Přejít na výpis diskuzí
SimCity nevkročilo mezi hráče správnou nohou
8.3.2013 | Adam Homola
254 příspěvků
-
Jo taky mam předobjednávku... a email, že je vyprodáno. No ale nevadí mi to tak... tak hold pockam tejden a pohoda. Omg dyt je to hra s kerou se stejne pocitalo, ze budou začáteční problémy... tak to snad přijde až to bude kapku hratelnější... No stress ;)
-
Mně zajímá jak tam funguje ta simulace obyvatel atd. v pozdější fázi hry. Zatím hodně článků vychvaluje jak to vypadá to,že vidí dopady svých rozhodnutí ale také mluví o tom, že zatím nevědí jak to funguje dále.
U SimCity 4 se mně líbil ten makropohled. Pořád bylo co řešit. Nebylo možné jen tak nějak hodit větrnou elektrárnu a čím větší město tím více problémů. Sice tam asi nebyla tak přesná simulace ale otázka je jak to zde má smysl?
Když pominu hloupost, že městečko s 15.000 obyvateli má jadernou elektrárnu atd. Tak to,že každá osoba "žije" může nabízet hodně možností. Zatím jsem ale nikde nezjistil zda tomu tak je.
Jestli lidi umírají, stárnou a přichází o práci to by pak bylo dost složité podobné věcí řešit a člověk by si snadno špatným rozhodnutím naběhl na malér v budoucnu. Zase by to bylo zajímavé a bylo by tam co řešit a ta simulace by byla využita.
Jestli tomu tak není tak to sází asi hodně na první pohled. -
-
Zaměstnání se tak řeší taky,máš tři třídy,nižší,střední a nejvyšší,každá má jiný požadavky.Všechno se vším souvisí,studovaní obyvatelé (zaměření na vědu) chtějí mít v pořádku veškeré služby - policie,hasiči,atp,prostě je nejde opít rohlíkem...Je to celkem propracované,jen jak nefungují jisté služby tak to není ono ( možnost nakupovat suroviny od jiných měst atp)
-
-
Pak to bude zajímavé a jsem zvědav na ohlasy po delší době.
-
-
-
http://www.amazon.com/SimCity-Limited-Edition-Pc/product-reviews/B007FTE2VW/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1
Pres 1800 negativnich hodnoceni na Amazonu... -
-
Zajímalo by mě, jak lidi hodnotili první dva dny HL2 a jak ho hodnotí dnes...
-
-
HL2 ? dnes?..nic moc,stejne jako driv
-
-
-
Dotazy ke hre-kdyz dve mesta v jednom regionu nejsou spojena cestou,nejde si posilat veci. Jde to nejak obejit?(nechapu to deleni regionu na dalsi male podregiony-zbytecnost)
-nektere budovy maji jako pozadavek mit v regionu alespon jednu budovu urciteho typu postavenou. Ja ji mam(v jinem meste),ale presto se mi budova neodemkne. Jde o bug,nebo o spatny preklad do cestiny a budova musi stat ve meste a ne v regionu? Jde treba o pridavky k radnici.
-funguje vam vyhledavani MP her? Pouziji filtr na ''opustena mesta'' a stejne mi to vzdy najde jen plne mapy a k zadne se neni mozne pridat
A maly postreh co me dost nastval
-kdyz hraji singleplayer a pomaham si mezi mesty sluzbami,jsou zdarma. Takze v SP zadna ekonomika mezi mesty vlastne nefunguje. *9* -
Nevím jestli ted byl náký hromadnější výpadnek nebo se to stalo jenom mě, ale právě mě hra vykopla do menu a smazala moje jediný město. Proklínám je-i za ty tři dny sem tam byl schopnej strávit kolem 30 hodin. Ach jo, 170k obyvatel v háji.
-
-
Jak hra běžela při takovém počtu obyvatel? Slyšel, že je dost náročná když se to nastaví co to dá.
-
-
Mel jsem 180K obyvatel(to uz jsem hru nedokazal udrzet hratelnou-hodne vrazd,malo popelaru,neustale zacpy nedovolily vyjizdet policajtum,hasicum,sanitce ani autobusum atd...proste kolaps *2* ) a jelo to naprosto plynule na mem vice jak dva roky starem pocitaci na plne detaily. Mam Intel Core I5-750,8GB RAM,Radeon 5850,Win 7/64)
-
-
Jo, předělání města bylo vždy skvělé. V Sim City 4 to řešil kámoš buldozer *15* . Zboural baráky, silnice a nikoho se neptal :)
- Kdyby bylo tak jednoduché v reálu :)
Btw jak se tam dají řešit dopravní zácpy? Dle toho co píšeš sanitky neprojede prostředkem silnice jak to bývá normálně. Je možné postavit speciální pruh anebo využít trasy MHD jako v Praze pro tramvaje?
-
-
hraju s výsokýma texturama, zbytek na střední a v poslendí fázi hry už se mi to při maximálním oddálení sem tam sekalo, ale spíš jenom v noci když byly všude světla a tak. (mam AMD X3 3,7ghz; GTX 450 512 mb;)
-
-
-
Diablo 3 jsem absolovoval půlnoční prodej a těšil se na pařbu. Po komplikacích s připojením na servery a následné hraní jsem si řekl že na další always-online tituly si dám pozor. SimCity jsem si předobjednal ni přes přemrštěnou cenu a nakonec jsem objednávku zrušil dva dny předem, protože se na forech začalo hovořit o prvních komplikacích se servery EA. Udělal jsem dobře. Takovédle zvěrstvo jaké je děláno na hráče nebudu podporovat. Natruc jsem si stáhl warez verzi cracnul a hraju krásně offline a nějaké servery mi můžou být ukradený. I když jsem pravidelný platící zákazník za dobré tituly tak poslední rok zjišťuji že za ty peníze ani 8-9/10 hry nestojí. EA a Ubisoft ze mě udělali piráta protože za ty sra*ky co vydavájí jim platit nebudu!
-
-
Není crack.
-
to bych rad vedel kdes ji vzal
-
-
verim tomu ze tak za tyden nebo dva uz bude situace lepší, no tak si hold budete muset trochu počkat, tohle rvani na forech mi prijde nemistni. navic multiplayer a svetova burza je neco co mi prijde na novem simcity nejvic cool
-
-
Doufám, že využívat burzu není nutnost. Je to hra a tam lehce uděláš účelový město a když to udělá hodně lidí ceny budou naprosto nelogické.
-
-
koukam že te ta hra dost zajima proč si to proste nekoupíš?
-
nutnost to nebude ale je to jen možnost což je skvele
-
-
spis by me zajimalo jak chteji ten multiplayer vychytat aby se clovek vyhnul trollum, nebo spatnym nebo naopak prilis dobrym hracum.
a mapy se mi zdaji moc male oni rikaji ze je to kvuli specializaci ale specializovat jsem se mohl i v simcity 4 i kdyz mozna tam ta hloubka simulace nebyla takova jako tady.
kazdopadne sem si koupil pred par tydny 4. dil a zatim nemam duvod kupovat petku, jsem prekvapen jakou ma 4 dobrou grafiku, tim spis kdyz si tam date mody.
-
-
Chjo proč tu všichni nadáváte a brečíte na hrami od EA? Já s tím problém vůbec nemám a jsem za ně rád a děkuji že dělají hry které jsou velmi kvalitní. A to že si hned první den vydání hry nezahrajete je skoro tak samozřejmé jako že večer zapadne slunce. Hele prostě tomu dejte pár dní a je to... Co furt řešíte, čekali jste něco jiného? To jste teda hodně naivní... Se podívejte na poslední velké online tituly co vyšli v poslední době a kterou jste si zahráli hned od začátku bez problémů?? Rift, SWTOR, Diablo, GW2 apod..... A furt se to tu bude řešit a furt se tu bude plakat a nadávat....
Pojďte si pokecat o tom jak na Vás ta hra zapůsobila a jak se na ni těšíte (pokud se Vám ještě nepodařila spustit). Já včera zkusil tutorial a nádhera :)
A ti co tvrdí, že si kvůli tomuhle hru nekoupí zcela určitě kecají a dělají zbytečné dusno aby lépe vypadali... Stejně se tam z většinou potkáme.
Tak tedy zdar STAROSTOVÉ *5* -
-
Ty budeš jeden z těch nastrčených Číňanů, co?
-
-
Hej nechapu ty vaše minusy, vždyť jsem vlastně řekl to stejné co Stoneboy a spousta dalších a ti mají plus :)
Hele komu se nedaří dneska připojit? A vydrželi jste to den.....
Borci jedou, přidávají servery a aktualizují.... Co více si přát ????
Já vás opravdu nechápu
Ale jo u SWTORu se musím přiznat to jsem nadával jak dlaždič, ale tady byl největší problém včera a teď to pomale upadá a to si mylím že je paráda a kvůly tomu rozhodně nebudu nadávat na cele EA....
A o tom to je....
-
-
Mas pravdu ...ja se taky specializuji na kupovani veci, ktere nefunguji, jsem naprosto spokojen a jeste vzdy nezapomenu pochvalit vyrobce. Tem naivum, kteri za sve prachy cekali vyrobek/sluzbu ktera funguje se jen smeju.
-
-
Kdyby ta "věc" neměla fungovat vůbec a nikdy, tak proč ne, ale už teď funguje mnohem líp než včera. A bude se to zlepšovat.
-
-
Nerad to říkám, ale jsou chvíle, kdy by se optimisté měli popravovat... *15*
-
-
Nerad to říkám, ale jsou chvíle, kdyby sis měl nechat myšlenku pro sebe a zbytečně se neponižovat...
-
-
Ty asi nechodíš do divadla co? *15*
-
-
Musím chodit do divadla, abych mohl reagovat na uplakaného trola, který spamuje komentáře, opakujícími se klišé typu: "EA je zlá a tahá z hráčů peníze" nebo "A pak zase budou brecet, ze se jim vydavat hry na PC nevyplati, jako Ubisoft." Kvůli brečounům jako jsi ty, se ani nedivím Ubisoftu atd. Ale chápu, že sbíráš plusové body, když se to tu jen hemží diskutéry tvého ražení. Už mě ani nebaví číst zdejší komentáře, je to pořád to samé a je úplně jedno jaké je téma.
-
-
Kdybys chodil do divadla, nebo aspoň si poslechl ze záznamu českou Cimrmanovskou klasiku, hned bys to viděl s humorem *3*
-
-
-
-
-
-
Nezna nekdo nejake forum o hre,kde lidi jen nenadavaji na DRM a resi i hru? Nemuzu nic najit a rady by se hodily. Dik
-
-
Jak chces resit hru, kterou nejde hrat ???
-
chod na fora her co nemaji DMR!
-
http://forum.ea.com/eaforum/categories/show/232.page
www.simtropolis.com/
I když tam se taky nadává ale z jiných příčin :)
Zrovna jsem dočetl recenzi na PC gameru a některé věci jsou tedy dost zvláštní.
-
-
Ja myslim, ze vsichni to tady zbytecne moc resi... Problemy se serverama byly prakticky u vsech onlajnovek, vzpomente si napriklad na lonske Diablo III. Oproti tomu,je to co se ted deje se Sim City, jeste sranda :-)