Přejít na výpis diskuzí
SHIFT 2 Unleashed - recenze bývalého Need for Speed
29.3.2011 | Václav Rybář
164 příspěvků
-
rad by som ti pripomenul ze ako potencionalny zaujemca o kupu - stiahnutie reloaded verzie zo mna nerobi pirata. chapem tvoju pointu, len nabuduce si davaj pozor aby si sa nedotkol slusnych ludi... nehovoriac o tom ze svoje nazory a nadavky na reloaded verziu mozem prejavovat akokolvek chcem, pripadne sa mozem pytat ci originalka robi to iste co reloaded verzia specialne potom co EA nevydava dema a totalne dlabe na PC komunitu. Takze doporucujem nabuduce si ujasnit kde je vlavo a kde vpravo nez vykrocis...
-
To jsi to tedy všem pirátům hustě natřel.
-
Ja som im neveril a vedel som ze to dopadne takto. Musim povedat ale ze skoda.
-
skusim a dam vediet, dakujem za radu *3*
-
Kdo si hru stáhnul od Reloaded, tak má místo pouze jedno právo - držet hubu a nestěžovat si.
-
+1
-
Autoři to myslím nazývají "Madness Engine", ale mělo by to mít kořeny v gMotoru, podle toho co jsem slyšel. Ačkoli nechápu ty vztahy, gMotor patří ISI, takže oni nechali SMS, aby ho překopali a pak označovali za vlastní? Dál, pokud je gMotor schopný takovéto grafiky, proč screenshoty z rFActoru 2 vypadají jako hodně chudý příbuzný? SMS je o tolik větší a schopnější studio než ISI? Nebo jde čistě o peníze od EA? Mám v tom guláš.
-
Taky Porsche by IMHO mělo mít o něco lepší trakci v přímém směru právě díky zatížení zadku. Jasně, že co se týče zatáček, tak jde o celkové vyvážení a je fakt, že moderní 911 by se měly chovat rozumě, ale o starých modelech je známo, že se v zatáčkách chovají trochu "vesele".
-
Zatím je ta hra ale docela zaguvoaná, dost lidí (včetně mě) má problémy s feedbackem, který se při pauznutí hry vypne, nebo do závodu nenaskočí už od začátku, prostě opruz. Snad s tím pánové něco udělají co nejdřív
-
este raz, vypni catalyst AI uplne off alebo ak uz to ovladace maju tak hladaj a vypni crossfire alebo cokolvek co zapina dual gpu
-
Shift 1 jsem zkoušel demo a na volantu mi to přišlo téměr nehratelné. Dvojka je buď s fyzikou už někde jinde, nebo má líp udělané nastavení, kde se to dá udělat tak, aby se to chovalo trochu jako auto *4*
-
Pane Boze ked vidim tu tvoju fotku v profile, mam chut kopnut do LCD, nieco strasne, fuj
ohavne a hnusne *12* -
Nezapomeň ale na to, že to dělali Slightly Mad studios, kde (pokud se nemýlím) jsou lidé, kteří dělali na GTR nebo GT Legends...
-
Takze skusal som to, skusal ale nepomohlo nic 20-30fps, hm ... nechapem
-
Shift má stenej fyzikální engine, jako rFactor, race07 a F1 series 99-02, takže tomu tak klidně mohlo být, pokud by si to autoři skutečně přáli naplnit a nejednalo se jen o marketingový řečičky, aby i děcka mohli ve škole machrovat *3*
-
OK. Stenjně si to člověk musí zkusit už jen kvuli těm řečem EA :)
Schyluje se ale ktomu že všechno týkající se 4 kol z dílny EA začnu 10000% ignorovat, nebo se tomu permanetně už jen smát.
Díky za info k věci... -
To není pravda. Mnohem víc, než kde je umístěn motor, záleží na celkovým vyvážení auta, výšce, odpružení a samozřejmě stylu jízdy. Kdybych jel podle tvý logiky, tak má porsche motor vzadu, zatěžuje víc hnanou zadní nápravu a tím by mělo docílit vyššího přilnavosti, než aston, kterej zatěžuje předek. Ale takhle obecně to samozřejmě neplatí.
-
Dobře dobře..... děkuji. *5* Je mi jasný že nepůjde o žádný HC, ani GT5 ani Forza nejsou HC..
Ocením ale každý posun směrem ke slovu "simulace" Po tom vtipu jménem Shift 1, kterej jsem měl taky bohužel možnost vyzkoušet na G25.. A horší pocit z jízdy a ze hry jako takové jsem dřív nikdy neměl. Tomhle počinu dám šanci, určitě ale nepoletím do obchodu a nedám za něj to co se momentálně chce... Každopadně ještě jednou díky. -
koupil ... pokud jedes Simbiny na Sim se vsim off tak budes konstatne udiveny nebo nasrany :) .. zapomen na predcizni setupy (zadne realne hodnoty v cm, pascalech a pod..), zavody na vice naz 2,3-5 kol dlouhych 2km, chovani aut tak jak jsi zvykly a pocit ze mas auto na 100% pod kontrolou nebo ze na zaklade setupu umis predvidat jak presne se bude v ktere situaci chov ... povedlo se mi prasknout gumu po par minutach pretaceni na miste ale motor jsem mel vytoceny jakkoliv a jede vesele dal .. v podstate ani kdyz v plne rychlosti kopnes z 6tky 1cku tak nemas problem .. atd .. proste same old .. v pekne grafice ...
-
A k čemu je to dobre??? Prachy maji za to tak nebo tak nebo NE? A na steam kašlu ja tu hru chci met doma fizicky. Ja jen ze je to opět jasny přiklad že poctive platicy hraci jsou ZAS na tom Huř.