Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    hmm, by me zajimalo, jestli si lukas pri hrani vzpomnel na jedi knight 1 (dark forces 2). pomer pouzivani mece vuci zbranim by odpovidal ne?
  • oktavius66
    Díky za výbornou videorecenzi *3* . Na Remake je ta hra fakt bomba... rozhodně jedna z nejlepších FPS rubaček jakou jsem hrál !
  • Keyz
    Byl tam srandovní bug kdy králík provozoval sex se vzduchem. Měl animace jako když to dělá s dalším králíkem ale byl sám :D
    • shadowwarrior tak shadowfuck? *5*
    • jj, ja jsem prave prve potkal samotnyho kralika v akci a vubec jsem netusil, co to dela :D az pozdeji jsem pochopil, kdyz na to byli dva
  • Wang má krásný hlas :) - dosavadní překvapení roku.
    • Original neprekonan... jak Wangem samotnym, tak hratelnosti...
      • C-BEAM
        hlas mal určite lepší originál. Ale v hratelnosti sú vyrovnané, hlavne vďaka katane ktorá v starom sw bola tak trochu k ničomu. Nový sw naopak taží práve z katany a bez nej by nedopadla až tak dobre.
  • Ucho: ty jsi ucho, samozřejmě když by jsi někomu brokovnicí ustřelil ruku, tak by ten voják padnul do kolen a zemřel (aby se odplazil někam kousek, kde by se svalil to už bych chtěl moc), samozřejmě by tam dál nelítal beze zbraně. Nebo kdyby jsi mu rozstřílel nohy, tak by třeba ještě chvíli po tobě mohl střílet, než by umřel, pokud by jsi ho ještě další kulkou nedodělal třeba do hlavy, chápeš? Prostě aby to nebyla jen tupý kus, kde nezáleží, jestli ho střelím z třista metrů pistolí nebo z deseti raketometem.

A k tomu multiplayeru, svým způsobem by to mohl být revoluční a neviděl bych v tom problém, pokud by jsi ustřelil hráči ruku, zbraň by si přehodil do druhé (něco jako Dylon v Predatorovi :) a pokud druhou, tak kaput. Stejně tak nohy, zůstal by jsi na místě bez nich a jak jsem psal, ještě chvíli by jsi mohl střílet, než by jsi vykrvácel (stejně jako normálně v singlu nepřátelé) ...

Samozřejmě když někoho střelíš brokovnicí do hlavy, tak mu ji ustřelíš. Prostě a jednoduše mít trochu propracovanější model poškození. To by bylo rozhodně zajímavější takovou hru hrát a dalo by to tomu šťávu, lepší hratelnost a lepší pocit autentičnosti.
    • Erien
      jasně ustřelí ti ruku zbraň hodíš do druhé ruky, a zásobník nabiješ hubou! Honem běž dělat hry, na tvoje skvosty čekám!
      • Ježiši co je to tady za voly to mi fakt hlava nebere, zapni mozek, to jako nedokáže sebrat zbraň jednou rukou? Nebo jinak - to, že normálně u sebe nosíš 8 zbraní se kterýma skáčeš, utíkáš a měníš je jak na běžícím pásu, to ti neva? Zamysli se, než něco plácneš.
        • Erien
          Já realnou hru nechci, to ty tam chceš realný odtrhávaní končetin. Rád bych viděl člověka, co mu odletí ruka, jak první co bude, hledá zbraň a jde dál střílet. Už nesleduj tolik filmy, leze ti to na mozek. První věc co by bylo, tak by spousta lidí psala, co je to za nesmysl, že po utrhnutí ruky, voják není v šoku, ale jako rambo zvedne pušku a v pohodě střílí dál.
          • tonnymontana
            Erien: Souhlasim stebou a podle me te i chapu. proste ja a zdrejme i ty mame chut na poradnou rezbu kde PG rating splha az k mrakum:) nejde nam o realitu. Pokud chcete realitu zahrajte si nejaky vojensky simulator kde nepratelske npc ani nevidite, po 5min behu uz nemuzete takze dalsich 30min jdete k dalsimu stromu.. me SW absolutne okouzlil, vzpomel jsem si zase na duka a na dobu kdy se u her clovek bavil a mene kecal.

samozdrejme ze chapu lidi kteri chteji verne chovani zbrani, dopravni prostredky atd atd ale nesnazste se to prosazovat vsude. taky nehazim spinu treba na ARMU3 prototze je to v podstate simulator. ma svoje obrovska + a je to opravdu dobre odvedena prace ale stejne tak jako u filmu musite rozlisovat zanr + provedeni na ktere mate chut. jinak recenoi nekdy si date horor nekdy, scifi a jindy fantasy kousek. pulka z toho neexistuje a ani nebude ale hold to lidi bavi stejne jako me.

staci napsat : ja jsem spise pro realitu ve hrach a proto me porcovani nepratel "nozikem" moc nebavi:) a naopak druha strana zase napise : my se u hry chceme bavit aniz by jsme po praci/skole museli moc premyslet a tak sahneme po odlehcenem kusu ktery nam pripomina u nekterych jedincu mladi
          • C-BEAM
            prečítaj si výpovede vojakov hlavne z druhej svetovej o tom čoho je človek v boji schopný napriek desivým zraneniam, možno budeš prekvapený.
      • C-BEAM
        vystrielal by náboje ktoré by v ňom zostali, prípadne by využil inú zbraň. Nevidím v tom problém.

edit: ale z časti súhlasím s uchom, že by to zmenilo dynamiku hry a keby hráčovi niekto 3x po sebe ustrelil ruku mohlo by to časom hráča doslova otráviť. Takže utrhnutie ruky by nemalo byť jednoduché a mala by po ňom rýchlo nasledovať smrť/bezvedomie, hráč by mohol ešte vystrielať zbytok nábojov a bol by koniec.
        • Erien
          Já absolutně nepotřebuju aby po bojišti létaly ruce a nohy. Takže asi po tom všichni netouží. Ostatně tohle funguje v RO a všiml jsem si toho poprvé, možná podruhé a pak už jsem to nevnímal, je mi to celkem putna. V MP je pro mě důležité chování zbraní a jiné věci, než jestli někomu uletí ruka.
          • C-BEAM
            tebe stačí to ako sa zbrane chovajú ja by som chcel zohladniť aj ich reálny účinok na ciel. Niekto má menšie nároky, niekto väčšie :)
            • Erien
              To mi nevadí. psal jsem, že to je i v RO, ale že to stejně po chvíli člověk nevnímá a neřeší. Dokonce po zásahu než vykrvácí tak může člověk střílet. V RO to třeba sedí tyhle věci, protože je to simulátor, ale proč by to mělo být třeba v BF? Kromě toho reagoval jsem hlavně na predátora a jeho nesmysl, že po utrhnutí ruky voják stříli dál. Navíc je docela těžký ve hrách definovat, co je a co není normalní. Takže jak už jsem řekl v RO proč ne, je to simulace, ale proč to dávat do BF, když je to jen arkáda. Nemyslím že by to obohatilo hru.
            • C-BEAM
              ja tiež nestojím o to aby tam pobehovali jednorukí a skackali jednonohí :) ale čo ti vadí na tom, že po utrhnutí nohy/ruky budeš ešte môcť pár sekúnd z miesta strielať kým odkvecneš ? to by nemalo vadiť nikomu. Alebo ako tu už niekto písal, keď do niekoho napáliš tankovým kánonom tak to ti fakt príde normálne, že ho to neroztrhá ? Pokial ti záleží na grafike tieto veci by ti mali udrieť do očí.
            • Erien
              To byl jen příklad u stříleček je pro mě duležitá - grafika, zvuky, ovladání, chování zbraní, zpracování map, případně taktické možnosti a vozidla. Odlétání končetin proč ne, ale důležité to podle mého vůbec není. Ale rozhodně jsem proti, aby po bojišti plazilo tělo bez noh, nebo pobíhali vojáci s jednou rukou.
      • Inquisitor
        To je tak když někdo moc kouká na americký akční filmy :)
    • Naprostý souhlas - solidní model poškození mi v současných hrách chybí asi nejvíce. Opravdu mě štvou situace, kdy kolíte protivníka opakovanou střelbou do palce u nohy. V současnosti mě to štve ve WoT, kde často jedinou možností, jak přimět tank k explozi je opakově ho střelit do nepodstatného výběžku či kukátka někde na věži tanku..
      • Tak když mu do palce vysázíš dva zásobníky, to by porazilo i vola. *1*
      • C-BEAM
        súhlas. A čím bude grafika reálnejšia tým absurdnejšie to bude vyzerať. Veď ustreliť niekomu ruku si mohol v takom sof už pred 13 rokmi a v SOF2 mulťáku to fungovalo skvele, nie je dôvod prečo by to nefungovalo i dnes. Človeka to jednoducho baví viac ak vidí, že zbrane majú skutočný účinok na telo. To je jeden z dôvodou prečo je nový SW s katanou tak zábavný, keby sa len objavil červený obláčik a postava by padla na zem v celku a čistá ako vypratá arielom (thnx Hammy *1* ), nikoho by to moc nebavilo.
        • Přesně.. upřímně řečeno toto jsem očekával od next-gen her.. ne větší rozlišení textur.. a myslím si, že systém "Každý panák ma určitý HP pool a každá kulka ubere X dmg. Až se HP pool vyprázdní, panák lehne" už je v téhle době trochu přežitek.. nepotřebuju litry krve, nepotřebuju létající končetiny, nepotřebuju vyhřeznutá střeva.. ale když někoho trefím do nohy, chci, aby to nevypadalo strojově jako "panák se na dvě vteřiny zastaví, pak se vzpamatuje (=vyresetuje) a vesele střílí dál.. jak pravíš, v SoF to fungovalo, tak proč to nedokáže nikdo zopakovat s novodobým hardware opravdu nechápu..
    • V multiplayeru Soldier of Fortune se dali ustřelovat končetiny protikráči.
    • To je marne... tady se jaksi pohybuji mravokarci, co vidi kapku krve a se slozi. :-)
      To s tim prehazovani zbrani... si myslim, ze by v soku ani nevedel, jak si tu zbrat z te prave ustrelene paze sebrat. :-) Anebo... ze by to i v armade ucili? :-D
  • michaliuz18
    velmi dobra a kvalitna hra, no po case omrzi , stereotyp a vsetko dokopy
    a rovnako ako aj serious samovky som nedohral ani toto, mozno inokedy ved savy mi ostali , neham si to na herne sucho alebo ked budem mat naladu si zastrielat:)
  • Guláš Gagar a další jeho povedená recenze. Jen s tou "budget" grafikou moc nesouhlasím a očividně nejsem sám. Xichty a modely postav jsou už docela solidně zastaralé ale rozmanitost prostředí, nasvícení a effecty jsou cool.
    • Jazz
      Já myslel, že je to Guláš Krykar ?!
    • Ja myslim ze ted jsi docela presne popsal takovou budgetovou grafiku...

To ze se o grafice rekne ze je budgetova automaticky neznamena ze ta hra musi vypadat jako minecraft.
  • Pete.palis
    akční řezba roku...miluju jí *14*
  • Skvela recenze! Diky!
  • Je to i nekde na YT? tenhle prehravac teda rozhodne poustet nehodlam :S
    • sleepless
      Ano, videorecenze je i na našem YT kanále: http://www.youtube.com/user/GamesczTV/videos Můžeš pls napsat, proč videopřehrávač ani nehodláš spouštět? Dík.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit