-
Prav e som to chcel napisat. Asi ma Lukas schizu a pri SW bol prepnuty do dark modu.
-
Vsetky hry by mohli mat taku budget grafiku :)
-
Je fakt, že hrát za asiatku, kdy by hra byla zasazena do prostředí Sibiře, by bylo rozhodně lepší. *1*
-
"krajšiu hru okrem crysis 3 som tento rok nehral" Mato 2013
tlieskam, väčšiu chujovinu som v živote nepočul. -
Tohle nemá cenu řešit, tipuju to na stejného m*gora co stalkuje veskoslava, musím uznat že je vytrvalý taky bych chtěl mít tolik času abych po nocích rozdával +- na games *1*
-
a naní náhodou budget to, že na to neměli tunu peněz jako u AAA her? to neznamená, že to musí být zákonitě hnusný. někdo dokáže udělat za málo peněz hodně muziky... v jistých aspektech ale můžou být ty omezené finance znát...
-
tak když je to budgetová hra, tak by mohla mít i budgetovou grafiku :)
-
ano
-
jj hlavne optimalizáciu :)
-
fakt strelil vedla s tým tvrdením, stáva sa. Ale je to presne tak ako píšeš, obe hry čo si napísal mali megalomanský rozpočet a grafika tam bola horšia ako v minecrafte.
-
Hlavně co je blbý, je proč když se tohle vyčetlo, tak proč není u her kde to je vidět ještě více? ME3, Skyrim + "zážitkové" hry. Tam to je často extra hnus a to mají první zmiňované rozpočet jako prase...
-
nerozumiem, o čo ide?
-
1:30 ráno,na gamesech mrtvo.
postnuto před 14 minutami, 16 plusek. Seems legit.
Hoši vy tu po nocích fakt řádíte jak profi záškodníci. *1* -
tak on to asi hral na low na jeho notebooku ... Ja si smelo dovolím tvrdiť, že shadow warrior 2013 vyzerá lepšie väčšina dnešných moderných vojenských strielačiek, ktoré sú momentálne k dostaniu .
Ja osobne som hru hral na ultra aj so zapnutým vyhladzovaním a krajšiu hru okrem crysis 3 som tento rok nehral. -
dobra blbost, ak je podla neho toto budget tak ja som ptakopysk perry
http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4669968&postcount=598 -
"budgetová grafika" Grygar 2013
tlieskam, väčšiu chujovinu som v živote nepočul. -
recenzie praveze pisat nevie, na video sa vzdy kuknem radsej aj ked on si hodnoti podla seba a dobrej hre da menej, a nejakej obycajnejsej hre hned viac:D ale to je jeho nazor
-
velmi dobra a kvalitna hra, no po case omrzi , stereotyp a vsetko dokopy
a rovnako ako aj serious samovky som nedohral ani toto, mozno inokedy ved savy mi ostali , neham si to na herne sucho alebo ked budem mat naladu si zastrielat:) -
jj, ja jsem prave prve potkal samotnyho kralika v akci a vubec jsem netusil, co to dela :D az pozdeji jsem pochopil, kdyz na to byli dva
-
Ahoj, já bych měla zájem. Moh bys mi ten kupón poslat poštou?