Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ucho: ty jsi ucho, samozřejmě když by jsi někomu brokovnicí ustřelil ruku, tak by ten voják padnul do kolen a zemřel (aby se odplazil někam kousek, kde by se svalil to už bych chtěl moc), samozřejmě by tam dál nelítal beze zbraně. Nebo kdyby jsi mu rozstřílel nohy, tak by třeba ještě chvíli po tobě mohl střílet, než by umřel, pokud by jsi ho ještě další kulkou nedodělal třeba do hlavy, chápeš? Prostě aby to nebyla jen tupý kus, kde nezáleží, jestli ho střelím z třista metrů pistolí nebo z deseti raketometem.

A k tomu multiplayeru, svým způsobem by to mohl být revoluční a neviděl bych v tom problém, pokud by jsi ustřelil hráči ruku, zbraň by si přehodil do druhé (něco jako Dylon v Predatorovi :) a pokud druhou, tak kaput. Stejně tak nohy, zůstal by jsi na místě bez nich a jak jsem psal, ještě chvíli by jsi mohl střílet, než by jsi vykrvácel (stejně jako normálně v singlu nepřátelé) ...

Samozřejmě když někoho střelíš brokovnicí do hlavy, tak mu ji ustřelíš. Prostě a jednoduše mít trochu propracovanější model poškození. To by bylo rozhodně zajímavější takovou hru hrát a dalo by to tomu šťávu, lepší hratelnost a lepší pocit autentičnosti.
  • Mato1987
    podmostová ochechuľa, nekŕmiť !
  • ucho
    protože BF je o rychlý multiplayerový akci. mrzačit ostatní hráče nemá logiku a jen by to tu akci zdržovalo. není to tam, že by to nedokázali udělat, ale kvůli tomu, že to pro tu hru vidí jako hloupost. dokáže tady někdo vnímat ten rozdíl?
  • x_ander
    *1*
    Ale zas by to bylo reálnější - pokud by hráč dostal takovou sadu, že ho to roztrhá, tak ho ani medik nedá dohromady. Otázkou je, jestli by tím neklesla až moc využitelnost mediků, to už by pak dynamiku hry změnit mohlo.
  • I kdyz... takovy MEDIK by mel hodne prace, aby to vsechno stihal v prestrelce prisit zpet za par sekund co? :-D Ze pry... bude mit batoh, kde bude po mape sbirat utrzene casti tela... a pokud nejaky hrac (telo) bude lezet venku na oziveni, tak jednoduse vytahne z batohu nozicku, rucicku, hlavicku a prisije ji zpet! :-D

Mas pravdu, to by byla vazne jina hra... :-D
  • x_ander
    Reálnější určitě. Zábavnější by plazení bez nohou asi nebylo, ale myslím, že tak to ani nikdo nemyslel. Ustřelení nohy (ruky, hlavy, čehokoliv...) by znamenalo smrt, ale vypadalo by variabilněji, reálněji a zábavněji (ehm), když by animací smrtí bylo víc. Rozhodně by to nemuselo být jako v Shadow Warriorovi nebo Soldier of Fortune, kde končetiny lítají vzduchem všude možně, ale proč by při povedeném zásahu např. brokovnicí zblízka neodletěla ruka nebo po šlápnutí na minu noha? Rozhodně by to nezměnilo dynamiku hry, jen drobně upravilo její vizuální aspekt.

Pravý důvod bude spíš samozřejmě ten, aby neprudily sekty mravokárců (nehledě na rating). Což mi připomělo zdůvodnění EA absence krve ve starém Medal of Honor: Allied Assault - prý měli vojáci tolik vrstev oblečení, že krev neprosákla ven *1*
  • jen další blbost za statisice *10* ,,,a to uklizeni co vydavaj jako naky DLC bo co,,,,,to ma bejt co *10*
  • Tak to potom casticove efekty a vsechny ty veci okolo jsou k nicemu... hele... mne vadi na BF to, ze s tankem odpalim hrace na kilometry daleko, ale on jako panenka dopadne neporuseny na zem. Krev ktera je jen na efekt, a postava zustava cista... asi Ariel. ;-)

Hlavnim zadrhlem by bylo, ze by to zvedlo PEGI... a to oni nechcou. (=potencial mene prodanych kopii) Paradoxne, pokud rezete na sra*ky nejake nestvury, (jako tady v SW) tak ten rating zustava s poklidem dole.

Pravdu ale muzes mit v jednom... ze hodne hracu by si uzivala jak ty jatka litaji vzduchem, cimz by je proste nekdo s poklidem odstrelil, podrezal, rozstrilel, odpalil. :-D
  • Ronox
    Proč to neudělat jako v Last of Us? Tam mu uletí noha, ruka a prostě umře .. stejně jako v BF umře po výbuchu granátu z bezprostřední blízkosti tak jen k tomu navíc by uletěla končetina no. Si pamatuju Soldier of Fortune jak tam šlo nožíkem všechno pižlat :D
  • ucho
    zcela by to změnilo dynamiku hry. tyto fičury možná znějí skvěle, ale velmi brzy by byly na obtíž a spíše otravné. takže ty chceš šlapat na miny a pak se po zemi plazit bez nohou? to ti přijde opravdu reálnější a zábavnější? pořád zapomínáte, že hry jsou hry a musí se řídit nějakými pravidly.
  • jj souhlasim.

No nemuzu si pomoct, ale tyhle (polo)tunely maji jednu zas*anou vadu... MAPy ztraci toho ducha... takovy ten efekt hriste, kde radite a klickujete... to jsou doby, kdy byl LEVEL, LEVELem.
    Treba ty skryte mistnosti... nektere jsou na zacatku tunelu a nektere na konci... kolikrat se ani na ten zacatek tunelu nemuzete vratit aby jste to prosmejdil, nebo treba ta vzdalenost Vas uz proste odrazuje k nejakemu prosmejdeni. Novy SW neni spatny... ma hodne dobrych napadu ale je taky trendovy... cim je skoro uplne jiny, nez stary SW.
    Ja jen doufam, ze se (pokud se to tvurcum podari) dalsi SW bude snazit vice priblizit staremu SW. Taky by mohl mit LoWang vice prupovidek a hlavne byl vice raznejsi a vice zivotabudivejsi! Jak ten starej. :-) No hratky s Katanou rozhodne nechat!
  • MidnighT91
    Nechápu jak by koncept hry mělo změnit to, že ti po stoupnutí na minu uletí noha...
  • ucho
    kdyby šla ustřelit ruka nepříteli, lidi by chtěli, aby to bylo možné i v multiplayeru. jenže to by narušilo celou onu multiplayerovou zábavu, změnilo by to celý koncept hry a to logicky nechtějí... a popravdě u toho multiplayeru by to bylo spíš na škodu. tedy máš nesmyslný požadavek. ale tak to je u hráčů běžné, většinou se neumí na hry podívat z širší perspektivy...
  • mě tam hlavně chybí takový ty ptákoviny ze starýho SW jako: skryté místnosti (pár jich tam bylo, ale nic moc), jezdící pásy, RC autíčko, tank apod.. ale remaku nejvíc uškodilo to oddalování konce
  • 59 plusek... tleskám, větší chujovinu jsem v životě neviděl
  • Z této hry by si mohly vzít příklad i další, co se (jak to jen nazvat) variability usmrcení týče. Kéž by třeba v novém Battlefieldu šla ustřelit ruka nepříteli, EA, co ? :)
  • Jenom dalsi pissalkovska fluskule, kterymi si tak radi vypomahaji.
  • Ehm - v tom pripade autor nepochopil kontext GTA V.
  • Ve daj tiez to pozeram vzdy dokonca, no tiez mi to pripada ze Lukas hodnoti ako vietor fuka.
  • Takze graficky +/- lepsi prumer, nebo horsi nadprumer? Zvukove... no to je diskutabilni, zalezi na zamereni dane hry... no moc zvucnych efektu tam neni. Hratelne to je dobre, ale mohlo to byt lepsi a hlavne jednodussi. Zbrane jsou dost... no... brokovnice na MAX me castecne zklamala. Mel sem radeji tu z stareho ShadowWarriora, ta je proste SUPER! Raketomet taky nic moc, zase to nema na stareho Shadowa. Plamenomet mi prisel tak nejak k smichu, hlavne ten plamen... no po Upgradu uz to bylo mnohem lepsi/efektnejsi. Srdce taky tak trosku nefunkcni parodie, ale hlava ma velke PLUS! To se proste OPLATI! :-) Kusi sem pouzival jen na ty vetsi zm*dy a pak zbytek kosil jejich hlavama! :-) No ja osobne sem skoro celou hru prosel prakticky s Katanou... ac to nekdy skripalo, tak se da cca 75%-80% hry s ni projit. (jen nektere mista jste nuceni strilet) Absolutne me dostali svetla z lamp... tak meke, presne, a efektni sem snad videl jen v poslednim Crysis na ULTRA! No po zbytek hry sem stejne citil nizky rozpocet a jine zamereni hry. Radeji sem mel toho stareho uchylaka, s granatometem! Automatickou Brokovnici! Raketometem s Atomovkou!!! To byli moje zbrane! No v novem SW nic takove neni, a to me mrzi... zbrane mi prisly moc UT. :-( No graficka stylizace je mistama fakt povedena, ale originalnost prostredi je tak 50/50. Jsou mista, kde je to delane pro SW a jsou mista, kde to delali pro prodlouzeni herni doby. U mne ma novy SW tak 75-85% za svou reinkarnaci. Kdybych to porovnal s DUKEforever, tak ma tenhle SW snad 666%!!!
    PS: DUKE forever se FAKT nepovedl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit