-
ten ich engine je hodne pozadu, niektoré shadery vyzerajú strašne a maskovať ich za bloom efekty nepomáha, skôr naopak. Z kvality mnohých modelov kričí budget a kvalita textúr kolíše ako na hojdačke.
Ale to nič nemení na fakte, že hra je vďaka zvolenému prostrediu esteticky príťažlivá ! -
Byl tam srandovní bug kdy králík provozoval sex se vzduchem. Měl animace jako když to dělá s dalším králíkem ale byl sám :D
-
Z blízka to tak slavné není to je pravda (xichty nepřátel, je vidět čára kde se dělí jednotlivé končetiny po useknutí apod), ale efekty jsou OK. Jasně rád bych tam viděl Teselace apod ale takto to je taky OK. Rozhodně lepší jak hooodně konzolových portů.
- To je navíc komedie. Zde se píše horší textury ale u konzolových portů na PC to nevidím často napsané i když to vypadá někdy dost hnusně. -
Super pařba. Navíc borci jsou aktivní v opravách a dost toho vyřešili.
-
Za ty peníze nejlepší nákup, co jsem letos udělal. Hra skvělá, narážky skvělé, smrtící králík je bestiální a na nejtěžší úroveň to můžete rovnou načíst z poslední pozice (od té doby nestřílím šoustající králíčky či jakékoliv králíčky). Takhle kdyby dopadl každý remake, tak jsme v herním nebi. Děkujme tedy tvůrcům, že jednu z legend FPS žánru převedli do 21. století v tak pěkném provedení. Kdyby měl někdo zájem a urgentně to chtěl koupit na Steamu a nechtěl čekat na slevy, tak mi napište, mám nevyužitý kupón na malou slevu, tak by to někdo využil:)
-
Každý, kdo chápe kontext.
-
Ty výtky na lacinou technickou stránku nechápu, hra vypadá skvěle, hýbe se taky skvěle, bugy neobsahuje (nebo jsem na ně nenarazil)... ?
Ale dobrá recenze na skvělou hru. -
Jo, taky jsem vyskočil, když na mě vystartoval. Od té doby si na ty zákeřné mrchy dávám bacha. :D
-
?
-
Díky za výbornou videorecenzi *3* . Na Remake je ta hra fakt bomba... rozhodně jedna z nejlepších FPS rubaček jakou jsem hrál !
-
?
-
hmm, by me zajimalo, jestli si lukas pri hrani vzpomnel na jedi knight 1 (dark forces 2). pomer pouzivani mece vuci zbranim by odpovidal ne?
-
Ale notak Lukáši.. co všechna ta krev? Bezúčelné násilí? Primitivní rádoby vtipné prupovídky hrdiny? U jedné hry to vadí.. u druhé zase ne. Kdo se v tom má vyznat? *5*
-
Ne to určitě není, jen to ukazuje na nějaký duševní problém.
-
když napíšu že nechci hrat za aziata a že se mi nelibi zasazeni hry do japonska ješte to neni rasizmus cenzore *11*
-
Vidím to právě naopak. Další povedená videorecenze. *4*
-
Lukas vie recenzie pisat, no video by mal prenechat niekomu inemu.
-
Skvela recenze! Diky!
-
Ano, videorecenze je i na našem YT kanále: http://www.youtube.com/user/GamesczTV/videos Můžeš pls napsat, proč videopřehrávač ani nehodláš spouštět? Dík.