Přejít na výpis diskuzí
SHIFT 2 Unleashed - recenze bývalého Need for Speed
29.3.2011 | Václav Rybář
164 příspěvků
-
Vy jste teda banda sucharů. Ta recenze se četla sama, kdyby takhle psali všichni autoři, tak budu měsíčně kupovat všechny papírové magazíny jak za časů Anastasova.
-
Funguje někomu analog gamepad Logitech? Nějak se mi nedaří rozchodit a na klávesnici se to hrát nedá.
-
přesně tohle zmiňuji o pár postů níže. Taky to nechápu. Únava a vysílení hned po prvním odstavci... Poetická slovíčka a slovní hříčky do recenze nepatří a když, tak jednou, ale ne v každé druhé větě. *11*
-
tak sem se tesil na GT1... ale jet zavod na 10 min bez pitstopu fakt nema cenu :)))
zadna zmena od 1... vsechno co mohli vylepsit lusknutim prstu zustava opomenuto, vracim se k GTL/GTR :) -
Fakta a cislicka si precti na Wikipedii *3*
-
Zatim jsem na samotnem zacatku hry,ale uz ted mi vadi jedna vec.Nevim jestli ten stejny problem maji i hraci,kteri hraji na volantu,ale ja hraji na kalvesnici a docela mam problem udrzet auto na trati v idelani stope.Pripada mi ze auta docela dost plavou.CO si pamatuju Shift 1 tak u toho jsem takovy problem nemel.
No nic,jedina moznost je cvicit,cvicit a cvicit.
Proto jsem se chtel zeptat ostatnich,jesli maji s timto taky takovy problem?Diky za odpoved. -
hlavne by se tahle auta mela zacit tocit jak camrdy, kdyz clovek pri rozjezdu zprudka seslapne plyn misto postupneho pridavani
-
Po hodně dlouhé době je to recenze, kterou jsem neměl sílu dočíst. *9* Někomu tenhle emotivně-expresivní styl může sedět, ale já od dob Excaliburu trochu dospěl *3*.
V recenzích hledám především informace o hře a něco dojmů redaktora. Tady je bohužel tolik nekonkrétního balastu, že se fakta ztrácejí. Řekl bych, že recenze mají být o toho, aby umožnily rozhodnout, zda hru koupím, nebo ne. Na základě téhle si tu hru nedokážu ani pořádně představit... -
A co závodní auta? GT1, GT3? Ta prostě musí sedět jak přišitá. Tohle by mě zajímalo, stejně bych to koupil hlavně kvůli oficiální licenci na tyhle série. Pokud budu s Vitaphone Maserati do zatáčky nalítávat jak Kejči Cučija s AE86, tak se někde stala chyba.
-
Uplne s tebou suhlasim - tiez prave Shift 2 skusam a mam z neho rovnake pocity ako ty. Ta odozva ovladania je podla mna dost katastrofalna (rovnako pouzivam X360 gamepad). Mozno je to ovladacom a mozno aj nie, pretoze u X360 verzii mam podobny pocit. Este skusim na PC volant, mozno to bude lepsie, ale vela si od toho neslubujem. Pri takomto lagu je to nehratelne.
Ten pohlad z helmy je zaujimavy, ale v praxi je to dost blbost, pretoze do kazdej zakruty sa pohlad mierne (viac, ci menej) vychyli a teda je problem odhadnut spravne zatocenie do zakruty. Je tam ale aj povodny pohlad z predchadzajuceho Shiftu (mam sice pocit, ze to nie je uplne ten isty pohlad, lebo tento mi pride dost plochy, co sa tyka interieru vozidiel - pripomina mi to Midnight Club LA).
Fyzika mi tiez pride horsia, ako v predchadzajucom dieli (auta strasne plavaju a v spojeni s tym lagom, su niekedy az neovladatelne). Ale mozno je to otazka zvyku. Kazdopadne jazdny model z povodneho dielu je podla mna o vela lepsi (samozrejme so simulaciou to vela nema, ale je tam ten spravny adrenalinovy pocit z jazdy).
Mne hned do oci udrelo spracovanie interieru vozidiel, ktore je podla mna horsie ako v povodnom diely - tiez mi to nejde do hlavy, pretoze som cakal, ze grafika bude aspon o nieco lepsia, ale kvoli konzolam s tym bol zjavne problem. Rovnako ako ovladanie, obcas (a teda dost casto), laguje aj plynulost grafiky, co u zavodnej hry nepotesi. Predpokladam, ze to bude opät podobny problem, ako v prvom diely (ATI graficke karty). -
super, tak to uz jsou na 60 procentech :D
-
Pěkná recenze -;)
-
Není to jako GTR nebo RacePro od SimBinu, přece jen se snaží EA zapůsobit na širší veřejnos, nicméně hratelnost skvělá, auta se chovají hodně přirozeně (Nissan GT-R sedí pěvně na silnici, kdežto Corvetta spíš paběrkuje), nastavit se tam dají takové ty klasiky jako ABS, Kontrola trakce, pomoc při brždění, pomoc při zatačení, ale při vypnutí všech těch věcí má člověk hodně kvalitní pocit z jízdy. Vřele doporučuji. S arkádovými GRID (Codemasters) a Hot Pursuit se to nedá vůbec porovnat.
-
Me to teda nenadchlo vubec..je to jak datadisk k jednicce a nevim jestli mam spatnou verzi,ale kdyz se volant otaci tak ruce zustavaji na jednom miste
-
http://www.upload.ee/image/712660/xrgf.jpg
-
Hm,dobrý,tak si vem prášek a bež si lehnout páč helmet cam existuje pro lfs uz asi 1,5 roku:D
-
Může pls nějakej anti NFS ARCADE styl člověk napsat jaké to je ? *4* Někdo kdo hrál i něco jiného než posledních 5 NFS ?:D
-
Ono ti to po tých dvoch jazdách, kde sa skutočne auto ťažko ovláda navrhne nadstavenie
ovládania podľa toho ako si tie závody odjazdil. A potom , keď sa s tým nadstavením ešte
trochu pohraješ, je to už OK. Pre mňa jednoznačne viac vyhovuje tento odklon , ako ta
posledná arkádová záležitosť, pri ktorej som si spočiatku myslel, že sa mi pokazil gamepad. -
Jak může degradovat serii NFS, když to NFS mají už jen v názvu, jinak se jedná o jiný druh her s názvem serie Shift. Jestli tě nebaví "simulace", můžeš si jít zahrát arkádový Hot Pursuit a jestli ty ti přijdou jako degradace NFS, tak ti pomáhej bůh.
-
Stejně to rozhodně nevypadá, ačkoliv to není na první pohled rozhodně znát. Jinak hlavní rozdíl je především v hratelnosti, což je to nejduležítejší, protože hratelnost EA vytlačili tak o 60 % výš a je to super ;)