Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://i.chzbgr.com/maxW500/7119588608/hDEFE6E3D/

Edit> a něco slabšího https://i.chzbgr.com/maxW500/7116875008/h45EF64A0/
    • jindra.veliky
      stary jak moje boty *11*
      • Žádný nemáš.
    • Mart9
      *1* *1*
    • presny *1*
  • Dneska kazdej jeliman co dela hry ma za to ze vsichni lidi se chteji druzit a socializovat a mit spoustu pratel ve virtualni realite. Takze se do her davaji tlacitka , share to facebook , hry ktere to vubec nepotrebuji maji chat a freind list (fallen enchanters atd) a manazeri si mnou ruce jak krasne temito ,,uzitecnymi,, funkcemi obejdou narceni z osklive DRM.
    Pritom spousta lidi se druzit nechce a chce mit u hrani klid. A ti co se druzit chteji hraji regulerni MMO kde to ma nejaky smysl. Sim City slo jiste navrhnout jako single hra a byla by urcite zabavna stejne jako byvali predchozi dily. Holt internet vladne svetu a az jednou krachne vsichni budou civet jak sova z nudli:)
  • Uz to tu zaznelo EA vynalezlo dokonalou DMR hru si zadny pirat nezahraje dokonce ani platici zakaznik!
  • Být stále online ať už u jakékoliv hry je prostě hnůj dámy a pánové.
  • kubi-wan
    To jsou ty jejich po*raný on-line ojeby... a dobře jim tak!
  • Vidím tady po stranách reklamu krásnou Eiffelovku v simcity, ale ta v té hře vůbec není tedy je ,ale jen v digitální (a nevrátitelné) edici která stojí neuvěřitelných 1900,- *10* to si dělaj (.) MEGA ždímačka na prachy každou budovu si dokupuj zvlášť *11*
  • Napálíte mě jednou - vaše chyba. Napálíte mě podruhé - moje chyba. Po zkušenostech s Diablem bych si už allways-online hru nekoupil.
    • Souhlas az na to Diablo. Jasne, prvni dva tri dny to hrat neslo. ale to se holt stava... Neustale online pripojeni je tam nutny diky dropu itemu a faktu, ze itemy muzes prodavat za realny penize.

Oproti tomu, Simcity online pripojeni nepotrebuje vubec.
      • Kamo, ako nic v zlom, ale ty budes silny blizzfan.. Lebo diablo 3 sa tak ako je, dalo KRASNE spravit offline, online by si sa iba pripajal pri 'obchodovani' a len kedy by si chcel
    • Proste staci nepredobjenavat, ludia sa snad casom poucia ze tych par blbych bonusov za to nestoji.
  • Drakens
    Nu pro zatím mě s toho vyplývá následující :
    EA podcenila přípravu nebo prostě nečekalo takoví nápor. Tohle se stát může, ale následně se spustil kolotoč průseru , který se stát neměli.

1) Nešťastné vyjádření Marcel Hatamena, že hráči mohou žádat vrácení peněz i u Origin , což následně dementovala celá slavná hot linka, ale oheň byl už zažehnut a zpráva sice upravena, ale pozdě.

2) Někomu s EA ujeli nervy a na žádosti vrácení peněz a hrozbou žaloby odpověděli že pokud to udělá ponese následky na svém Orgin účtu. Zpráva byla posléze upravena oficiální cestou že tím nebyl myšlen BAN, ale opět pozdě.

V době kdy EA s Originem se snaží bojovat ze Steamem o klienty je to dost "zvláštní" jednání. Protože i Steam vracel peníze i když měl v podmínkách že to dělat nebude a to u hry která nešla pořádně spustit ( její jméno si nevybavím ale bylo to něco jako Black and White). Jako vždy to schytávají i neviní třeba Maxis kteří si myslím rozhodně nestáli o to aby hra byla polně online..to vzešlo s EA.
    • Robotron3
      Jak může někdo takovej nápor nečekat a podcenit přípravu. Dyť to je u takovejch her uplně pokaždý. Navíc vědí, kolik je předobjednávek a kolik se toho první den asi prodá. Neni možné, aby nečekali takový nápor. Jsou to lemplové.
      • Když to říká Robotron, který má jistě bohaté zkušenosti s OnLive, tak to musí být pravda...
      • Nejsu. Jednoducho si spocitali, ze sa im financne neoplati davat viac serverov, ked za 2 dni uz nebude ani zdaleka taky napor (=bude stacit mnozstvo serverov ktore maju) a za tyzden si uz nikto nespomenie na to, ze prvy den sa im nedarilo pripojit.
        • Proto se na ty dva dny za par penez ty stroje pronajmou, uplne stejne jako to udela kazda firma ktera porada nejakou jednorazovou akci. Na nekolika sem se podilel a servery se mi nikdy neslozily, protoze tomu vzdy predchazela analyza kolik asi tak prijde lidi a nadimenzovalo se to tak, aby to vpohode ustalo.

Vem si ze trebas provozujes web, kde ti prijde 10k lidi denne, a pak udelas nejakou akci, ze ktery ocekavas behem jednoho dne trebas 10M navstev ... to by samo srv neustal, tak si na to najmes kapacitu - trebas akamai. Zaplatis za par dnu provozu a je to.

Tudiz tento stav je zcela jasny a zcela UMYSLNY vyjebavani se zakaznikama. Mimochodem, letecky spolecnosti taky zcela bezne prodaj vic letenek, nez kolik je mist v letadle. Maj ale kur…evsky dobre spocitano kolik navic muzou prodat (pravdepodobnost) a pokud se nahodou stane, ze ti lide prijdou, tak tem, kteri let odlozi venuji trebas zpatecni zdarma.
        • Jason_dinAlt
          Přesně. Nevyplatí se jim investovat tolik, aby pokryli rozjezdovou špičku, která se už nikdy nebude opakovat.
        • filias
          Je rok 2013. Ne 1996. Nápor lze na základě před objednávek spočítat. Velká fy jako EA by měla být schopná přesouvat špičkovou zátěž přes různé servery.
          • prvy rozumny nazor a postoj k problemu. EA zlyhala, teda ludia zodpovedajuci za online pripojenie. A smytec. A na EA a podobne spolocnosti, plati len hrozba hromadnej zaloby na vratenie penazi, za predaj nekvalitneho produktu. S toho su pokakany, a preto ten z pociatku arogantny ton, ktory bol vzapati zmierneny dalsim vyhlasenim. Lebo hromadna zaloba znamena znizeny rating, pokles akcii a nasledne straty, casto mimosudne vyrovnanie, aby sa predislo tlaku verejnosti na zmenu zakona.
        • Robotron3
          No to by ses teda divil, ze si nikdo nevzpomene. A pak zase budou brecet, ze se jim vydavat hry na PC nevyplati, jako Ubisoft.
  • Mart9
    To je přesně ono. Hráče vydírají nutností být neustále online a nakonec ani nejsou schopní zajistit správnou funkčnost. Přitom by si člověk řekl, že tohle je tak důležitá věc, obzvlášť v těch prvních dnech po vydání, že to nemůžou podcenit. A co teprv až za nějaký ten rok vypnou servery...
  • Planuje jeste nekdo na Originu nakupovat? Mne to prijde jako cire blaznostvi s takovyma podminkama.. Na steamu jsou alespon ochotni vratit penize a hru stahnout z prodeje, na originu se clovek docka akorat vyhruzek a ignorace... Bravo EA!
    • já rozhodně NE už mám (a dle fór technických problému nejen já) nefunkční BF3 u té hry prostě nejde spustit MP vždy mne to po nalogování odpojí a podpora krom naučených frázi NIC neřeší! hru od EA Originu NIKDY
      • Ne že bych hrál BF3, ale předpokládám, že bude chyba asi někde u tebe. Kamarád MP BF3 hraje pravidelně a bez problémů. A předpokládám, že naprostá většina těch 18 nebo kolika miliónů hráčů taky problémy nemá, jinak by se o nich určitě psalo.
        • všechny hry mi jedou bez problémů FC3 MP starcrafty i hry na stemu akorát BF3 ne a znám další lidi co jim to nejede a že to tisícům dalších jede? no a co? Vše co EA podpora pro chod požaduje je v pořádku a stejně to neběží to není můj problém. A fakt si myslíš že zrovna EA bude někde veřejně psát že 2% zákazníkům její produkty nejdou???
          • Na dálku se takový věci stejně nedají řešit, jenom mám vypozorováno, že když něco funguje většině a mně ne, tak jsem někde většinou udělal chybu já. A že by zrovna MP střílečka neměla vyladěnej síťovej kód se mi zdá hodně málo pravděpodobný.
            • @dan: já nic takovýho netvrdím, mluvil jsem obecně. Jestli máš možnost a zájem, zkus si od někoho půjčit router (jestli používáš). Pokud ne, tak můžeš zkusit minimálně wiresharkem zkontrolovat jaký packety se posílají a kde se přesně spojení přeruší, ale to už je tak trochu hardcore.

A FW máš asi nastavenej správně, když jsi všechno řešil s EA.
            • ty seš jak jeden človíček co tvrdil že když se mi u SC2 pokaždé při hře sekne PC když jdu do menu tak je chyba u mne protože jemu to nedělá marně jsem mu vysvětloval že do patche 2.0 mi to taky nikdy nedělalo a v betě jsem se stím nesetkal furt tvrdil že je určitě chyba u mne no na foru blizzu to řešili 4 lidi (to ale neznamená že to dělalo jen čtyřem 4 prostě o problému napsali) a tech podpora poradila zas jen obecné kroky které k nápravě nevedli. Nakonec jeden hráč přišel na to že když smaže všechny replaye problém zmizí... A je to tím že ve hře je CHYBA která nějakým způsobem při volání menu přihře začne načítat všechny soubory replayju když jich máš pár nempoznáš to, ale když jich jsou tisíce je to problém, ale je to problém té hry res. toho patche NE hráčů... většina to ani nepozná
    • Ne, že bych chtěl EA bránit, ale je známo, z jakého důvodu se oháněli banem? Spousta lidí je z toho jednodenního skluzu ve hraní určitě natolik vynervovaných, že bych se nedivil, kdyby došlo k výhružkám a nadávkám. :)
      • ještě aby nenadávali to je jek kdyby si prodal 1000 lístků do kina do sálu kde máš 100 míst
        • Akorát s tím rozdílem, že by to byla permanentka a do toho kina bys mohl kdykoliv jindy. Tak o co furt jde?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit