Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prav e som to chcel napisat. Asi ma Lukas schizu a pri SW bol prepnuty do dark modu.
  • Vsetky hry by mohli mat taku budget grafiku :)
  • Je fakt, že hrát za asiatku, kdy by hra byla zasazena do prostředí Sibiře, by bylo rozhodně lepší. *1*
  • "krajšiu hru okrem crysis 3 som tento rok nehral" Mato 2013

tlieskam, väčšiu chujovinu som v živote nepočul.
  • Tohle nemá cenu řešit, tipuju to na stejného m*gora co stalkuje veskoslava, musím uznat že je vytrvalý taky bych chtěl mít tolik času abych po nocích rozdával +- na games *1*
  • ucho
    a naní náhodou budget to, že na to neměli tunu peněz jako u AAA her? to neznamená, že to musí být zákonitě hnusný. někdo dokáže udělat za málo peněz hodně muziky... v jistých aspektech ale můžou být ty omezené finance znát...
  • ucho
    tak když je to budgetová hra, tak by mohla mít i budgetovou grafiku :)
  • smejki
    ano
  • Mato1987
    jj hlavne optimalizáciu :)
  • Mato1987
    fakt strelil vedla s tým tvrdením, stáva sa. Ale je to presne tak ako píšeš, obe hry čo si napísal mali megalomanský rozpočet a grafika tam bola horšia ako v minecrafte.
  • Keyz
    Hlavně co je blbý, je proč když se tohle vyčetlo, tak proč není u her kde to je vidět ještě více? ME3, Skyrim + "zážitkové" hry. Tam to je často extra hnus a to mají první zmiňované rozpočet jako prase...
  • Mato1987
    nerozumiem, o čo ide?
  • smejki
    1:30 ráno,na gamesech mrtvo.
    postnuto před 14 minutami, 16 plusek. Seems legit.
    Hoši vy tu po nocích fakt řádíte jak profi záškodníci. *1*
  • Mato1987
    tak on to asi hral na low na jeho notebooku ... Ja si smelo dovolím tvrdiť, že shadow warrior 2013 vyzerá lepšie väčšina dnešných moderných vojenských strielačiek, ktoré sú momentálne k dostaniu .
    Ja osobne som hru hral na ultra aj so zapnutým vyhladzovaním a krajšiu hru okrem crysis 3 som tento rok nehral.
  • michaliuz18
    dobra blbost, ak je podla neho toto budget tak ja som ptakopysk perry

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4669968&postcount=598
  • Mato1987
    "budgetová grafika" Grygar 2013
    tlieskam, väčšiu chujovinu som v živote nepočul.
  • michaliuz18
    recenzie praveze pisat nevie, na video sa vzdy kuknem radsej aj ked on si hodnoti podla seba a dobrej hre da menej, a nejakej obycajnejsej hre hned viac:D ale to je jeho nazor
  • michaliuz18
    velmi dobra a kvalitna hra, no po case omrzi , stereotyp a vsetko dokopy
    a rovnako ako aj serious samovky som nedohral ani toto, mozno inokedy ved savy mi ostali , neham si to na herne sucho alebo ked budem mat naladu si zastrielat:)
  • jj, ja jsem prave prve potkal samotnyho kralika v akci a vubec jsem netusil, co to dela :D az pozdeji jsem pochopil, kdyz na to byli dva
  • Trisska
    Ahoj, já bych měla zájem. Moh bys mi ten kupón poslat poštou?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit