Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "extraligou, kterou kope Gran Turismo a Forza."

Aku extraligu? Co je to extraliga?

"Fandové LFS můžou mít dál nohy v teple"

Okrem LFS existuje este rfactor, race07, netcar pro alebo iracing. Uz by bolo nacase prestat porovnavat NFS/Shift s niecim inym, co nikdy nebude.
  • Ty si ale chytrák. To nemá být simulátor, ale motorovým člunům se to rozhodně nepodobá. Co je na tom dobrého, že je rozsáhlý vozový park? 150 aut? To si asi nehrál GT5, tam je tisícovka aut. A jestli to na elite hraješ bez podpory na klavesnici nebo na gamepadu, tak se ani nedivim. Na xbox ovladači si taky netroufnu povypínat všechny asistence, protože jednou rkou citlivě řídit a zároveň citliě na brzdu nejde. Volant je volant. Tam zaměstnáš nohy a ruce zvlášť, nehledě nato, že máš větší rozsah na osách, takže to řízení není tak citlivé a neposedné jako na gamepadu.
    Update: Po přečtení příspěvku od Elite musím dodat, že na xbox ovladači mi u shift 1 taky stačilo zapnout asistence jako ABS, kontrola trakce atd. Prostě co mají auta v reálu. Mít zaplou asistenci brždění, nebo nedej bože zatáčení, to bych se tu v diskuzi ani neukázal. Možná na klávesnici je to potřeba, protože sem slyšel, že tam je to otřes to ovládat...
  • Tak třeba Octanio se ptá: "Muze nekdo napsat optimalni nastaveni na klavesnici? Zkousel jsem snad uz vsechno. Dik." Znáš nějakou konzoli kde se dá hrát na klávesnici? *1*
  • Mam original hru a hraju ,ale mam tam dany crack.Nechce se me nesmyslne čekat HRU mam a nehrat tak to se v EA po...ly?? Jsem kvuly tomu pirat ??????
  • Skus Vista ovladace ak take su, to by malo ist.
  • To nebude problém hardwaru. Píšeš, že máš Win7, zkus tu hru spustit jako správce. Pravým klikneš na spouštěcí soubor>Vlastosti>vybereš kartu Kompatibilita a úplně dole zaškrtneš "Spustit tento program jako správce". Problém je, že ať máš administrátora uživatele, stejně windows programu nepustí plný výkon, dokud to nezaškrtneš. Tahle skrytá obtíž tu je už od Vist. Každopádně napiš, jestli rada pomohla. Hodně mým kamarádům jsem to radil, ale když sem k nim přišel po půl roce a měli jinou hru tak to zase neměli zaškrtlý a zase brečeli. Ignoranti...
  • Ja mam Intel C2D 8400 3,0Ghz 4GB DDR2 Ram,GTX460 1GB. hraji v rozliseni 1680x1050 vse Na High 8xAF a 4xAA a neklesne me to pod 35Fps.
  • Ak sa nemylim 5970 je dual gpu karta? V tom pripade skus vypnut catalyst AI co by malo vypnut interne crossfire. Podobny problem bol u Drakensang ak si dobre pamatam. Ja mam core duo e7400 3.6ghz a gtx260. Vsetko na max v pohode ale netusim kolko fps to ide.
  • V tom případě se mám na co těšit *3*
  • Podle toho, jestli máš ovladače pro svůj windows. Já mam starší volant od speedlinku, ale protože sem přesedlal na win7, tak už musím shift hrát na xbox ovladači, protože k tomu volantu už pro sedmičky nedělaj ovladače...
  • Je možný že hra pojede se stařičkým volantem Logitech Formula force GP (ne EX)?
  • Review kód byl testován na Phenom X4 965 BE a HD4850 1GB... běželo absolutně bez problémů.
  • Zavodni hry se hrajou na volantu vy jelita a na nejakym skurvenym konzoloidnim paskvilu...dobre vam tak.
  • takže na E5200 + HD4850 to ani nemá cenu zkoušet? *1*
  • To snad dá rozum, že pokud někdo má PC verzi, která ještě není oficálně odemčená, tak je pirát. Ale kdo tady přímo napsal, že má PC verzi? Spekulujete *1*
  • blahorodie
    Nazdar ...
    Mam s tou hrou problem , ide mi na 20-30 FPS !
    cudne. Skusal som rozne nastavenia , ale stale to iste .

pc: Intel i7 930@3.7 GHz, 6GB DDR3, Ati 5970 2GB, win7 64 bit, najnovsie ovladace.

respektive napiste ako vam to slape, resp. ake mate grafarne a na kolko fps , vam to ide .

Dakujem . *10* *10*
  • To je jen preneseny z tech zkurvenejch konzoli *11*
  • Nemozes zase cakat jazdny model ako u najprofesionalnejsich simulatorov. Myslim ze hra dobre balancuje medzi hratelnostou a realizmom, urcite aspon oproti predchodzim dielom serie. Cutsceny preskocit idu, aspon mne stlacenim "A" na gamepade. AI som uz zazil ovela, OVELA horsie(GRID, F1:2010 a mozno dalsie od codemasters), praveze sa mi zda ze AI tu moc necheatuje, po par tratiach som zistil ze ak moc stratim na case burackami mozem rovno restart race - na "easy". Nicmene stale mam pocit ze fyzika bola v povodnom o cosi lepsia i ked trochu prehnana a nerealisticka v par veciach(narazy do aut). Ale neni to tak zle, ak chces vidiet plavuce auta zahraj si hry od Codemasters *7*
  • krunoslav
    zajímalo by me kolik lidí co to tady kritizuje má PC verzi, protože potom sou všichni usvědčenými piráty, když se hra ještě neodemkla *1* nebo vás to naštvalo, když ste si přinesli domu krabičku a ono to hlásalo, že se to ještě nenechá hrát, a proto si stáhli crack?
  • To se pak člověk nemůže divit, že se ty auta ve hře chovají divně, když to každý hraje na klávesnici nebo gamepadu *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší