-
To mi nevadí. psal jsem, že to je i v RO, ale že to stejně po chvíli člověk nevnímá a neřeší. Dokonce po zásahu než vykrvácí tak může člověk střílet. V RO to třeba sedí tyhle věci, protože je to simulátor, ale proč by to mělo být třeba v BF? Kromě toho reagoval jsem hlavně na predátora a jeho nesmysl, že po utrhnutí ruky voják stříli dál. Navíc je docela těžký ve hrách definovat, co je a co není normalní. Takže jak už jsem řekl v RO proč ne, je to simulace, ale proč to dávat do BF, když je to jen arkáda. Nemyslím že by to obohatilo hru.
-
prečítaj si výpovede vojakov hlavne z druhej svetovej o tom čoho je človek v boji schopný napriek desivým zraneniam, možno budeš prekvapený.
-
ja tiež nestojím o to aby tam pobehovali jednorukí a skackali jednonohí :) ale čo ti vadí na tom, že po utrhnutí nohy/ruky budeš ešte môcť pár sekúnd z miesta strielať kým odkvecneš ? to by nemalo vadiť nikomu. Alebo ako tu už niekto písal, keď do niekoho napáliš tankovým kánonom tak to ti fakt príde normálne, že ho to neroztrhá ? Pokial ti záleží na grafike tieto veci by ti mali udrieť do očí.
-
Mám slevu na Shadow Warrio -25%. Kdo by měl případně zájem ať mne na Steamu kontaktuje a za něco vyměním. = Apollon (CZE) *3*
-
Guláš Gagar a další jeho povedená recenze. Jen s tou "budget" grafikou moc nesouhlasím a očividně nejsem sám. Xichty a modely postav jsou už docela solidně zastaralé ale rozmanitost prostředí, nasvícení a effecty jsou cool.
-
To byl jen příklad u stříleček je pro mě duležitá - grafika, zvuky, ovladání, chování zbraní, zpracování map, případně taktické možnosti a vozidla. Odlétání končetin proč ne, ale důležité to podle mého vůbec není. Ale rozhodně jsem proti, aby po bojišti plazilo tělo bez noh, nebo pobíhali vojáci s jednou rukou.
-
Já realnou hru nechci, to ty tam chceš realný odtrhávaní končetin. Rád bych viděl člověka, co mu odletí ruka, jak první co bude, hledá zbraň a jde dál střílet. Už nesleduj tolik filmy, leze ti to na mozek. První věc co by bylo, tak by spousta lidí psala, co je to za nesmysl, že po utrhnutí ruky, voják není v šoku, ale jako rambo zvedne pušku a v pohodě střílí dál.
-
Ježiši co je to tady za voly to mi fakt hlava nebere, zapni mozek, to jako nedokáže sebrat zbraň jednou rukou? Nebo jinak - to, že normálně u sebe nosíš 8 zbraní se kterýma skáčeš, utíkáš a měníš je jak na běžícím pásu, to ti neva? Zamysli se, než něco plácneš.
-
+50?? - tak uz vieme kto tu plusuje a minusuje - je to trapne trápne mimochodom, to si kazdy moze cez anonymizery tu nahadzovat hlasy, i ked neviem naco je to dobre - mozno nejaky druh uchylky
-
tebe stačí to ako sa zbrane chovajú ja by som chcel zohladniť aj ich reálny účinok na ciel. Niekto má menšie nároky, niekto väčšie :)
-
Já absolutně nepotřebuju aby po bojišti létaly ruce a nohy. Takže asi po tom všichni netouží. Ostatně tohle funguje v RO a všiml jsem si toho poprvé, možná podruhé a pak už jsem to nevnímal, je mi to celkem putna. V MP je pro mě důležité chování zbraní a jiné věci, než jestli někomu uletí ruka.
-
Přesně.. upřímně řečeno toto jsem očekával od next-gen her.. ne větší rozlišení textur.. a myslím si, že systém "Každý panák ma určitý HP pool a každá kulka ubere X dmg. Až se HP pool vyprázdní, panák lehne" už je v téhle době trochu přežitek.. nepotřebuju litry krve, nepotřebuju létající končetiny, nepotřebuju vyhřeznutá střeva.. ale když někoho trefím do nohy, chci, aby to nevypadalo strojově jako "panák se na dvě vteřiny zastaví, pak se vzpamatuje (=vyresetuje) a vesele střílí dál.. jak pravíš, v SoF to fungovalo, tak proč to nedokáže nikdo zopakovat s novodobým hardware opravdu nechápu..
-
vystrielal by náboje ktoré by v ňom zostali, prípadne by využil inú zbraň. Nevidím v tom problém.
edit: ale z časti súhlasím s uchom, že by to zmenilo dynamiku hry a keby hráčovi niekto 3x po sebe ustrelil ruku mohlo by to časom hráča doslova otráviť. Takže utrhnutie ruky by nemalo byť jednoduché a mala by po ňom rýchlo nasledovať smrť/bezvedomie, hráč by mohol ešte vystrielať zbytok nábojov a bol by koniec. -
To je tak když někdo moc kouká na americký akční filmy :)
-
To je dokonaly priklad spatneho pouziti sova "bo". Gratuluju.
-
jasně ustřelí ti ruku zbraň hodíš do druhé ruky, a zásobník nabiješ hubou! Honem běž dělat hry, na tvoje skvosty čekám!
-
Jiný kraj, jiný mrav.
Ale stejně používat bo ve smyslu nebo je blbina *5*.
Jak bys pak přeložil tohle: Čemu? Bo. -
Ano horší než minecraft. Prosímtě bež si hrát s maminkou paci paci, srovnávat rozpočet otevřené hry s obrovským světem s uzavřenou střilečkou ještě remakem.
-
ME3 mělo na svoji dobu naprosto dostačující grafiku, mě přišla povedená. Nevím co se ti nelibí. Skyrim bych vůbec nevytahoval s velikosti světa, by to v extra grafice nejelo nikomu. Stačí když tam dám HD textury a lepší nasvícení atd. Tak na 560 TI což byla karta při vydaní Skyrimu půl roku stará, to jede tak akorát.
-
súhlas. A čím bude grafika reálnejšia tým absurdnejšie to bude vyzerať. Veď ustreliť niekomu ruku si mohol v takom sof už pred 13 rokmi a v SOF2 mulťáku to fungovalo skvele, nie je dôvod prečo by to nefungovalo i dnes. Človeka to jednoducho baví viac ak vidí, že zbrane majú skutočný účinok na telo. To je jeden z dôvodou prečo je nový SW s katanou tak zábavný, keby sa len objavil červený obláčik a postava by padla na zem v celku a čistá ako vypratá arielom (thnx Hammy *1* ), nikoho by to moc nebavilo.