-
proč japonci? *10* kvuli tomu jsem nehral shogun tw.
-
-
p.s.
pry je to od tvurcu hard reset cili nejspis ptakovina
-
-
pro mě jednoznačně největší překvapení tohoto roku ... hra o které jsem ani neslyšel, že by měla vyjít ... čekal jsem že to bude s prominutím p*čovina, ale řikal jsem si tak to vyzkoušim ... a bum ... nabytá zábavná akce v ucházející grafice ... výborné efekty při bojích ... a hlavně originální záležitost ... mám rád fpska, která se něčím trošičku odlišují a shadow warrior tohle zvládl na výbornou díky kombinacím kláves při boji s katanou a vyvolávání tak různých magických útoků ... navíc skilly a powery a vylepšování zbraní ... hutní dobře vypadající bossové ... no prostě lahůdka .... neskutečně zábavná hra ... kam se hrabe třeba takové Crysis 3 - sice to vypadá úchvatně, ale po herní stránce už mě to prostě tak nebavilo, ale to je čistě můj subjektivní názor .... z poslední doby mě takhle bavil snad jen Call of Juarez: Gunslinger a Bioshock Infinite ...
-
Hra sama o sebe je perfektna, taky paradny level dizajn som uz davno nevidel (grafika je naozaj perfektna). Prostredia sa striedaju, farbami sa nesetri, levely, aj ked su to v podstate vacsie "koridory", stale je v nich dostatok volnosti, dlzka hry - no comment. Hra ma vsak jediny, a to dost podstatny problem. Vsetky zbrane, okrem katany, su velmi POMALE a SLABE, povedal by som az zbytocne (zacal som hrat na hard, som zhruba v polovici). Cakal by som teda, ze tento nedostatok autori budu kompenzovat masivnym poctom municie, avsak, nestalo sa tak. Osobne by som uvital radsej menej municie a vacsia palebna sila, tu sa stretame s melou palebnou silou a malym poctom municie (vid stary SW, kde zbrane malo ozajstnu silu a boli rovnako nebezpecne pre hraca ako aj pre nepriatelov).
-
-
Musim souhlasit, taky vetsinou nepratele tak zhruba pokropim a pak se na ne vrhnu pekne osobne katanou.
Harpyje nicmene jdou kusi skvele a double uzi neni uplne slabe. Ovsem treba takova brokovnice mi osobne prisla totalne useless. -
S tym by som nesuhlasil vobec, kazda zbran ma svoje vyuzitie, neupgradnute sa niektore mozu zdat slabe ale pri plnom upgrade ma kazda svoje presne vyuzitie aj konkretneho nepriatela na ktoreho sa hodi najviac.
-
-
Vacsina zbrani sa nehodi na ziadneho nepriatela (odskusane pri max upgrade na kusi, brokovnici, uzi, pistol). Zbrane su strasne pomale, neefektivne (HARD obtiaznost), brokovnica je nasmiech (bohuzial). Sklamala ma aj ucinost kusi a vybusnych sipov, slabe a neefektivne. U mna jedina, a dost podstatna, chybicka krasy (ak neratam bugy s padom zo schodov).
-
-
abc: súhlas, zbrane sú slabé a pomalé, navyše ich vzhľad bol lepší v pôvodnom SW, teraz sú také typicky painkillerovsky prekombinované. K tomu arénový štýl boja takisto z painkillera , ktorý na mňa nefunguje, skôr naopak, nemám to rád a po čase sa dostavuje stereotyp.
Keď to porovnávam s bloodom a s tým aký masaker mohol hráč narobiť s dvoma raketometmi alebo TNT tak je to fakt bieda. -
Vazne? A cim zabijas harpye ak nie uzi? Cim likvidujes vybusnych a ich gule ak nie revolverom prip. uzi. Kusa s natiahnutim je idealna na tych vacsich pomalych demonov, brokovnica na teleportujucich sa samurajov, raketomet je jasny....mozno plamenomet som velmi nevyuzil. Tiez som to hral na hard....
-
-
Na harpyje je překvapivě účinná právě katana, stačí vyčkat až slítnou dostatečně nízko a pak jen W,W, LMB, jen když jich je moc tak sekundární kuše nebo kulomet.
-
plamenomet jsem poměrně hojně využíval po upgradu na ty zápalný bomby, na hloučky i silnější nepřátelé se celkem hodil. jediná zbraň co jsem skutečně za celou hru skoro nepoužil byla brokovnice a srdce démonů jsem využil taky jen když jsem si náhodou vzpomněl že bych ho moh použít (narozdíl od hlav démonů který mi po upgradu přišly dosti užitečný . ale je fakt že katana je tady víc protěžovaná než ostatní zbraně.
a jak tu někdo psal že v původním SW katana = slabota, tak mě to tak rozhodně nepřišlo, naopak mě bavilo procházet levely čistě s katanou a na dálku likvidovat jen ty kamikadze s náloží. souboje ve víc lidech jen s katanou/shurikenama byly taky sranda. -
-
Tak je jasne, ze katana ma prim, comu sa ale neda divit, kedze take melee je v maloktorej hre. Zbrane su v kazdej druhej.
-
-
-
Hra ta jednoducho nuti pouzivat katanu (aj ked raketomet je celkom ucinny). Inak sa ale cudujem, ako sa da v polke hre mat max upgrade na vsetky strelne zbrane.
-
-
Ked nachadzas tajne miesta (zatial mam asi 90% uspesnost) v kombinacii s pasivnymi skillmi (+20% money) tak to az taky problem nie je :) Osobne nemam problem s katanou ale po 3 leveloch prejdenych len s katanou (lebo municia dosla a to dost rychlo) sa zacne dostavovat stereotyp. Je zaujimave, ze hra trpi presne opacnym problemom ako jej predchodca (SW-2013: katana - super, zbrane - slabota, SW-klasik: katana-slabota, zbrane - super)
-
-
-
-
-
No krása, pěkný recenze, ale moji milí drazí kecálkové s games.tiscali... už minulý týden měla být recenze na PES 2014 a stále nic. Přitom vyšel dřív než Fifa 14. Slíbili jste, že recenze vyjde, ale nevyšlo nic. Mašinérie i podvodné praktiky EA pokračují na vašem portálu i po ročnících 2013. Bravo.
-
-
Krasomil, píše sa "z".
-
-
na to ti se*u ty mentále, nepÝšu úřední dopYs.... chcY tu recenzY.
-
-
http://i.imgur.com/IlLh4nX.jpg
-
Chtít můžeš :)
-
-
-
-
z marketingoveho hlediska je krok vedle nazvad hru stejne jako ten remake co vyšel prednedavnem v mizerne grafice. protože lide uslyší shadow warrior a mavnou rukou protože si to budou plest s tim remakem.
jinak by to mohla byt dobra hra nebyt zasazeni do azie -
Pane Švára, to je z warezu recenze, jak je u vás obvyklé? Nebo je to vyjímečně legální verze?
-
-
Na Games.cz se z warezu za soucasne redakce nikdy, ani jednou, nerecenzovalo, nerecenzuje a recenzovat nebude. NIKDY! Kdyz se ke hre nemame jak dostat, tak ji koupime, nebo ji nerecenzujeme vubec. Mame legalne poskytnutou kopii Shadow Warrior z GoG.com. Pokud chces dukaz, mile rad ho poskytnu.
-
-
To rád slyším, to už by taky byl vrchol.
-
-
h*vna se koukam hazi jednoduse. urazet a obvinovat takto nizkym zpusobem, a pak si hrat na hlavniho arbitra stylem "to rad slysim", vyzaduje neskutecnou miru arogance a komplexu nadrazenosti. doufam ze si sem prispel jen jednou a navzdy toho nechas, protoze si horsi nez mistni trolove. radsi si prectu 20 komentaru od fargoberga a 30 od masera. *11*
-
-
Co se rozčiluješ, jsi na internetu, tady si kazdej placa co chce a kdy chce, takovej divokej zapad, nastesti zatím není mozny virtualne vystřílet saloon..tak se lidi aspoň urazej a hadaj:) Tady nikoho nevychovas ani nepoucis, a když se cítíš pohorsene nebo urazene kazdymu to je jedno. Internet je cynicka, premoudrela, sobecka stoka světa ..ok občas je i k encemu uzitecnej:)
-
-
jo, ale uz jsem dlouho nevidel az TAKOVOU stoku. a to se hrabu v opravdovych splaskach.
-
-
-
Hehe, na Eurogamer.cz bola pred časom takáto šťavnatá aférka *15*
-
-
ani nevím. jaká?
vím jen o nějakém nedávném pozdvižení na pctuningu. tam to prý bylo poznat obrázků, ale ať jsem koukal,jak jsem koukal, neviděl jsem nic extra. -
-
ah so, já čekal něco okatějšího, co pozná i warezovej panic.
-
ale ne, mrkni na ten nick dole vpravo, co je snad na každým obrázku: ALI213. čirou náhodou jde o nick člověka, který tu hru crackl... :)
-
aha, asi jsem tam přišel pozdě. *4*
-
na tom pctuningu byla ta pirátská verze "podepsaná" snad na každým obrázku :)
-
-
mohu se zeptat s jakou hrou konkrétně? něco si matně pamatuji, ale už nevim přesně..
-
-
games.cz v dobách jiné redakce zcela normálně recenzovalo z warezu. DOdnes například PCtuning.cz také recenzuje z warezu a ani se tím moc netají.
-
-
Tady to ale neni ten... Euro , tam bych se asi ani nedivil.
-
-
Tvé dnešní příspěvky jsou taky vrchol. Trochu ohleduplnosti by neuškodilo...
-
Tak prosím příště šetřit s nepodloženým obviněním. Díky.
-
-
Že na něj vůbec reagujete.
-
-
Dej šéfovi plusko nebo půjdeš do lochu hochu !! *14*
-
Je to ich povinnost.. suskandy su suskandy..
-
-
-
-
-
V ramci oldschoolu je toto piratska verze, stejne jako vetsina mela piratskou verzi puvodniho sw
-
-
To jsou podle mne kecy , to jsme snad nekde v drevnich dobach aby se uchylovalo k hodnoceni z piratskej kopii.
-
-
Jinak Jacku jasné pro recenzi i tehdy origoš určo byl :-) Má reakce je spíše obecná nostalgie :-)
-
Ty vago ty jsi asi mladší ročník co a z velkoměsta ?? To jsem si to tehdy měl koupit u nás v zapadákově na severu moravy asi kde???? Třeba v jednotě co :-)))))
Jo a XCom EU jsem si taky koupil.. pro změnu ve večerce přes ulici...
MILÉ DĚTI, VÍTE VŮBEC kdy bylo normální, že jste doma zapnuly PCko a připojili modem?? A jaký z toho od fotra při vyúčtování byl nářez řemenem...?????
-
-
-
-
takovy lepsi duke nuke forever... hloupy sprosty humor.. zastarala grafika...prazdny linearni osklivy mapdesign, otravne sbirani xp/penez, zbytecne a neprehledne vylepseni. Puvodni hru jsem nehral takze nostalgie na me nefungovala. Po prvnich par minutach jsem byl nadseny ze souboju s katanou ale to je tak vse...odehranou asi 1-2 hodiny. Po technicke strance bych tomu dal tak 3-4/10. Hratelnost si kazdy musi zhodnotit sam. Me to sekani hlav vic jak hodku nebavilo a nic jinyho ta hra podle me nenabizi.
-
Mě by zajímalo jaký sou prodeje, když vládne tohle všeobecný nadšení. 25€ na Steamu je cena víc než přijatelná, tak nechápu, proč moji dva kamarádi, co ještě přešlapujou na PC a kteří teď upgradovali PC - každej za cca 20.000,- Prolízaj warez a hledají kde stáhnout SW2013. Já si holt počkám na PS4/XOne verzi.
-
-
No ja osobne mam husiu kozu s hrania 3d akci na konzolach resp. na gamepade este aj GTA V pokial pride na strielanie je hrozny hnus. Ako je to vlastne s tymi myskami na konzoly?
-
-
Klasická fobie. Já taky koncem roku kroutil hlavou, když sem si domů přinesl první X360, ale po 14ti dnech už sem to vůbec neřešil užíval si co mě pod ruku přišlo. X360 se dá (dal) sehnat nějakej bazmek, co dokázal nějak emulovat myš, ale mělo to strašný lagy a bylo to celkem k ničemu. Na PS3 myslím jde připárovat bluetooth klávesnice a myš, ale podpora u her je nulová. Já bych si každopádně nekupoval konzole, kdybych slepě trval na tom, že klávesnice a myš je nejlepší herní periferie. BTW, když se kouknu na tohle video ( http://www.youtube.com/watch?v=Tb0qWAtKqlk ), tak u různých akcí tam sou kontextová tlačítka z X360, jako třeba ve 20:10. To jako fakt u hry, která primárně vyjde na PC?
-
-
Ved preto mastim PC :), netvrdim ze mysl+key je najlepsia - najlepsia na strategie a Fps, na hopsacky a slahanice (bojovky) jednoznacne gamepad.
Tu fobiu na FPS asi tazko prekonam-kedze od doby Terminator : Futureshock mi nic tak nesadlo, skusal som Halo ale to dopadlo katastrofalen.
Ale nevadi konzola bude na Metal Geat :) -
Koncem roku 2006.
-
-
-
no tak, chcel by som vidiet, ako toto hras na konzole :) asi len s ultra autoaimom
-
-
Na steam store stranke si mozes pozriet, ze SW ma "full controller support", teda hra bola "optimalizovana" aj na kontroler. Je to pekne vidiet na pohybe Lo Wanga (taky pomalsi, priamy (ked bezis, hra ta zenie dopredu, neda sa ti v behu dobre strafovat) gamepadovy pohyb). V jednom rozhovore sa autori vyjadrili, ze hru by chceli portnut aj na sucasne konzole, avsak az po PC verzii.
-
Snad záleží jak to tvůrci portnou a i kdyby s "ultra autoaimom", tak to snad neznamená, že si to nemůžu zahrát a dokonce i užít. Nicméně, na tohle sem se neptal...
-
-