Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pěkná recenze -;)
  • vetší kundovinu sem ještě neviděl.prej realistická hra.velký mrdáát. auta se chovaj jako na mejdle oponenti nedělaj chyby a fyzika je hnus, a to nemluvím o diskriminaci nás hráčů co radi hrajou na klavesnici a ne na pochcanejch volantech .zbytečně vyhozený prachy.ea at se de vysrat a radsi dělejte to co vám de nejlip ,kundoviny!!!
    • ZMRDE *11*
  • Zatim jsem na samotnem zacatku hry,ale uz ted mi vadi jedna vec.Nevim jestli ten stejny problem maji i hraci,kteri hraji na volantu,ale ja hraji na kalvesnici a docela mam problem udrzet auto na trati v idelani stope.Pripada mi ze auta docela dost plavou.CO si pamatuju Shift 1 tak u toho jsem takovy problem nemel.
    No nic,jedina moznost je cvicit,cvicit a cvicit.
    Proto jsem se chtel zeptat ostatnich,jesli maji s timto taky takovy problem?Diky za odpoved.
    • tak sem se tesil na GT1... ale jet zavod na 10 min bez pitstopu fakt nema cenu :)))
      zadna zmena od 1... vsechno co mohli vylepsit lusknutim prstu zustava opomenuto, vracim se k GTL/GTR :)
  • Ja bych mel spis dotaz nevite nekdo kam se ukladaj ty screeny udelany ve Photomode ?
    • Do Autologu, tam si je můžeš prohlídnout
  • Zatím je ta hra ale docela zaguvoaná, dost lidí (včetně mě) má problémy s feedbackem, který se při pauznutí hry vypne, nebo do závodu nenaskočí už od začátku, prostě opruz. Snad s tím pánové něco udělají co nejdřív
    • krunoslav
      já mám zase zabugované zrcátko..občas zůstane černé a ruce jezdce se nepohybují, ale volant ano..ale stává se to jen občas
  • Funguje někomu analog gamepad Logitech? Nějak se mi nedaří rozchodit a na klávesnici se to hrát nedá.
    • funguje, len musíš v nastavení "kláves" nastaviť všetko na tlačidlá a analógové páčky
  • zdar piloti,prosim vas kde v tehle hre napisu sve jmeno aby se mi objevovalo ve startovce?diky a prominte za blby dotaz,ale hru mam chvilku a teprve se s ni seznamuju. *3*
  • Este k nastaveniam. Hra podporuje veci ako stability control, traction control a par dalsich. Moj ciel je nastavit hru na max realizmus s tym ze by som nehal zapnute nastavenia ktore maju equivalent v realu(napr ABS). Ktore z nastaveni je pouzivane v realu a ma pre danu technologiu pojem a ktore su len cisto herna pomocna zalezitost ktora ubera na realicnosti? Nechcem uplne vsetko vypnute potom je autoi dost nestabilne. Je napr. brake lock control equivalent ABS? Stability control je nepouzitelny koli input lagu takze to odpada. Co traction control - off,low,medium,high? Maju tieto vsetky nejaky equivalent v realu? A co ostatne? Dik.
    • Zapni si ABS(antiblokovací brzdový systém), kontrolu trakce a stability. To v reálu v autech najdeš. Jak psal martin, v závodech to je zakázaný, ale ti to mají natrénováno. Jestli máš volant a desítky hodin tak vypni i to, ale pokud se chceš jen tak pobavit, tak se za kontrolu trakce, ABS, a kontrolu stability nemusíš sám před sebou stydět. I v Top Gearu to maj u těch nejsilnějších aut pozapínaný všichni snad krom Stiga. Já hraju na xbox ovladači Shift 1 a taky to mam pozapínaný. Pak tam jsou asistence zatáčení a asistence brždění. Ty sem povypínal, to už je trapárna. To už skoro nemusíš zatáčet ani brzdit.
    • Brake lock control asi bude ekvivalentem ABS, a to mají snad všechna civilní auta dneska. U závodních aut je to tušim z drtivé většiny zakázané, stejně jako kontrola trakce (traction control, TC) - jsem si skoro jistý, že GT1 TC nepoužívají, a pravděpodobně tedy ani GT3 - na druhou stranu auta série Le Mans myslím furt TC mají. U civilních aut nevím, jak to s TC je, ale většina těch moderních s náhonem na zadek (nebo i na předek? čistě jen kvůli prokluzu při rozjezdu...?) to myslím má taky. Takže u civilních spíš všechno zapnout a u těch závodních povypínat.
      • Diki, nevadi mi ci su zakazane len som chcel vypnut veci ktore su cisto pomocne v hre a nemaju v realu obdobu. Nicmene asi ostanem na elite modelu s traction low, SC off a ABS on.
        • Co se týče reálu, tak všechy se normálně používají.
  • steering klávisnicem je úžasně náročný, volant je nutnost
  • Dobrý den našel sem nejlepší ČeskoSlovenskej server pro hru Live For Speed ,můžete si tam zahrát zadarmo,dokonce mají ten server upravenej různé hodnosti,body,statistiky atd... je to vážně super,jezdí tam dobrá parta Čechů a Slováků ,dokonce tam pořádaj demo ligy v LFS,zde vám přikladám odkaz podívejte se www.lfszacler.websnadno.cz *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit