Přejít na výpis diskuzí
SimCity nevkročilo mezi hráče správnou nohou
8.3.2013 | Adam Homola
254 příspěvků
-
"...pokud jste si zakoupili digitální kopii SimCity přes Origin, nemáte nárok na vrácení peněz, výměnu, nebo jakoukoliv změnu objednaného a zakoupeného zboží."
Fuck the EA... od nich si uz nekoupim ani prazdnou krabicku... natoz pak nejakou hru... zlatej steam.... *16* -
Asi neumím tak dobře číst mezi řádkama a v tvým příspěvku jsem to nenašel, totálně moje chyba. A nebo je totální chyba to, že ty sis ten článek nepřečetl a já jo. Přečti si ho, abych ti to ulehčil, tak předposlední odstavec.
Peníze nevracej, no, jsou to hovada, ale nemaj teda lidi s těma podmínkama souhlasit -
Na Metacriticu je vidět, jak jsou lidi nasraní, toť vše...vážně se nedají brát ani recenze na games.ea
-
zavadet nutnost staleho pripojeni ve hre jako SimCity je uz samo o sobe ojebavka
-
A co pak znamená to, že odmítají vrátit nespokojeným zákazníkům peníze a ještě jim vyhrožují banem, což by už byla regulérní krádež???
-
Metacritic bere někdo vážně? Brrrr. Navíc debilní rozhodnutí není ojebávání, ojebávání jsou mikrotransakce v singleplayer hře, to je teprve síla.
-
EA tímhle (stejně jako Blizzard) hodně ojebává své zákazníky. Neříkám ať si nekupujete jejich hry, jen pokud možno ne ty s DRM. Jinak mrkněte na http://www.metacritic.com/game/pc/simcity
-
To jsou debilové, to snad není pravda. U Diabla to ještě snad jde pochopit, konec konců multiplayer je tam asi hlavní herní náplň, ale proč má tohle dělat SimCity, to je úplná kravina.
Inu, jak praví reklamní slogan: "Tvoje město, tvoje pravidla". Akorát že to vlastně není tak úplně tvoje město a tvoje pravidla, protože to je naše město a naše síť a když jí vypneme, nebo se nám zamotá a hapá, tak si nezahraješ. Nice. -
To je přesně ono. Hráče vydírají nutností být neustále online a nakonec ani nejsou schopní zajistit správnou funkčnost. Přitom by si člověk řekl, že tohle je tak důležitá věc, obzvlášť v těch prvních dnech po vydání, že to nemůžou podcenit. A co teprv až za nějaký ten rok vypnou servery...
-
Nechci být za sýčka, ale přesně tohle jsem předpokládal. S koupí ještě počkám a vratím se ke starším dílům - škoda.
-
Good morning Tropico....
-
Chápu že si tím chcou svou hru i chránit ale tohle... *16*
-
To jsou ty jejich po*raný on-line ojeby... a dobře jim tak!
-
Být stále online ať už u jakékoliv hry je prostě hnůj dámy a pánové.