Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě osobně se hra moc líbí! Listí a prach, kamínky na silnici, Bomba! jízdní model se mi velmi líbí a celkově se mi to hraje dobře, moje hodnocení jako "hry" a ne simulátoru je 9,1/10
  • Potreboval by som poradit, hram tuto hru na tomto volante a ovladanie mam ako keby o 1/2 sekundy oneskorene, da sa to nejako odstranit?
  • Jezdím iracing a musim říct,že je mi shift opravdu moc sympatický.S ovládáním vozu jsem se celkem rychle zžil a je to opravdu zábava jakou bych od takové hry mohl čekat.Má to něco co iracing ani rfactor nemá a to je podlemě zábavně,dobře a chytlavě udělaná kampaň.Jízdní model komentovat nebudu ani na to nemám nárok,protože jsem nikdy v žádnym závoďáku nejel.Jediný co mě u takových her štve, je jak se pořád chtějí přiblížit realitě tím,že tam dají pohled z kokpitu s helmy a čím více se obraz třese a naklání do zatáček tím je to "údajně" realističtější.Co to je za blbost-když jedete v autě,tak se to samozřejmě všechno třese a naklání,ale člověk je snad uzpůsoben tomu,aby tyto věci nějak eliminoval a k tomu slouží hlava a oči.Takže v důsledku toho samozřejmě vidíte v reálu stabilní obraz.A důsledkem tohoto snažení tvůrců hry je,že se z těchto pohledů absolutně nedá hrát,protože se netrefíte do zatáčky a proto je v profi simulátorech obraz z kokpitu stabilní nebo jen s minimálním pohybem,aby to vypadalo věrohodněji.Pokud bych to měl brát komplexně,tak dávám pro Shift 2 palec nahoru a to jsem "oldschool simracer":-)
  • Naprosto s tebou souhlasím,
    chtěl jsem něco v tomto směru napsat.Jezdím iracing a musim říct,že je mi shift opravdu moc sympatický.S ovládáním vozu jsem se celkem rychle zžil a je to opravdu zábava jakou bych od takové hry mohl čekat.Má to něco co iracing ani rfactor nemá a to je podlemě zábavně,dobře a chytlavě udělaná kampaň.Jízdní model komentovat nebudu ani na to nemám nárok,protože jsem nikdy v žádnym závoďáku nejel.Jediný co mě u takových her štve, je jak se pořád chtějí přiblížit realitě tím,že tam dají pohled z kokpitu s helmy a čím více se obraz třese a naklání do zatáček tím je to "údajně" realističtější.Co to je za blbost-když jedete v autě,tak se to samozřejmě všechno třese a naklání,ale člověk je snad uzpůsoben tomu,aby tyto věci nějak eliminoval a k tomu slouží hlava a oči.Takže v důsledku toho samozřejmě vidíte v reálu stabilní obraz.A důsledkem tohoto snažení tvůrců hry je,že se z těchto pohledů absolutně nedá hrát,protože se netrefíte do zatáčky a proto je v profi simulátorech obraz z kokpitu stabilní nebo jen s minimálním pohybem,aby to vypadalo věrohodněji.Pokud bych to měl brát komplexně,tak dávám pro Shift 2 palec nahoru a to jsem "oldschool simracer":-)
  • krunoslav
    já mám zase zabugované zrcátko..občas zůstane černé a ruce jezdce se nepohybují, ale volant ano..ale stává se to jen občas
  • krunoslav
    je tohle server o hrách, nebo o módě? klidně si do něj kopni, alespoň tu nebudeš moct psát takové ošklivé věci *3*
  • Jazyková poradna Ústavu pro jazyk český Akademie věd ČR:
    "Chceme-li vyjádřit, že je něco možné, uskutečnitelné, eventuální, můžeme jako synonymum užít i přídavné jméno potenciální: předkládáme klientovi své potenciální požadavky; vyčerpání všech potenciálních možností vědy; zkrášlila okolí pro potenciální kupce. SSJČ i ASCS nabízejí ještě i řidší podobu potencionální: skuteční i potencionální obchodní partneři, ale ta se v praxi – zvláště v psaných projevech – uplatňuje poměrně zřídka."

Ano, to slovo pravděpodobně vzniklo nedopatřením, nicméně je tolerováno. Mám ho ve slovníku cizích slov i v Lingea Lexiconu. V každém druhém postu jsou tu horší věci.
  • blahorodie
    .
  • Tak uz potom len nvidia *5*
  • blahorodie
    *8* *8* *8*
    proste furt na 20-32 FPS ? nechapem
  • to je hovorova forma slova potencial :)
  • Do Autologu, tam si je můžeš prohlídnout
  • Ja bych mel spis dotaz nevite nekdo kam se ukladaj ty screeny udelany ve Photomode ?
  • smejki
    čo to je potencionál?
  • Ja viem a mas pravdu, nicmene pointa je ze oba Shift 1 i Grid ma bavili dost na to ze som ich dohral do konca. A tiez boli o okruhoch. Stary arcade styl v poslednych hrach tejto serie ma tiez nebere prave preto ze je uz prilis stary a arcade jednoduchy, tenhle jazdny model by bol fakt ako z neba. Este mi vadi GTA styl a free roam v poslednych arkadach tejto serie. Mal som rad styl po Undeground 1 a pred nim, od U2 uz bolo vsetko na nic, moc zdlhave a zbytocnosti natahujuce cas. Myslim si ze skvely semi-jazdny model ako ma Shift 1,2 a stary styl levelov ako bol undeground 1 a tie pred nim s peknymi fiktivnymi neopakujucimi sa levelmi je presne to co NFS seria potrebuje, nie nudne okruhy ani suchy GTA styl. Back to roots enhanced!
  • no pokud si hral z okruhovych jen Grid a Shift tak jsi jeste nehral dobrou okruhovou hru .. ocividne nejses typ na okruhy, kde prave to ze ten okruh vidis (jedes) po 200 krat a znas ho naspamet a jen hledas jak ho projit rychleji, ladis auto aby ti dalo tu desetinu sekundy na vyjezdu ze zatacky je to proc bys hral okruhy a ne mestke honicky .. takze to nutne neznamena ze Shift je spatna hra (dobra neni) ale v tomto pripade je to presne naopak nez to vidis ty .. jiny jizdni model a tahle skola leveldesignu (jelikoz jde o kopirovani reality tak neni kde udelat chybu), pac zpracovani trati (vizualni) je to nejlepsi co na celem Shiftu 2 muzes najit ;)
  • Ok odinstaloval som to. Uz ma to nebavi tak ako 1-ka aj ked neni tam moc rozdiel. 1-ka bola aspon prva jedinecna a tohle je viac menej datadisk. Jazdny model mi uz nestaci ked nemam obecne rad okruhy, skoda ze to nie su fiktivne graficky namakane trate ako v arkadovych dieloch serie *9* . Drift SUCKS. Tenhle jazdny model a stara skola level designu... to by bolo nieco. RPG prvky ako upgrade a experience ma nemotivuju dostatocne. Z okruhovych hier som hral v zivote len GRID a Shift 1 a tu uz mam pocit dejavu, vacsina trati a layout akoby som uz videl x-krat. To preto ze sa vsetci snazia o verne kopie realnych trati a pak mam pocit ze som to uz hral. Skoda, neni to zla hra ale proste zacala nudit. 6.5/10.
  • no ciste technicky dokad to nenaistalujes a neschvalis licence agreement a pokud se u stahovani nepodilis na sireni tak ne .. nejses pirat .. ciste techicky ;)
  • Drak_1
    To ked si stiahne nejaký film alebo album pozriem vypočujem a zmažem tak už niesom pirát to som nevedel dobre vedieť to sa vrhnem na torrenty jak Ďábel *1* *1* *1*
  • funguje, len musíš v nastavení "kláves" nastaviť všetko na tlačidlá a analógové páčky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit