-
Teda ještě dodám můj pohled o čem by hry měly být. Je to o vnímání, o pocitech, o nějaké představivosti, co se v herním světě děje, pokud nám to vše vytelí v tunách textu, tak hry pro mě ztrácejí přitažlivost. Ideální příklad hry je Shadow of Colossus.
Příběhové hry musí být prostě dobré, aby mě oslovily, takže takový případ je Metal Gear či ten Torment... -
v Experimental Tissue Samples&Experimental Data stojis uprostred asi 20 nepratel (a je celkem znat, kdyz dostavaj pandulaci zasahy do ), kdyz posles oba sefiky do haje... ale nezkusil jsem hacknout ty draty couhajici ze zeme, mozna by to zjednodusily
ja to hraju se 30 zivotama, a tam jsem hebnul i na ranu, kdyz mag mel critical, protoze ostatni si hazeli granaty na hlavu *5* -
Magnetická ruka a mono bič. Parádní kombinace *3* Ten bič se mi líbil ve filmu Johnny Mnemonic
-
Určitě je to fajn hra, ale má pořád stejný problém. Svět je uplně mrtvý. NPC jsou většinou jenom na ozdobu, baráky mimo herní příběh jsou nepřístupné. Svět Shadowrunu by měl být o tom, že si člověk buduje nějaké vazby a postavení. Do party si vybírá lidi podle vlastního uvážení a měl by mít možnost se s nima domluvit na vybavení. Ale je mi jasné, že by to musel být větší projekt a asi by se nezaplatil.
-
Nevzniká tu nějaké ultra jádro PC Master Race a to čtivá PC Master Race, která považuje velké množství textu za údajnou výhodu? Já čtu teda často literaturu a v životě by mě nenapadlo považovat množství textu za výhodu, o tom by hry primárně být neměly. Pamatuji, že příběh Tormentu mě učarovat, ale herně to nebyla žádná sláva. Tady tyhle novely jsou vždycky vykoupené mizernou hratelností, teda pokud nepovažujete za hratelnost čtení množství textu. Tohle může bavit jen u kvalitně napsané hry jako je Torment, pochybuji že existuje v současnosti něco podobného, aby to člověka mohlo zabavit...
-
Moje slova. Naprostý souhlas. Jako fanda série jsem byl zklamaný. Moc textu a do toho jména, která nejsou k zapamatování. Pro mě byl nejlepší Dragonfall.
-
Jj, vybral jsem si ten upgrade a pak už je to úplná nuda. :-)
Jediný souboj, ve kterém jsem dostal na pr*el byl ten "Fueng shui sabotage", jednoduchá mise, ale na konci na mě zaskočila parta mágu, měli štastné criticaly a sesmažili mě! -
a to tam je jeste implatnat, co haze granaty zpatky na enemaky (megneticka ruka) *5*
-
Před 2 dny jsem hru dohrál. I když jsem si ji užil, tak bych ji dal max. 8/10. Výborný příběh, pár zajímavých misí a konečně zábavný matrix. Ale pár věcí mě tu zaskočilo.
Oproti minulým dílům jsou protivníci tak o polovinu slabší, pořád jen běhají a hazí granáty (ty teď mají menší dmg). O vašich "spolu-runnerech" se skoro nic nedozvíte (často utínají rozhovor.. IsObel, Gobbet vás prostě vykopne z pokoje). A závěr je tak strašně jednoduchý! U závěrečného bosse jsem se ani nezapotil, v úplně posledním souboji jsem mu pod nohy vykouzlil "poison fog", vystřílel zásobníky a bylo po něm v 1 kole! Tak takhle si závěrečný souboj nepředstavuju..
Dragonfall si 9/10 zaslouží, Hong Kong ne (i když opraví ty souboje). -
Připadá mi, že je tam občas až moc textu. Ale je to lepší, než kdyby tam bylo málo textu.
-
Pokud anglicky aspoň trochu rozumíš, začni poslechem. Youtube, filmy, televize... Tam pochytíš základy aby jsi rozumněl.. dodat k tomu pak slovní zásobu a gramatiku už je mnohem jednodušší.. Já se díky youtube naučil docela slušně rozumět angličtině a dnes nemám velký problém rozumět rodilým mluvčím a jednou jsem překládal kamarádovi film... Chce to jen začít...
-
Tak třeba já jsem přečetl stovky knížek a mám rád hry, ale to je jako porovnávat filmovou verzi Hraběte Monte Christo s knihou... Oboje ti dá totálně jiný zážitek, přestože základem je stejný příběh...
Navíc porovnávat Shadowrun jako hru a knihu je docela krutá hloupost... Obě vycházejí ze základní hry a jejích reálií, ale každý uchopil téma dost jiným způsobem... -
Jo je to pecka, ale musí se v tom hodně číst a to dnešním děckám dá asi zabrat. Vždycky si vzpomenu na spolužačku - blondýnu - co na konci střední uměla číst jen po slabikách (a to nebyla dyslektička) a když se jí češtinářka se zhrozeným výrazem zeptala, jak je to možný, že na konci třeťáku čte jako dítě v první třídě, blondýna ji s naprosto vážným hlasem odpověděla "když já nečtu, já si jen prohlížím dámské časopisy"
-
kdyby tam přidali možnost, udělat za 2 AP únikový kotoul, už by z toho funěl blahem *1*
-
mam ukecane hry rad, ale co je moc to je moc. Zaclo mi bolet ya krkem jak jsem koukal na pravou stranu monitoru. :D
O polovinu mene textu a je to dokonale.
Jinak pockejte nesic, je tam jeste bugu. -
Je to lepší než dva, minulé "díly" (ted sry datadisk a díl) tedy hodnocení je zdá se ok. *3*
-
Koukám, že GGGay má záchvat. To by mohla být známka kvalitního RPG. *5*
-
"RPG system osekany na kost a moznosti volby prakticky nulove"
Místní odborník na RPG už to dohrál... *15* -
...a tím bych to asi zakončil :)
každému, co jeho jest... -
Vcera dohrano .. parada jako oba predchozi Shadowruny ... Pribeh Dragonfall me sice chytl o malicko vic
Matrix a hackovani lehce ozivili a uz to neni jen 100% preskinovany realny svet (hackovaci minihra, moznost probehnout bez boje), a zakladni hra je proste takova, jako byl clovek zvykly. Sneslo by to vic vedlejsich questu a trochu ozivit (vic mist i veci k prozkoumani, vic mluvicich NPC). Snad bude Director's Cut.
Ale i tak jsem se kralovsky bavil.