Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Další povedená video recenze. Tlesk tlesk.
    • Tak od Lukáša je to myslím vždy jasné. Video som ešte nepozeral páč mi v škole nejde na pc zvuk ale už teraz tlieskam *1*
  • Oni tam nechali to jak když člověk zatočí, tak hned jde zadek do toho "polodriftu", takže všechno projíždí lehkým powerslidem. To snad nemyslí vážně. Co tam dělali ti jezdci, kteří podle EA měli opravit vše co se jim nezdá to teda vážně nevím
    • Se nedivim kdyz celou hrou provadi Vaughn Gittin....
  • oni jsou tam zase ty debilni startovni intra
  • Tak jsem to taky "zkusil" a zas smazal. S Logitech DFGT jsem absolutně nebyl schopnej udržet auto rovně. Defaultní nastavení absolutní tragédie, pak jsem změnil ve Windows rozsah na 900 stupňů a nainstaloval minimod, ale i tak se to prostě nedá. Volant na rovině kvedlá ze strany na stranu, furt tam je ten lag a auto samotné strašně plave. Možná jsem moc zhýčkaný FFB z LFS a RealFeelem z rFactoru, ale i tak nechápu, jak SMS mohli vypustit takovouhle zhovadilost.
    • Hanzales
      Já to zkusil, smazal a koupil ;o) Po vyzkoušení jsem zjistil, že dostanu to co očekávám. Možná jen pár tipů pro Logitech volanty, než se hodí flinta do žita:
      Nastavit rozsah na 360. Jde to i s 900, ale je třeba potom u setupů aut měnit steer lock (nebo jak to tam je) V kostce, defaultní nastavení auta odpovídá tomu 360 stupňovému rozsahu. Také je důležité v Logitech profileru vypnout "Allow Game to Adjust Settings" a nechat všechny tři síly na 100%. Ve hře pak deadzony na 0 a sensitivity na 50 a doporučuji tak jako tak předetekovat plyn a brzdu. Někdy ten pedál bere jen on/off a po znovunadetekování teprve začne fungovat regulerně. Vše je nutno nastavit po druhém závodu a pak s tím minimodem je to už velmi slušné. Jinak lag způsobuje plynulost hry, kdy sice vše možná běží na oko plynule, ale pro svižné reakce je třeba mít rezervy (alespoň těch 50fps) tedy snižte detaily, vypněte v-sync a uvidíte, jestli se projeví nějaká změna. Suma sumárum jsem spokojený. Podotýkám, že taky hraju LFS, iRacing atd. a Shift 2 si užívám. Mezi simulátory typu rFactor, iRacing, LFS bych to asi neřadil (tam chybí kariéra, rozsáhlejěí upgrady aut atd.) Shift 2 spíše zapadá mezi hry typu Grid, GT5 atd. nebo spíše vyplňuje díru někde mezi. Fyzika by se dala opět přirovnat k sérii GTR kdy je vše přizpůsobeno širšímu publiku, ale věřím, že engine hry sám o sobě je dosti slušný a komunita dříve či později přinese ovoce v podobě uvěřitelnějšího jízdního modelu. PS: kde jinde člověk narazí na kombinaci krásné grafiky, slušného vozového parku, tratí jako NordShleife či Bathurst a konečně třeba i animace volantu a rukou kdy u těch 900 stupňů pilot pěkně paže "překlápí". Jako celek dohromady to alespoň mně náramně šmakuje a vedle iRacing a LFS to bude asi nejhranější hra spolu s GT5.
      • Inak ten input lag vs performance som si u poslednych portnutych konzolovych hier vsimol dost casto v poslednej dobe. V minulosti ked hra nestihala tak proste sekala ale hra vzdy dala v momente kurzor/polohu tam kde som "drmol" mys. Teraz ked tak drmnem vidim jasny lag i u FPS hier. Z PC hier to ma tak blbo i Arma 2 + DAT ktore som posledne hral. Dalej to mal tusim Red Faction:guerilla, Just Cause 2, do urcitej miery myslim ze i Bulletstorm a Crysis 2.. no a ted i NFS - hodne hier mozno tak Homefront bol "ok". Nepaci sa mi tento vyvoj, radsej keby hra sekala aspon jasne viem ze mam znizit detaily alebo upgradnut takto len clovek huta ze co. A v skutocnosti ani nizsie detaily to doopravdy neodstrania len zamaskuju uz z principu ako je to cele casovanie a "pooling" navrhnute.
      • To se snižování detailů sice pomáhá, nicméně to pak můžu jít rovnou hrát rFactor *4* Až někdo vyřeší můj hlavní problém - divný feedback v závodech, tak se k tomu zase vrátím, takhle je to pro mě dost otrava, když se řízení chová jako v autě bez serva.
      • Lip bych to nenapsal,kdyz clovek neni linej si pohrat s nastavenim volantu tak je to parada.Jen Drift mi vubec nejde *10* ,prijde mi o dost tezsi nez v predchozich Shiftech.
        • Moje nastaveni pro G25: http://img847.imageshack.us/i/profilern.jpg/

          http://img849.imageshack.us/i/shift2u2011040308230779.jpg/
          • Hanzales
            Shift byl jenom jeden ;o) Jinak zkus i to nastavení co mám já. U vetšiny her mám taky "spring" a "damper" na 0, ale tady nebo v gridu to chtělo dát na 50-100. Taky ve hře "throttle a brake sensitivity" by mělo být na 50 (což je lineární) cokoli nahoru dolu se pak chová nelineárně. Jinak ten rozsah 501 bude asi nejideálnější, jen bude třeba někdy poměnit steer lock v setupu auta.
            • springs a dumper na 0? :) omg .. tak to jde mozna fakt jen u Shiftu a podobnych
    • Jinak ta hra sama o sobě by nebyla špatná, zlákala mě ta myšlenka superaut typu Huayra na Nordschleife v parádní grafice, ale ta interaktivní část (fyzika, FFB) je prostě pro člověka, co aspoň trochu hraje simulace, absolutně nestravitelná. EA věděli, proč nevydat to demo, ale já to považuju za podlost.
      • Tak asi na to mám stejný názor. Počáteční nadšení jaksi opadlo. Nejdřív mě hnalo dopředu to zkoušení nových aut, které jsou sice krásně udělané, ale připadá mi, že mají tak nějak "random" chování. Zvuky mi příjdou čím dál horší, jen to tak nějak vrčí, trochu mi to připomíná RBR, kde byly zvuky fakt hrozné. Někdo říkal, že základ enginu je stejný jako u rFactoru, tak já doufám, že rF2 nabídne minimálně stejný vizuální zážitek jako todle.
        • Hanzales
          od rFactor 2 můžeš očekávat spíše mírně vylepšenou grafiku (přidané nějaké filtry, motion blur) ale hlavně spíše počasí, animace pilota a především nový model pneumatik. Taky Shift 2 a rFactor jsou dvě rozdílné hry ;o)
  • rancor1223
    Jsem jen úplně slepej nebo tam na konci opravdu driftuje se Zondou? (on driftuje celou dobu ale tady je to nejvýraznější).. To je fakt simulace jak poleno když jde driftovat i se zondou skoro na rovince, to sem fakt neviděl :D!! Větší simulace je i F1 2010!!
    • na druhou stranu az budou delat zavody motorovych clunu tak jim staci predelat modely ..
    • ´Jestli se nepletu, tak recenzent to hrál na gamepadu nebo klávesnici, takže pořád zatáček naplno. To máš to samé, jakobys v této rychlosti úplně vytočil volant doleva. To klouzání tam jinak samozřejmě je, ale ještě v celkem snesitelné míře.
    • Přesně, nechápu co to je ? Auto který jezdí 350 a je na to stavěný, neumí při 250 zatočit bez smyku ? to je fakt děs. ty auta se nechovaj ani trochu realně, každá zatáčka je projetá smykem ...
  • Vsechno je to krasne,ale na klavesnici skoro nehratelne,pokud clovek nema doma volant,tak si hru ani nevychutna.
  • Tak ta hra nic moc. Ovaldanie, zle, aj na volante, mozete si vsimnut vo video, ze nezataca plnynzlo ale prudko do zatacky a potom vyrovnat, a auto potom v plava do zatacky. Fyzika skor prpomina clny.

    Tuto hru vystihuje jeden komentar "It's a game for people who can't drive, to think that they can drive."

    Stale nam tu ostava rFactor a podobne hry nastastie. Toto neni ani simulacia ani arkada a ovela lepsie bol tento zaner spracovany v GRID-e.
    • Tak za prve GRID je na tom ovela horsie co sa tyka fyziky a plavania, OVELA. Nehovoriac o AI ktore cheatuje ako v ziadnej inej hre(teda od inych firiem , codemasters hry maju snad vsetky AI na <>, F1:2010...).
      Dalej co sa tyka hier ako LFS a rFactor, tie zas neponukaju riadnu single player kampan a upgrady aut, mozno ponukaju nieco cez mody userov a takzvane tours - weekend sezony a tournamenty, ale ja preferujem takuto kampan ako ma NFS seria kde je pocit postupu a nejakeho konecneho cielu po ktorom dostanem outro a credits. V podstate su to primarne online racers s velmi otvorenym systemom pre mody. GTR2 o moc lepsiu fyziku uz dnes nema, mal v tej dobe + tiez je pokial viem hlavne na tours a sezony. Ja mam rad tento styl arkadoveho postupu kariery ale s co najrealnejsou fyzikou, bohuzial v tomto smere je Shift seria jedina ktora mi to ponuka pri relativnom dojme "realizmu". Tiez som vsak sklamany ze sa jazdny model od predchodcu nezlepsil, typujem ze to bol natlak od EA nieco ako: "Ok a teraz spravte pokraconanie dynamickejsie a agresivnejsie - vacsi pocit rychlosti atd.." - potom sa samozrejme musi skrtat z realizmu.
      • Souhlas. Dobře napsáno.
    • vysel minimod ktery fyziku opravuje a asi o 200 procent zlepsuje zazitek a jizdni model .. doporucuji ... GOOGLE-> "Shift 2 Unleashed minimod" .. s nim me to zacalo zase bavit a i setupy maji docela vyznam .. zadne plavani ..
  • Chtel bych se zeptat,zjistil nekdo z Vas kde se da zmenit jmeno hrace?
    Porad na to nemuzu prijit a stale tam mam Player.
    Dik za odpoved
    • Musis si vytvorit profil v Autologu,ale jestli nemas origo tak smula
  • je to trapna hra. GRID a FLATOUT stale neprekonani
  • Pokud Vas stve divna gumvost pri zataceni neco jako lag tak tohle mi to vyresilo http://www.mediafire.com/?jx0gzox6i1f2bi1 vic info zde http://www.nogripracing.com/forum/showthread.php?t=246577 asi 5 post od Juls
    • Jo, + ten mod ktory opravuje kameru a odstranuje blur na tom istom fore, hned je to lepsia hra *3* Dik za tip!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit