Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    ja to nemyslim vuci SW spatne. ale rad bych videl v dnesni dobe oldschoolovou strilecku s level designem dooma. uz mame nejake oldschoolove strilecky s level timhle level designem, tak proc ne doomovsky?

    btw, v tom Viscera Cleanup levelu ze Shadow Warriora je "hlaska" z Blooda: "I CLEAN... AGAIN!" ja doufam, ze devolver jsou takovy paka, ze je to jejich cesta oznameni remaku Blooda :).
  • s-a-b-r-e
    V čem jsem použil slovo bo špatně?
  • s-a-b-r-e
    Čemu? Bo. Bych přeložil jako: Proč? Protože.

    Ale pořád to neznamená, že slovo "bo" má jediný význam (protože).
  • C-BEAM
    ja tiež dám prednosť Doomu ako SW, ak mám povedať pravdu starý SW som považoval vždy za takého chudobného príbuzného prvého Blooda. A myslím, že tu nejde o to či recenzenti nepoznajú alebo dlho nehrali Doom, ten arénový dizajn nového SW bije do očí i na dnešné pomery, tak neviem prečo sa k tomu recenzenti nijak nevyjadrujú, akoby bol leveldizajn nejaká druhoradá záležitosť, pritom sa myslim zhodneme, že je to vec naprosto zásadná.
  • Black_Hand
    tak jde o to, ze recenzenti dooma dlouho nehrali. ver nebo ne, kdyz jsem byl maly a vetsina kamaradu hrala dooma, tak jsem neholdoval strileckam. ver nebo ne, dooma jsem poprvy poctive hral pred rokem. vytecna strilecka je to do ted, ale co me hlavne odrovnalo byl ten level design. dnes se levely designuji typicky okolo pribehu, doom ma levely designovany typicky okolo nejake ustredni herni mechaniky, ktera ten level definuje. to neznamena, ze to jak se designuji dnes je samo o sobe spatne, ale znamena to, ze i v takovych hrach jako shadow warrior nemam ten oldschool co me tak nadchnul, kdyz jsem dooma pred tim rokem hral.
  • Pete.palis
    stačí zapnout v-sync??spíš naopak ne??
  • Sleva -25% je co přesně?

    Sleva 25% znamená, že se dostanu na 75% původní ceny, tzn. sleva -25% znamená jen jedno - 125% původní ceny ;)

    Nechci slevu zadarmo!
  • Jazz
    Já myslel, že je to Guláš Krykar ?!
  • C-BEAM
    súhlas a je trochu divné, že tento zásadný rozdiel (zreťazené arény) medzi novým a starým SW si recenzenti nevšímajú a pritom je to jeden z najzásadnejších rozdielov a podľa mňa je to i prvok ktorý hru robí časom hodne stereotypnou.
  • Black_Hand
    no a hlavne duke mel doomovsky level design, nikoli quakeovsky (ci jeste lepe return to castle wolfenstein). tedy neslo o dominantne linearni pruchod, ale prostredi se muselo prozkoumavat daleko vice (coz souvisi i s tou interaktivitou) a mapa se neprochazela prevazne v jednom smeru. je to take neco co dosti odlisuje noveho shadow warriora od stareho. stary mel vice doomovsky level design zatimco novy ma vice linearni styl zalozeny na zretezeni aren, ktery je tak typicky pro lidi z flying wild hog.
  • Mel jsem podobnej problem a na forech stemu jsem se docet ze staci zapnout Vsync, TribleBuff a stahnou ty Particle efekty. Proste si pohraj s nastavenim me uz to beha krasne ;)
  • janchor
    Rozhodoval bych se mezi sedmičkou a osmičkou.

    Duke může být jen těžko přímej konkurent, je to úplně jiná éra. Nejde jen o odlesky, ale o "fyziku", díky který je s katanou taková legrace, o který se dávnejm sprajtům ani nezdálo. Plus těžko odmažeš to, co už máš nahráno - Duke byl tehdy živá voda, kde člověk vypleskle zkoušel každou z nevídanejch interakcí (kulečníkový koule!), ale dneska tě něco tak triviálního zabaví jen stěží.
  • tonnymontana
    autor recenze: ahoj lukasi mel bych jen jednu kratsi otazku stejne jako u GTa5 pocitam ze finalni hodnocen i na konci videa je z textove recenze. takze kdyby jsi alespon nam hnídopiškum:) prozradil kolik by si podle tebe zaslouzila hra bohu v konečnem hodnoceni?.

    a druhej dotaz taktez na tebe, ja uz mam hru dohranou ale zajimalo by me jak by si hru hodnotil kdyby primej konkurent byl starej duke. vis co trosku slevit na grafice trosku slevit na odlescích ale vylozene jen porovnat hratelnost i kdyz je mezi nema pomalu casovej G.canon. moc diky zajimalo by me to:)
  • tonnymontana
    Erien: Souhlasim stebou a podle me te i chapu. proste ja a zdrejme i ty mame chut na poradnou rezbu kde PG rating splha az k mrakum:) nejde nam o realitu. Pokud chcete realitu zahrajte si nejaky vojensky simulator kde nepratelske npc ani nevidite, po 5min behu uz nemuzete takze dalsich 30min jdete k dalsimu stromu.. me SW absolutne okouzlil, vzpomel jsem si zase na duka a na dobu kdy se u her clovek bavil a mene kecal.

    samozdrejme ze chapu lidi kteri chteji verne chovani zbrani, dopravni prostredky atd atd ale nesnazste se to prosazovat vsude. taky nehazim spinu treba na ARMU3 prototze je to v podstate simulator. ma svoje obrovska + a je to opravdu dobre odvedena prace ale stejne tak jako u filmu musite rozlisovat zanr + provedeni na ktere mate chut. jinak recenoi nekdy si date horor nekdy, scifi a jindy fantasy kousek. pulka z toho neexistuje a ani nebude ale hold to lidi bavi stejne jako me.

    staci napsat : ja jsem spise pro realitu ve hrach a proto me porcovani nepratel "nozikem" moc nebavi:) a naopak druha strana zase napise : my se u hry chceme bavit aniz by jsme po praci/skole museli moc premyslet a tak sahneme po odlehcenem kusu ktery nam pripomina u nekterych jedincu mladi
  • Tak když mu do palce vysázíš dva zásobníky, to by porazilo i vola. *1*
  • Co takhle napsat tvuj hw? takhle nezjistí nikdo nic.
    lepší pc? kdyt ani nevíš jakej má a to možná lepší než ty... *1*
  • Pořídit lepší PC?
  • taky bych si to rad zahral ale seka se mi to jak zmrd, nema nekdo tip jak to spravit ? zkusil jsem snad vse... dekuju
  • Čaute, mám 2 ty -10% slevové kupony na Steamu, esli někdo chcete, tak si napište (vyprší 26.).
    http://steamcommunity.com/profiles/76561197997131973
  • Ja myslim ze ted jsi docela presne popsal takovou budgetovou grafiku...

    To ze se o grafice rekne ze je budgetova automaticky neznamena ze ta hra musi vypadat jako minecraft.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit