Přejít na výpis diskuzí
SimCity nevkročilo mezi hráče správnou nohou
8.3.2013 | Adam Homola
254 příspěvků
-
EA retards... no comment
-
Nechci být za sýčka, ale přesně tohle jsem předpokládal. S koupí ještě počkám a vratím se ke starším dílům - škoda.
-
To je na zvazenou, jestli docasne technicke problemy maji mit vlív na hodnoceni hry. At tak nebo tak,postupévat by se melo jednotne. Nejde jednu hru s vaznymi technickymi problemy, skyrim, vynaset do nebes a druhou kvuli nim zadupat do zeme.
-
-
Když EA SimCity tak vehementně prezentuje jako službu, proč ji jako službu také nehodnotit?
-
-
jejdasku ty jsi neuveritelny blb..
copak Skyrim ppotreboval byt neustale online,..ta hra nefungovala pri startu nebo co?
Skyrim jsem dohral v zakladni verzi uplne v pohode. Dneska skoro rok a pul po vydani Skyrim hraje vic jak 100k lidi denne (statistika steamu) jen par remcalu s vytetovanym napisem Dan Vavra na prdeli tu prudi :) -
-
Nekteri lide narazili na bug, ze potom skyrim nesel do hrad, na ps3 se hra zpomalívala a zpomalívala, az yla nehratelna a na opravu se cekalo radu mesicu. Simcity rovnez nefunguje jen nekterym lidem a naprava bude s nejvetsi pravdepodébnosti rychlejsi nez u skyrimu. Ja v tom pédstatny rozdil nevidim. Obe ty hry byly nehorazne zabugovane a melo by se jim objektivne merit stejnym metrem.
-
-
-
-
Je nejaka sance, ze bude SimCity v dohledne dobe i na Steamu, nebo je to jen Origin exclusive? Rad bych si tuto hru koupil, ale Origin nechci *7*
-
-
Ne, je exkluzivně na Originu.
-
-
No snad si to časem rozmyslí, koneckonců většina EA her se nakonec na Steamu objeví. Ale jejich blbost, přišli o platícího zákazníka. *5* A co sem tak pročítal fóra, nebudu rozhodně sám.
-
-
to rozhodně nejsi sám, ještě že dneska je plno jiných her a člověk ani nemá čas hrát všechny co by chtěl tak ty od EA klidně oželim
-
-
jsme na tom stejne, taky se bez her od EA obejdu, Origin ke me do kompu nesmi.. aspon jsem si po dlouhe dobe nainstaloval Sim City 4
-
-
V posledních cca. dvou letech se od EA na Steamu objevil jenom Amalur.
-
-
Treba The Sims tam maji snad vsechny, ale jak rikam - nejsou na steamu = nebudu kupovat jejich hry. Ja trochu doufam, ze se jim jejich sazka na Origin vymsti a nakonec ty hry na Steam vpusti. Tezko odhadnout, kolik a zda vubec jim utika penez z prodeju her, kdyz tam nejsou.
-
-
Popravde si myslim, ze jim to dost nese ;).. Samozrejme diky ME3 a BF3, ale to uz je celkem jedno. Takze bych to bejt tebou uplne necekal.
-
-
-
-
-
-
Uprime je mi lito vsech lidi co si to koupili. Simcity je moje srdcovka, ale za techto podminek usetrim penize a koupim si neco jineho
-
-
"Milacku, dnes jsem projela 4 krizovatky na cervenou a nikdo me nechytil a nepokutoval, takze jsem si za usetrene penize koupila novou kabelku."
-
-
No, pokud pravidelne pokuty platis pri kazdem prujezdu na cervenou a mela jsi na ne vyclenene penize v rozpoctu na dnesni den, tak si za tyto penize opravdu muzes koupit novou kabelku. Asi tak drahousku.
-
-
Ja zas myslim, ze litovat jich je zbytecnost. Dneska uz snad kazdy vi, do ceho jde, kdyz kupuje always-online drm hru. Pokud tyhle prasacky praktiky presto podporili svejma penezma, dobre jim tak. Lituju jen dalsi znacky, kterou EA dojebaly.
-
"ale za techto podminek usetrim penize a koupim si neco jineho "
Ta věta asi nemá logiku. *3* -
-
Ne, usetrim penize za Simcity a poridim si za ne neco jineho. Tzn napr. pokud jsem si chtel koupit 2 hry a jednu z nich si nekoupim, tak jsem usetril penize. Chapes to ty logiko?
-
Pokud si koupi neco levnejsiho tak ma.
-
-
-
Říkají, že vracejí pouze v případě, kdy si člověk nemrknul na systémový požadavky. Mno tak si sežeňte předpotopní grafiku, vyndejte jednu ramku a nainstalujte xpčka a ohánějte se tím :D
-
-
Origin to na tebe napraska!
-
*1*
-
-
Tak po přečtení článku už je jasný, proč je to takovej průšvih. Vždyť na tom dělaly samý ženský.
-
Ano u wowka to pochopím(aby ne) a když vydají nějaký ten nový datadisk tak rád den dva počkám, než se to dá hrát, ale u single-player her je to mor. Ať už to přináší jakékoliv bonusy. Pamatuji si jak mě v dávných dobách vytáčely hry co potřebovaly v mechanice CD a teĎ mě zase vytáčí nutnost připojení. Né že bych ho neměl, ale prostě při výpadku mém, nebo jejich služby si nezahraji. Stejně jako když si škrábnu CD. Takže tohle je špatně. Měla by tam být volba.
-
jasně hlavněže na chatě kde hraju o vikendech mám internet, si to vklídku stahnu a muzou si strcit zakloubouk jejich pripojeni
-
Blahopřeji EA tohle už je majstr štyk!!!!
Když si vzpomenu na Fifa 99 jak jsem to žral a jak jsem fandil EA....