-
Tak si hraj ten nudnej Grid a prestan tu brecet ty Lojzo *7*
-
V životě nechci slyšet naázev téhle hry a realismus v jedné souvislosti. Když jsem vypnul všechny pomahače, tak rozdíl byl minimální. Nissan GTR bez kontroly trakce a všeho se šipakma na startiu jednou protočí kola? Co to je? Pak jedu zadníma kolama po trávě, předníma po asfaltu, plnej plyn a nepřetočím se. CO TO JE? To byl i lepší GRID. Kdo si naněj stěžuje asi neviděl nastavení, kde lze vypnout několik věcí a ten rozdíl je mnohonásobný. Než se člověk rozjede, tak prohrabe půl rovinky. Pořád to nebylo moc blízko realitě, ale určitě líp jak tahle blbost.
-
-
A dal sis to na Elite? Navíc nevím, jak chceš dosáhnout realismu na šipkách *1*
-
-
Musim rict,ze s minimodem je hratelnost 100x,200x lepsi nez predtim.Auta uz tak neplavou jako cluny a celkovy zazitek ze hry je hned jiny.Konecne si hru uzivam.
Jeste jednou dik,ze odkaz na minimod.
Ale jak uz bylo receno,je to ostuda aby si museli hraci jeste sami hu upravovat. -
Tak s tím minimodem, který eliminuje imput lag je hraní hned o něco lepší. Na druhou stranu je to trochu ostuda pro Slightly Mad Studios, že si hru musí dodělat fanoušci sami *4*
-
Tak tady bych třeba rád viděl zapojenej Kinect. Né na ovládání, ale na dívání okolo. Myslím, že spojení volantu a Kinectu by mohlo být fakt dokonalý.
-
-
Track IR a jedes.
-
-
pripadne Free Track .. pokud ma webku tak te vyjde tak na 16 korun, pokud nemas tak na 200 :)
-
-
No tak to je bomba, slyším o tom poprvé, ale podle youtube to vypadá fakt výborně. Jak to funguje? Jak to zprovoznit a naroubovat na to NFS?
-
-
udelej si antenky :) .. z diodek nebo reflexnich nalepek .. stahni free soft z jejich webu, nastav a jed .. vsechno mas v manualu .. nebo na jejich webu .. taky na googlu se navodu vali dost i v cestine .. http://www.krygl.eu/software/freetrack-mensi-navod treba .. funkcnost stejna jako u trackIR za 3000,- .. ono je to v principu vlastne uplne totez :)
-
-
Díky. Hned jak budu mít chvilku to určitě vyzkusim.
-
-
-
-
-
-
Tak ta hra nic moc. Ovaldanie, zle, aj na volante, mozete si vsimnut vo video, ze nezataca plnynzlo ale prudko do zatacky a potom vyrovnat, a auto potom v plava do zatacky. Fyzika skor prpomina clny.
Tuto hru vystihuje jeden komentar "It's a game for people who can't drive, to think that they can drive."
Stale nam tu ostava rFactor a podobne hry nastastie. Toto neni ani simulacia ani arkada a ovela lepsie bol tento zaner spracovany v GRID-e. -
-
Tak za prve GRID je na tom ovela horsie co sa tyka fyziky a plavania, OVELA. Nehovoriac o AI ktore cheatuje ako v ziadnej inej hre(teda od inych firiem , codemasters hry maju snad vsetky AI na <>, F1:2010...).
Dalej co sa tyka hier ako LFS a rFactor, tie zas neponukaju riadnu single player kampan a upgrady aut, mozno ponukaju nieco cez mody userov a takzvane tours - weekend sezony a tournamenty, ale ja preferujem takuto kampan ako ma NFS seria kde je pocit postupu a nejakeho konecneho cielu po ktorom dostanem outro a credits. V podstate su to primarne online racers s velmi otvorenym systemom pre mody. GTR2 o moc lepsiu fyziku uz dnes nema, mal v tej dobe + tiez je pokial viem hlavne na tours a sezony. Ja mam rad tento styl arkadoveho postupu kariery ale s co najrealnejsou fyzikou, bohuzial v tomto smere je Shift seria jedina ktora mi to ponuka pri relativnom dojme "realizmu". Tiez som vsak sklamany ze sa jazdny model od predchodcu nezlepsil, typujem ze to bol natlak od EA nieco ako: "Ok a teraz spravte pokraconanie dynamickejsie a agresivnejsie - vacsi pocit rychlosti atd.." - potom sa samozrejme musi skrtat z realizmu. -
-
Souhlas. Dobře napsáno.
-
-
vysel minimod ktery fyziku opravuje a asi o 200 procent zlepsuje zazitek a jizdni model .. doporucuji ... GOOGLE-> "Shift 2 Unleashed minimod" .. s nim me to zacalo zase bavit a i setupy maji docela vyznam .. zadne plavani ..
-
-
oni jsou tam zase ty debilni startovni intra
-
Pokud Vas stve divna gumvost pri zataceni neco jako lag tak tohle mi to vyresilo http://www.mediafire.com/?jx0gzox6i1f2bi1 vic info zde http://www.nogripracing.com/forum/showthread.php?t=246577 asi 5 post od Juls
-
-
Jo, + ten mod ktory opravuje kameru a odstranuje blur na tom istom fore, hned je to lepsia hra *3* Dik za tip!
-
-
Zkoušel jsem ty Shifty 2 hrát, a ovládání mi přišli oproti jedničkám strašně tuhý, vždycky strašně trvalo než se to auto rozhodlo zatočit, díval jsem se že když zmáčknu šipku tak trvá asi půl sekundy než se volant otočí :(
Je to lepší na gamepadu? Už si ho budu asi muset konečně koupit. -
-
Na gamepde je lag taky isty, ak mas volat je tonezmysel koli tomuto kupovat, dokonca by pry mal byt mensi na volante. Skus este znizit detaily a pouzi google.
-
To je ten input lag ktory som spominal a je to uz znamy problem, diskutuje sa na mnohych forach vo svete. Skus vypnut "Stability control".
Inak videorecenzia celkom fajn, dostal som chut dat hre druhu sancu. Preskocit intra na zaciatku kazdej trate IDE, neviem preco vsade pisu ze nie. Na gamepade je to "A" a na klavesnici "Space", cize klavesa rucna brzda!
-
-
*mne