Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak s tím minimodem, který eliminuje imput lag je hraní hned o něco lepší. Na druhou stranu je to trochu ostuda pro Slightly Mad Studios, že si hru musí dodělat fanoušci sami *4*
  • Nejlepší jsou stejně kamínky, nepořádek a listí co se vyskytuje na silnici... dodává to moc pěkný pocit při hraní
  • V první řadě mě udivilo, že recenzent jede na čemsi, co připomíná klávesnici...nebo takhle trhají volantem i hráči na padu?
    Zase na druhou stranu to dokazuje, že i na klafce to jde hrát.
    Je to ale příšernej pohled. *4*
    Každopádně to mám předobjednané, 1.4 to nainstaluju a 2.4 jedu na okruh do Brna. Tak sem zvědavej jak se to bude v obou případech chovat. *7*
    • janchor
      Odehráno na gamepadu.
      • pokud to mate odehrano na gamepadu, pak nechapu ve videorecenzi zminky o nemoznosti preskocit pre-race sceny a nutnost je sjizdet stale dokola. Preskocit normalne jdou stiskem tlacitka
        • janchor
          Na Rumblepadu jsem takový tlačítko bohužel nenašel, a když hra nereagovala ani na entery a ESC, nenapadlo mě si odvodit, že to na Xbox ovladači jde.
  • Zdravím všechny..hra mi nejde...Naběhne intro,pak to chce přihlásit do Ea games centra nebo co a když dám skip,tak to spadne..
    Mám 64bit win 7 - nemáte někdo 64bit crack ?
    Díky.
  • Dá se nějak změnit jméno ve hře abych tam něměl "Player"?
  • Poprvé zkouším auta ovládat na gamepadu. Doposudjsme jel pouze na klávesnici. Jak se ovládání na gamapadech obvykla na auta nastavuje? Mám Logitech Rublepad 2. Jde mi hlavně o řízení.

Jedno nastavení je že dám plyn a brzdu na "zadní" tlačítka 7 a 8 a zatáčení na levou analogovou páčku.

Druhá možnost je že plyna a brzdu dám na pravou analogovou páčku a zatáčení stejně jako minule na levou.

Asi hloupej dotaz ale fakt to zkoušim porvé. Zkoušel jsme i dát oboje na jednu analogovou páčku a to nešlo moc dobře řídit. A nebo mám použít ten kříž? Díky za radu.
    • Pokud máš pad, hrej na analogu. Zezačátku se budeš trápit ale vrátí se to...
      Ale nejlepší volba je volant. Tam je to nejpřirozenější/nejzábavnější.

Tažko ale říct jestli si to užiješ zrovna v téhle hře .)
  • Ethy
    11/10 :)
  • Tak tady bych třeba rád viděl zapojenej Kinect. Né na ovládání, ale na dívání okolo. Myslím, že spojení volantu a Kinectu by mohlo být fakt dokonalý.
    • Pan_Klobouk
      Track IR a jedes.
      • pripadne Free Track .. pokud ma webku tak te vyjde tak na 16 korun, pokud nemas tak na 200 :)
        • No tak to je bomba, slyším o tom poprvé, ale podle youtube to vypadá fakt výborně. Jak to funguje? Jak to zprovoznit a naroubovat na to NFS?
          • udelej si antenky :) .. z diodek nebo reflexnich nalepek .. stahni free soft z jejich webu, nastav a jed .. vsechno mas v manualu .. nebo na jejich webu .. taky na googlu se navodu vali dost i v cestine .. http://www.krygl.eu/software/freetrack-mensi-navod treba .. funkcnost stejna jako u trackIR za 3000,- .. ono je to v principu vlastne uplne totez :)
            • Díky. Hned jak budu mít chvilku to určitě vyzkusim.
  • Muzu mit dotaz? Proc zavodni hry recenzuji deti?
    • janchor
      Díky, na dohled třicítky tohle docela dobře neguje pocity obrůstání mechem.
    • A proč do diskuzí přispívají retardi?
  • Da sa to hrat s mysou ako lfs ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit