Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zravím lidi... mám takovej problém .. už na začátku ve skušebním závodě (s GTRkem) mi nejde zařadit větší rychlost než 2 .. hraju to na volantu Logitech G25 Racing.. nevíte co stím ?? prosim poraďte *4*
  • Urug
    Pohyb v menu zas vymýšlel nějaký masochista.
    • To je jen preneseny z tech zkurvenejch konzoli *11*
      • V tom případě se mám na co těšit *3*
  • Ahoj lidi, já dávám taky palec nahoru, nejsem žádný hardcore a myslím že to ani není cílová skupina téhle hry. Grafika není špatná, atmosféra výborná (hlavně v noci :), sem tam se najde chybička ale jinak jsem spokojen. Nadchla mě nabídka aut-jsem na starší kousky a tady se můžu opravdu vyřádit. Hraju na volantu, nic jiného asi nemá smysl a nastavení i chování aut bez problémů. Zatím jsem nezjistil kam to típe obrázky, ví to někdo? díky a hodně zábavy :)
  • krunoslav
    zajímalo by me kolik lidí co to tady kritizuje má PC verzi, protože potom sou všichni usvědčenými piráty, když se hra ještě neodemkla *1* nebo vás to naštvalo, když ste si přinesli domu krabičku a ono to hlásalo, že se to ještě nenechá hrát, a proto si stáhli crack?
    • Mam original hru a hraju ,ale mam tam dany crack.Nechce se me nesmyslne čekat HRU mam a nehrat tak to se v EA po...ly?? Jsem kvuly tomu pirat ??????
      • krunoslav
        se hned nečerti *3* taky me nebaví čekat, ale tentokrát se neukvapím..tim více jsem natěšenej
        • blahorodie
          Pane Boze ked vidim tu tvoju fotku v profile, mam chut kopnut do LCD, nieco strasne, fuj
          ohavne a hnusne *12*
          • krunoslav
            je tohle server o hrách, nebo o módě? klidně si do něj kopni, alespoň tu nebudeš moct psát takové ošklivé věci *3*
        • Ok jen nechapu proč stim dela EA takove caviky když jen tak akorat šikanuje poctive platici hrače a pirati si vesele hraji.
          • krunoslav
            a jaké je uvedeno oficiální datum vydání? 1.4. takže proč by hru měli odemknout dříve..už si někdy něco koupil na steamu? tak tohle ber jako preload *3*
            • A k čemu je to dobre??? Prachy maji za to tak nebo tak nebo NE? A na steam kašlu ja tu hru chci met doma fizicky. Ja jen ze je to opět jasny přiklad že poctive platicy hraci jsou ZAS na tom Huř.
    • To snad dá rozum, že pokud někdo má PC verzi, která ještě není oficálně odemčená, tak je pirát. Ale kdo tady přímo napsal, že má PC verzi? Spekulujete *1*
      • krunoslav
        předpokládám, že PC verzi má většina, jak tady kolega píše, je velice jednoduché z jejich dotazů poznat:) vyzývám všechny piráty, ať mi dají mínus! ať vidim kolik vás tu běhá *1*
        • Erien
          A co je na tom? Hru jsem stáhl zjistil, že se mi nelibí a že bez volantu si to nezahraji a hru jsem taky smazal. Od té doby co jsem vyhodil peníze za Mafiu 2, už bez vyzkoušení nic nekupuji.
          • +1
      • Tak třeba Octanio se ptá: "Muze nekdo napsat optimalni nastaveni na klavesnici? Zkousel jsem snad uz vsechno. Dik." Znáš nějakou konzoli kde se dá hrát na klávesnici? *1*
  • Ty voe to nemůžete vytípat vlastní obrázky z hraní? Ofiko obrázky jsou všude.
    • sleepless
      Brzy (zitra) vyjde videorecenze z PC verze, coz by melo screenshoty vynahradit, ale presto je doplnime, byl s jejich porizovanim mensi problem.
      • Menší problém? Jste to museli poslat do EA aby je schválili a prohnali je Fotošopem? *1*
      • Ok tak odpuštěno :o)

Recenze je fajn. Už se těšim až si to zahraju.
    • Zrovna jsem to chtel napsat. Kdyz je to recenze z PC verze, tak jsem doufal, ze tady budou vlastni ingane screeshoty. Nebo se to uz nenosi? Jinak bezva recenze.
  • Odulin
    Jej to byla dobrá recenze. Já to 3 hodinách závodění váhám mezi 8-9, ale ta 8 je asi blíž realitě. Z nového pohledu z helmy mám fakt radost. Prostě sečteno podtrženo moje laická závodní dušička je spokojená:)
  • Může pls nějakej anti NFS ARCADE styl člověk napsat jaké to je ? *4* Někdo kdo hrál i něco jiného než posledních 5 NFS ?:D
  • http://www.upload.ee/image/712660/xrgf.jpg
  • Me to teda nenadchlo vubec..je to jak datadisk k jednicce a nevim jestli mam spatnou verzi,ale kdyz se volant otaci tak ruce zustavaji na jednom miste
  • Není to jako GTR nebo RacePro od SimBinu, přece jen se snaží EA zapůsobit na širší veřejnos, nicméně hratelnost skvělá, auta se chovají hodně přirozeně (Nissan GT-R sedí pěvně na silnici, kdežto Corvetta spíš paběrkuje), nastavit se tam dají takové ty klasiky jako ABS, Kontrola trakce, pomoc při brždění, pomoc při zatačení, ale při vypnutí všech těch věcí má člověk hodně kvalitní pocit z jízdy. Vřele doporučuji. S arkádovými GRID (Codemasters) a Hot Pursuit se to nedá vůbec porovnat.
    • ja teda hraju jen GTR2(na sim, vsechno off) a tady je jizdni model priserny (na elite, vsechno off) teda rozhodne nemate pocit ze ovladate auto
    • A co závodní auta? GT1, GT3? Ta prostě musí sedět jak přišitá. Tohle by mě zajímalo, stejně bych to koupil hlavně kvůli oficiální licenci na tyhle série. Pokud budu s Vitaphone Maserati do zatáčky nalítávat jak Kejči Cučija s AE86, tak se někde stala chyba.
      • Mě na Shiftech 1 trochu vadilo, že i přesto, že sem vše nastavil, aby to moc neulítávalo (přítlak, tlumiče atd...) , tak ty auta stejně rajtovali... A to sem měl i pěkně znecitlivěné ovládání (vše na 0%). I když xbox ovladač přeci jen není volant.
      • hlavne by se tahle auta mela zacit tocit jak camrdy, kdyz clovek pri rozjezdu zprudka seslapne plyn misto postupneho pridavani
        • proc? kdyz si je spravne nastavis :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit