Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • * už jen pro tohle: "SHIFT 2 a jeho následovnící budou přímou konkurencí Forzy/GT5"
    Tenhle pre-release nejodvážnější kec jakej jsem kdy slyšel se mi zaryl do paměti a nedaám si pokoj dokud nezjistím jak tomu doopravdy je :)

Samozřejme že to je jakobych řelk, že přístí rok se projdu po měsíci ale přecejen, jsem zvědavý.... Stačil by volant a pár kol, jenže tu možnost momentílně nemám. :/
  • No tak já jsem oldschool simracer a Shift2 je mi sympatický a baví mě. Nemůžeš čekat, že to bude hardcore simulátor, ale už to prostě není čistokrevná arkáda jako starší NFS. Ovládání vozu má blíž k simulátoru než k arkádě. Samozřejmě to hraju na elite bez jakýchkoliv pomocníků s manuálním řazením a spojkou (G25). Zatím jsem se ale vezl pouze v Sciroccu a Evo9, předpokládám, že ty GT1 budou mít v chování k těm skutečným monstrům hodně daleko. Evo9 ve hře není zas tak hravé jak v reálu, nějak mi tam chybí pocit, že jedu ve čtyřkolce... Předpokládám, že modeři tu hru zase posunou trochu dál...
  • Erien
    A co je na tom? Hru jsem stáhl zjistil, že se mi nelibí a že bez volantu si to nezahraji a hru jsem taky smazal. Od té doby co jsem vyhodil peníze za Mafiu 2, už bez vyzkoušení nic nekupuji.
  • :D:D:D já sem taky hrozně skeptickej. Ale přece jen z dostupných materiálu - screeny/videa to nevypadá tak zle ale zajímá mě právě někdo kdo rád sim a kdo už si na tuhle hru sáhl :)
    Díky za odpověď.
  • na Phenom XII 550, 6GB ram, GF260GT jede v pohode .. kdyz tak v nejhorsim nizsi detaily stejne nepoznas diky bluru :)
  • Hehe *1*. Aston má motor vepředu, ten by moc lítat neměl, naopak Porsche být přetáčivé může. Zas nám to chlapci autoři nejak pomotali *1* *1*
  • "Extraliga" mezi komplexními "polosimulacemi", kam se SHIFT očividně chce vetřít. A k té druhé poznámce - SHIFT byl inzerovaný jako "nejrealističtější simulátor všech dob" a podobné žvásty a že i simraceři si budou Elite mod pochvalovat. Nakonec skutek utek, jako vždy a celá reklamní kampaň EA nebyla nic než bohapustá LEŽ-. Kdo se opět taky nechal nachytat? *1*
  • Já se považuju za simracera, ale SHIFT nebudu ani stahovat *1* . Dokonale mě po těch prvních ohlasech přestal zajímat.
  • krunoslav
    a jaké je uvedeno oficiální datum vydání? 1.4. takže proč by hru měli odemknout dříve..už si někdy něco koupil na steamu? tak tohle ber jako preload *3*
  • Asi se nedozvím reakce z testu někoho kdo ví co je (rFactor,iRacing,Race,GTR,LFS..)???????

Toe samá grafika, barvičky, na klávesnici to nejde ovládat :D:D:D:D

Je tu někdo takovej prosím??????????
  • Tak som sa dostal v kariere k zavodu kde som mal Porche a AM. Oba mi prisly otrasne. AM lietal zadok na asfalte ako na lade a Porche zas taha na vsetky strany. Zacinam mat seriozny pocit ze fyzika bola riadne skrtnuta od prveho dielu. Uz nemam taky pocit realnej jazdy ako v prvom diely. Chvilami som si az pripadal ako u Codemasters hier. Moze niekto potvrdit alebo vyvratit ci sa jazdny model a fyzika zjednodusili/usekly?
  • Ok jen nechapu proč stim dela EA takove caviky když jen tak akorat šikanuje poctive platici hrače a pirati si vesele hraji.
  • Třeba tak, že jedničky jeli na DX10 a tohle jede na DX11 a navíc ještě udělali nový textury ;)
  • Neříká se plynulé přidání plynu, ale analogové ovládání plynu a neříká se Buďto jedete na plnekj kotel nebo nejdete vůbec, ale digitální ovládání plynu. A když si blbě nastavíš gamepad, nebo to hraješ na klávesnici tak se nediv.
  • A předposlední propadák Hot Pursuit sérii nedegraduje? Tam si i ostrý zatáčky vybíral ve dvostovce. Totální kravina i na arkádu. To ani v prvních Hot Pursuitech nešlo. Naopak SHIFTy jsou nejlepší co mohlo tuhle sérii potkat. Posledních několik dílů byly jen variace na Underground. A pokud vím tak EA udělali ze od druhého dílu ze SHIFTu samostatnou sérii. Což je pro nás kurva dobře. Mohlo by to dopadnout jak s Call of Duty. Jeden rok ID, druhý rok Treyarch.
  • krunoslav
    se hned nečerti *3* taky me nebaví čekat, ale tentokrát se neukvapím..tim více jsem natěšenej
  • Jak by ještě tu grafiku vylepšily? Už v jedničce byla dobrá. Víc už by počítače stejně moc nesnášeli...
  • krunoslav
    předpokládám, že PC verzi má většina, jak tady kolega píše, je velice jednoduché z jejich dotazů poznat:) vyzývám všechny piráty, ať mi dají mínus! ať vidim kolik vás tu běhá *1*
  • Mě na Shiftech 1 trochu vadilo, že i přesto, že sem vše nastavil, aby to moc neulítávalo (přítlak, tlumiče atd...) , tak ty auta stejně rajtovali... A to sem měl i pěkně znecitlivěné ovládání (vše na 0%). I když xbox ovladač přeci jen není volant.
  • Zapni si ABS(antiblokovací brzdový systém), kontrolu trakce a stability. To v reálu v autech najdeš. Jak psal martin, v závodech to je zakázaný, ale ti to mají natrénováno. Jestli máš volant a desítky hodin tak vypni i to, ale pokud se chceš jen tak pobavit, tak se za kontrolu trakce, ABS, a kontrolu stability nemusíš sám před sebou stydět. I v Top Gearu to maj u těch nejsilnějších aut pozapínaný všichni snad krom Stiga. Já hraju na xbox ovladači Shift 1 a taky to mam pozapínaný. Pak tam jsou asistence zatáčení a asistence brždění. Ty sem povypínal, to už je trapárna. To už skoro nemusíš zatáčet ani brzdit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit