Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve srovnání s předcházejícím dílem se zlepšilo: ovládání aut, grafika, více tratí a aut (Masarykův okruh), zvuky aut, a ještě dost věcí.
    Na druhé straně se horšilo v multiplayeru to, že neexistuje komunikace mezi online-hráči, pouze přes mikrofon, což je nepoužitelné. Dále úplně chybí možnost porovnávat časy na jedno kolo. A samozřejmě chybí čeština. Tu snad někdo brzo dodělá. Tvůrci hry by brzo měli vydat opravnou patch s možností chatování, jako v minulém dílu. Přes tyto výtky hraju NFSshift2 raději, než starší díl.
  • Ok tak som sa trochu pohral s hrou hlbsie. Co som pisal o kamere berem spat, je tam aj povodna zo Shift 1, neviem preco som si ju nevsimol pri prepinani kamery hned. Dalej, pre x360 gamepad doporucujem nastavit brake a acceleration deadzony na 0%, steering acceleration na 50% a steering deadzone na 5%. Inak akceleracia na analogovom triggery je plynula nie ako to niekto uvadzal ze pry ma len on/off status. Takze ted uz sa to zacina podobat na povodny Shift ktory mi sedel. Celkove to vypada na dostojne pokracovanie, uvidime neskor...
  • Tak jsem to koupil a je to super hra, baví mě snad víc, než GT5 na PS3. Jenom na začátku mi to automaticky nastavilo obtížnost na hard a to mě teda dost prudilo jezdit některý závody na desátej pokus, tak jsem to snížil na medium a to je pro mě tak akorát, jsem línej pilovat techniku a chci hned vyhrávat :-) Jen ty crashe jsou fakt zbytečně drsný a některý auta nechutně přetáčivý, ale to je o zvyku.
  • Muze nekdo napsat optimalni nastaveni na klavesnici?Zkousel jsem snad uz vsechno.
    Dik.
    A jestli me to bude stvat dal,tak se asi vratim zpatky k Shift 1,tam to ovladani na klavesnici bylo 100 x lepsi.
  • Jako vždicky moc velký očekávání a zase nic *9*
  • ahoj mam velkou prozbu mam hru udelanou na 100% a vubec se mi neotevreli dragi chci se zeptat jak je otevru nebo jestli je to jen nejaky mod na stazeni diky za odpoved.
  • To se pak člověk nemůže divit, že se ty auta ve hře chovají divně, když to každý hraje na klávesnici nebo gamepadu *7*
  • blahorodie
    Nazdar ...
    Mam s tou hrou problem , ide mi na 20-30 FPS !
    cudne. Skusal som rozne nastavenia , ale stale to iste .

pc: Intel i7 930@3.7 GHz, 6GB DDR3, Ati 5970 2GB, win7 64 bit, najnovsie ovladace.

respektive napiste ako vam to slape, resp. ake mate grafarne a na kolko fps , vam to ide .

Dakujem . *10* *10*
    • To nebude problém hardwaru. Píšeš, že máš Win7, zkus tu hru spustit jako správce. Pravým klikneš na spouštěcí soubor>Vlastosti>vybereš kartu Kompatibilita a úplně dole zaškrtneš "Spustit tento program jako správce". Problém je, že ať máš administrátora uživatele, stejně windows programu nepustí plný výkon, dokud to nezaškrtneš. Tahle skrytá obtíž tu je už od Vist. Každopádně napiš, jestli rada pomohla. Hodně mým kamarádům jsem to radil, ale když sem k nim přišel po půl roce a měli jinou hru tak to zase neměli zaškrtlý a zase brečeli. Ignoranti...
      • blahorodie
        Takze skusal som to, skusal ale nepomohlo nic 20-30fps, hm ... nechapem
        • este raz, vypni catalyst AI uplne off alebo ak uz to ovladace maju tak hladaj a vypni crossfire alebo cokolvek co zapina dual gpu
          • blahorodie
            *8* *8* *8*
            proste furt na 20-32 FPS ? nechapem
            • Tak uz potom len nvidia *5*
          • blahorodie
            skusim a dam vediet, dakujem za radu *3*
    • Ja mam Intel C2D 8400 3,0Ghz 4GB DDR2 Ram,GTX460 1GB. hraji v rozliseni 1680x1050 vse Na High 8xAF a 4xAA a neklesne me to pod 35Fps.
    • Ak sa nemylim 5970 je dual gpu karta? V tom pripade skus vypnut catalyst AI co by malo vypnut interne crossfire. Podobny problem bol u Drakensang ak si dobre pamatam. Ja mam core duo e7400 3.6ghz a gtx260. Vsetko na max v pohode ale netusim kolko fps to ide.
    • takže na E5200 + HD4850 to ani nemá cenu zkoušet? *1*
      • na Phenom XII 550, 6GB ram, GF260GT jede v pohode .. kdyz tak v nejhorsim nizsi detaily stejne nepoznas diky bluru :)
      • Review kód byl testován na Phenom X4 965 BE a HD4850 1GB... běželo absolutně bez problémů.
  • Je možný že hra pojede se stařičkým volantem Logitech Formula force GP (ne EX)?
    • Podle toho, jestli máš ovladače pro svůj windows. Já mam starší volant od speedlinku, ale protože sem přesedlal na win7, tak už musím shift hrát na xbox ovladači, protože k tomu volantu už pro sedmičky nedělaj ovladače...
      • Skus Vista ovladace ak take su, to by malo ist.
  • "extraligou, kterou kope Gran Turismo a Forza."

Aku extraligu? Co je to extraliga?

"Fandové LFS můžou mít dál nohy v teple"

Okrem LFS existuje este rfactor, race07, netcar pro alebo iracing. Uz by bolo nacase prestat porovnavat NFS/Shift s niecim inym, co nikdy nebude.
    • Radioaktivni_surikata
      Shift má stenej fyzikální engine, jako rFactor, race07 a F1 series 99-02, takže tomu tak klidně mohlo být, pokud by si to autoři skutečně přáli naplnit a nejednalo se jen o marketingový řečičky, aby i děcka mohli ve škole machrovat *3*
      • Autoři to myslím nazývají "Madness Engine", ale mělo by to mít kořeny v gMotoru, podle toho co jsem slyšel. Ačkoli nechápu ty vztahy, gMotor patří ISI, takže oni nechali SMS, aby ho překopali a pak označovali za vlastní? Dál, pokud je gMotor schopný takovéto grafiky, proč screenshoty z rFActoru 2 vypadají jako hodně chudý příbuzný? SMS je o tolik větší a schopnější studio než ISI? Nebo jde čistě o peníze od EA? Mám v tom guláš.
    • "Extraliga" mezi komplexními "polosimulacemi", kam se SHIFT očividně chce vetřít. A k té druhé poznámce - SHIFT byl inzerovaný jako "nejrealističtější simulátor všech dob" a podobné žvásty a že i simraceři si budou Elite mod pochvalovat. Nakonec skutek utek, jako vždy a celá reklamní kampaň EA nebyla nic než bohapustá LEŽ-. Kdo se opět taky nechal nachytat? *1*
      • Ja som im neveril a vedel som ze to dopadne takto. Musim povedat ale ze skoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit