletniho 3d. Proste uz to nebylo ono. Jednicka se da hrat jeste dneska a porad ma neco do sebe. Navic dneska uz jsou zase moznosti jiny a se spravnym prostupem by se dala vratit atmosfera a stylizace jednicky.
        • kubi-wan
          Na dvojce se mi líbí zas ta jiná atmoška, ale nedá se s jedničkou moc srovnávat. Zajímavý je, že každej z těch dvou dílů je odrazem svojí doby. Když přišel první díl, byl už technicky zastaralej, ale byl jakousi ozvěnou týhle "buildový" éry stříleček. Dvojka zas přišla přesně v tý době, kdy se zkoumaly možnosti 3D akcelerátorů (i když myslim, že ve svý době už taky byla technicky trochu out). A je to hrozně fajn pozorovat, jak tenkrát vývojáři řešili různý problémy, jaká byla "herní móda" (v době, kdy vyšla dvojka, frčely takový futuristický témata a na tý hře se to dost odráží).
          Hrát starý hry je hrozně obohacující tim, že je vidět, na čem ty dnešní hry stavěly. Že na věci (třeba designový rozhodnutí něbo některý herní postupy), co nám dneska přijdou samozřejmý, nějak museli tenkrát vývojáři přijít a mě se líbí sledovat tohle "přicházení na věc".
          Kdyby se tak dnešní vývojáři stříleček nechali ovlivnit i někdejšim kvalitnim level-designem, byl by ten herní svět příjemnější místo. Proto jsem rád, že tenhle novej Shadow Warrior svym designem úrovní tyhle starý hry aspoň připomíná.
  • Hanzik815
    Hned jsem dostal chuť na Seriouse Sama ... a už jsem odehrál dva levely. :D Zítra se bude pokračovat.
  • Já vim, že jsem to už psal, ale prostě...SHOGO! A zvlášť teď, když nedávno vyšel Pacific Rim by se SHOGO: Mobile Armor Division šiklo.
    • tonnymontana
      tak ten pacific rim me hodne pobavil. cekal jsem ze to bude jen trapna omacka jak uz to tak u hypu bejva ale efekty ve filmu a atmosfera se vazne povedla:) pro me jeden z nej filmu tohoto roku spolecne s World war Z :) malo kdy se stane ze bych v jednom mesici videl dve pecky u kterych to jen hltam:) samozdrejme u pacificu jsem mel pocit jako by ve filmu godzila nebyla jedna jesterka ale cele stado:)
    • kamaráde to je moje srdcovka :) jéje to byla doba :)
      • Moje taky. Ona vyšla přece s jedním Gamestarem:) kdysi dávno. Ten příběh jsem docel silně prožíval, ty zvraty :D
        • Taky, byla to perfektni hra, tenkrat celkem nevidany pouzivani mechu a stridani mezi nima a klasickou FPS, ruzny konce a super pribeh - treba digitalni lovestory s Kurou nebo nebo Kathryn :D (musel sem hledat na netu, jmena uz sem si nepamatoval :)
  • Pro info, puvodni SW je na steamu gratis steam://install/238070
  • kubi-wan
    Parádní recenze! Devítku jsem teda ani nečekal, nicméně nemůžu než souhlasit. Hra je to super, takhle si "moderní oldschool" představuju. Katana je zpět (skoro nestřílim, díky perfektnímu zpracování boje s ní)! Barevný klíče jsou zpět! Souložící králíčci jsou zpět! Heršvec, Lo Wang je zpět! A aniž by to působilo směšně.
    Čekal jsem, že to bude fajn střílečka, ale až takovouhle pecku ne. Takhle by ti "tříáčkáři" měli dělat střílečky!
  • Jack1947
    Souhlas, celkem mne to i bavi a tohle nakonec i doparim *3* .
  • Ani další Wolf nevypadá špatně :) - a to jsem minulý díl ještě nehrál. Blood, Hexen, Heretic, Duke, Outlaws, všechno podobné a přesto tak trochu jiné hry.
    A ta obtížnost! Lahůdka. A modifikace taky dokážou své. S hodnocením souhlasím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit