Přejít na výpis diskuzí
SimCity nevkročilo mezi hráče správnou nohou
8.3.2013 | Adam Homola
254 příspěvků
-
No tak slyšel sem o hromadě problémů se hrou ... mě se naštěstí jakýkoliv lag, nebo bugy vyhnuli. Včera sel hrál někdy od šesti večer do tří do rána a dneska myslím od desíti ... zatím žádné probémy s dostáním se na server (EUV3) nebo s lagama. Ale pořád říkám té DRM je škoda ... dá to té hře zbytečně špatnou pověst, jak kdyby nálepka EA nestačila.
-
tyjo fuj to rozostreni po okrajich obrazovky to je mega hnus da se to vypnout nebo je to "vlastnost"?
-
Ač nemám rád online DRM, tak SimCity si to u mě vcelku obhájil (výpočty v cloudu) čím mě ale dostal byl ten start, po půlnoci a dopoledne to hrát šlo, jenže jakmile jsem se jednou odpojil, tak mi to smazalo save a zbytek dne jsem se pomalu nepřipojil takže to pánové opravdu neustáli *4* nyní je 8 evropských serverů (z původních 4 ) a pořád to nestačí !! Tohle ale měli tušit !!
-
-
Takze cloud podle EA = 4 servery, resp. 8 *1* *1* *1* *1*
-
-
Vsadim se, ze si ten server predstavujes jako jeden pocitac :-).
-
-
ale fakt veeelky pocitac, aspon jako panelak ;)
-
-
-
-
Tak jsem si nové Simcity nakonec koupil a vypadlo mi to už při hraní tutoriálu!! *16*
Tohle se tedy opravdu hrubě nepovedlo!! Hra je jinak skvělá (hodnotím podle prvních cca 20min. co mi to fungovalo). Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! *10* -
-
takže hovoríš že obetovať tých 50 euro to za to stojí mne to podla prvých dojmov z bety pripadalo strašne reštriktívny a hlavne ten dôraz kladený na multiplayer mi veľmi vadí...
-
-
Na GMG byla ještě včera 20 procentní sleva, takže celková cena vyšla na +- 55 USD. A přímo ve hře je možnost hrát samostatně bez interakce s okolím, takže ten MP ani není moc poznat (až na ty servery no... *3* ).
-
To si radši zahraju Sim City 3000
-
-
-
přes Origin, nemáte nárok na vrácení peněz, výměnu, nebo jakoukoliv změnu objednaného a zakoupeného zboží. A EA se pořád diví že v hlasování dostalo zlaté lejno za nejhorší firmu v americe ( u nás by to nedopadlo jinak ) *12*
-
-
ten rozhovor s typkem na EA customer lince je fakt k placi (nebo k smichu) http://i.imgur.com/lAnTGEM.jpg
-
-
Nazdárek lidičky :-)
Jo lidičky, to máte težký, oni věděli sice počet předobjednávek na SimCity, ale nevěděli, že bude chtít hrát na ráz takový počet lidí, až se efourie ze hry uklidní a lidé na tím budou trávit denně tak dvě tři hodinky, tak ty servry budou volnější, než dnes.
Hráči mějte trpělivost ze hrou, podle toho jsem viděl to bude velice klaviltní hra a hlavně moc se nedejte ovlivňit rezencí a hlavně se řiďte tím co vás baví hrát. -
-
A co měli čekat? Když si koupím hru, tak ji začnu hrát co nejdřív to jde. Jako příklad tu měli Diablo 3. A i tak to dopadlo o hodně hůře, než tam. Já se vůbec naštvaným hráčům nedivím.
-
kazdopadne dneska je 3. den po launchi, takze uz by to melo fakt slapat jak po masle
-
-
Ale bohužel moc nešlape.... Opět mi to vykoplo z tutoriálu. Ach jo. Já jsem čekal, že s tím budou potíže ale až takhle. Oproti tomuhle byl teda launch Diabla III úplná pohoda.
-
-
-
Spusteni takove sluzby je obtizne, maji s timpréblem i ti nejvetsi vydavatele. Trochu tolerance ze strany hracu by neskodila. Na jednu stranu by chteli maximalní kvalitu, na druhou stranu za minimalni cenu.
-
-
Boze, ze se takovej vuul vubec muze narodit ... prodam ti listek na Mars ... za rekneme 100mega? .... a pak ti reknu "sorry, vydrz, raketa bude ... nekdy ... za par set let ..."
-
-
Taky se divim, ze ses narodil. Jak nekdo nemuze nevidet podstatny rozdil mezi par set lety a par dny?
-
-
Kdyby dali alespon cast zdroju do infrastruktury a doladeni, co daji do marketingu, tak by bylo mene skody. Navic, podle bety si mohli udelat analyzu, jake bude priblizne vytizeni. A nebo si maji pro pocatecni spusteni zajistit zalozni cloud, ktery jim vykryje obrovsky vykyv pri pocatecnim zajmu hracu.
-
IMHO se jich o stale netove pripojeni nikdo z hracu neprosil
-
-
Nikdo tě nenutí to hrát nebo si hru kupovat. Mohou si dělat co uznají za vhodné.
-
-
To se pletes, oni prodavaj nefunkcni produkt, coz je podle zakonu ve vsech normalnich statech jednoduse podvod, neopodstatnene obohacovani se... a spousta dalsich trestnych cinu. A prodavaj ho zcela vedome, navic jeste vyhrozujou hracum kteri ho chtej vratit. Pevne doufam, ze to nekdo v US da k soudu, protoza tam ma velmi dobrou sanci vysoudit klido miliardy.
-
-
Ale jdi ty brepto, ty jsi taky trestnej čin, resp. tvoje blábolení o věcech, o kterých nemáš ani páru :))
-
-
Zato ty si tu snes celou radu argumentu, co placale?
-
-
Prehanis, nekdo na tvem miste by rekl, ze siris poplasne zpravy, coz je trestny cin.
-
-
-
Je to predem deklarovana funkce, komu se nelibi, at prosim tu hru nehraje a koupi si jinou, ktera mu vyhovuje. Tim zvysi poptavku po druhu her, ktere preveruje.
-
-
-
to ze se nejde pripojit je podle me zpusobeno primo uzivatelem, ktery natvrdo zakazal pripojovani na server EA jelikoz jeden crack to vyzadoval a uzivatel si tim neuvedomil ze zakaze I jine online sluzby u svych originalek. stejny problem jsem mel u ME2 s prihlasenim na cerberus network.
-
No zas na druhou stranu hra ketrá se vyvíjí několit let a tohle je jediná možnost aby mněli aspoň trochu dobré zisky a nikdo to nestáhl a hrál, dámy a pánové mužete si za to sami, kdyby jste nestahovali jak blbý tak se nedělají hry z tímto zaopatřením.
-
-
no vidis, a presne kvuli tomuhle si to nekoupim a pockam az bude offline crack a stahnu si to :D
-
Nefunkcnost produktu kvuli tomu ze ma nejakou ochranu je neomluvitelna..at k tomu vede cokoliv.
-
-
Popravdě nefunkčnost čehokoliv, za co zaplatím je neomluvitelná, když nemám možnost ani zboží vrátit, tak hned dvakrát tolik neomluvitelná.
-
-
Dle podmínek Originu vrací peníze těm, kteří si předobjednali.
-
-
-
-
Budovatelská strategie má problémy s vlastním vybudováním serverů před spuštěním. Jaká ironie ..