Přejít na výpis diskuzí
SimCity nevkročilo mezi hráče správnou nohou
8.3.2013 | Adam Homola
254 příspěvků
-
Ja myslim, ze vsichni to tady zbytecne moc resi... Problemy se serverama byly prakticky u vsech onlajnovek, vzpomente si napriklad na lonske Diablo III. Oproti tomu,je to co se ted deje se Sim City, jeste sranda :-)
-
Podle mě by měli nechat hráče si vybrat, protože jinak hrozí, že spousta zákazníků dostane hru kterou již vlastní.
Mohli by třeba darovat nějaké poukázky na zakoupení EA hry v Originu dejme tomu do 20 EUR. -
koukam že te ta hra dost zajima proč si to proste nekoupíš?
-
nutnost to nebude ale je to jen možnost což je skvele
-
Doufám, že využívat burzu není nutnost. Je to hra a tam lehce uděláš účelový město a když to udělá hodně lidí ceny budou naprosto nelogické.
-
spis by me zajimalo jak chteji ten multiplayer vychytat aby se clovek vyhnul trollum, nebo spatnym nebo naopak prilis dobrym hracum.
a mapy se mi zdaji moc male oni rikaji ze je to kvuli specializaci ale specializovat jsem se mohl i v simcity 4 i kdyz mozna tam ta hloubka simulace nebyla takova jako tady.
kazdopadne sem si koupil pred par tydny 4. dil a zatim nemam duvod kupovat petku, jsem prekvapen jakou ma 4 dobrou grafiku, tim spis kdyz si tam date mody. -
verim tomu ze tak za tyden nebo dva uz bude situace lepší, no tak si hold budete muset trochu počkat, tohle rvani na forech mi prijde nemistni. navic multiplayer a svetova burza je neco co mi prijde na novem simcity nejvic cool
-
Jak chces resit hru, kterou nejde hrat ???
-
Zato ty si tu snes celou radu argumentu, co placale?
-
Zase placal co nevi co placa, precti si ten zakon, tech par odstavcu snad zvladne. Na sW se z heldiska spotrebitele hledi jako na libovolny jiny produkt a ten musi byt (!ze zakona!) predevsim funkcni. Mimochodem, libovolny jiny zbozi si taky muzes pronajmout, vzit na splatky ... coz ale absolutne vubec nic nemeni na tom, ze jej vzdy lze reklamovat.
Licence predevsim NESMI byt v rozporu se zakonem, a veskera ujednani krera jsou, jsou neplatna, je to totiz smlouva, jako kazda jina, ti si kupujes sluzbu/vyrobek a uzaviras smlouvu. Nic jako "licenci" zakon nezna. Smluvni podmiky muzu byt pomerne libovolny, ale cokoli je proti zakonu jednoduse neplati. Vzdat se odpovednosti pak v podminkach CR a prakticky cele EU vubec nelze. -
Jo, předělání města bylo vždy skvělé. V Sim City 4 to řešil kámoš buldozer *15* . Zboural baráky, silnice a nikoho se neptal :)
- Kdyby bylo tak jednoduché v reálu :)
Btw jak se tam dají řešit dopravní zácpy? Dle toho co píšeš sanitky neprojede prostředkem silnice jak to bývá normálně. Je možné postavit speciální pruh anebo využít trasy MHD jako v Praze pro tramvaje? -
taky bych tipnul Spore, to bude lezak ktereho maji plne sklady a nikdo to nekupuje :D
-
jsme na tom stejne, taky se bez her od EA obejdu, Origin ke me do kompu nesmi.. aspon jsem si po dlouhe dobe nainstaloval Sim City 4
-
si rozsir obzory takovej DELL ma supr sw kterej mu predpovida jake konfigurace PC na miru si lide objednaji a kdy a na zaklade toho sw vyrobi na sklad custom PC driv nez si ho nekdo sestavi a objedna funguje jim to tusim s presnosti pres 90%... a spocitat na zakldae predobjednavek kolik se proda her jde velmi presne a navic vim kolik lisuji DVD tak presne an tolik postavim (nebo na prvni mesic provozu pronajmu) servery a digi distribuci odhadnu a v pripade vyprodani pozastavim prodej!
-
chod na fora her co nemaji DMR!
-
jja max. dnse uz bezceny dragon age nebo ME
-
to rozhodně nejsi sám, ještě že dneska je plno jiných her a člověk ani nemá čas hrát všechny co by chtěl tak ty od EA klidně oželim
-
Mel jsem 180K obyvatel(to uz jsem hru nedokazal udrzet hratelnou-hodne vrazd,malo popelaru,neustale zacpy nedovolily vyjizdet policajtum,hasicum,sanitce ani autobusum atd...proste kolaps *2* ) a jelo to naprosto plynule na mem vice jak dva roky starem pocitaci na plne detaily. Mam Intel Core I5-750,8GB RAM,Radeon 5850,Win 7/64)
-
podle toho, jak to uchopěj. Pokud jako nákladnou omluvu, tak daj pitominu. Pokud jako šanci zákazníky zaháčkovat, pak něco, co už se tolik neprodává, ale je to velký (Dragon Age, Mass Effect 3), případně něco, kde se brzy chystá další díl - BF3.
-
hraju s výsokýma texturama, zbytek na střední a v poslendí fázi hry už se mi to při maximálním oddálení sem tam sekalo, ale spíš jenom v noci když byly všude světla a tak. (mam AMD X3 3,7ghz; GTX 450 512 mb;)