Přejít na výpis diskuzí
SimCity nevkročilo mezi hráče správnou nohou
8.3.2013 | Adam Homola
254 příspěvků
-
Dneska kazdej jeliman co dela hry ma za to ze vsichni lidi se chteji druzit a socializovat a mit spoustu pratel ve virtualni realite. Takze se do her davaji tlacitka , share to facebook , hry ktere to vubec nepotrebuji maji chat a freind list (fallen enchanters atd) a manazeri si mnou ruce jak krasne temito ,,uzitecnymi,, funkcemi obejdou narceni z osklive DRM.
Pritom spousta lidi se druzit nechce a chce mit u hrani klid. A ti co se druzit chteji hraji regulerni MMO kde to ma nejaky smysl. Sim City slo jiste navrhnout jako single hra a byla by urcite zabavna stejne jako byvali predchozi dily. Holt internet vladne svetu a az jednou krachne vsichni budou civet jak sova z nudli:) -
ještě aby nenadávali to je jek kdyby si prodal 1000 lístků do kina do sálu kde máš 100 míst
-
já rozhodně NE už mám (a dle fór technických problému nejen já) nefunkční BF3 u té hry prostě nejde spustit MP vždy mne to po nalogování odpojí a podpora krom naučených frázi NIC neřeší! hru od EA Originu NIKDY
-
Ne, že bych chtěl EA bránit, ale je známo, z jakého důvodu se oháněli banem? Spousta lidí je z toho jednodenního skluzu ve hraní určitě natolik vynervovaných, že bych se nedivil, kdyby došlo k výhružkám a nadávkám. :)
-
Vidím tady po stranách reklamu krásnou Eiffelovku v simcity, ale ta v té hře vůbec není tedy je ,ale jen v digitální (a nevrátitelné) edici která stojí neuvěřitelných 1900,- *10* to si dělaj (.) MEGA ždímačka na prachy každou budovu si dokupuj zvlášť *11*
-
Ta byla ovšem kompletně stáhnutá z distribuce. Já nevím co lidi prostě řeší. Tak jeden den ještě vydržím, zvláště, když hru měli někteří dlouhou dobu předobjednanou.
-
Matka meho kamarada udelala tu chybu ze jeho mladsimu bratricku pujcila kreditku ze si chtel koupit neco na steamu... chlapec, totalni trotl, koupil CoD MW3 sobe a pulce tridy ve skole plus jeste kdo vi co... celkove utrata asi 18 koliku... po par dopisovanich si se steamem se nam povedlo refundnout neco kolem 13k ... co nebylo hrany moc nebo vubec vratili bez reci... takze z osobni zkusenosti muzu rict ze refund se strany steamu rozhodne neni problem... ostatne refundovali taky lidem treba warz atp. a to bylo i ve velkym...
-
Planuje jeste nekdo na Originu nakupovat? Mne to prijde jako cire blaznostvi s takovyma podminkama.. Na steamu jsou alespon ochotni vratit penize a hru stahnout z prodeje, na originu se clovek docka akorat vyhruzek a ignorace... Bravo EA!
-
Ale vraci! Viz War z.
-
Dle podmínek Originu vrací peníze těm, kteří si předobjednali.
-
tyjo fuj to rozostreni po okrajich obrazovky to je mega hnus da se to vypnout nebo je to "vlastnost"?
-
Steam je distributor, žádnou vlastní online záležitost (kromě sebe sama) neprovozuje. A v době vydání HL2 taky nefungoval (i když to srovnání je vlastně nesmyslný, protože tam bylo potřeba jenom odemknout nějaký stažený soubory).
-
No jestli se nepletu, Steam taky nevrací peníze a už kolikrát se mě stalo, že hra nešla spustit.
-
no vidis, a presne kvuli tomuhle si to nekoupim a pockam az bude offline crack a stahnu si to :D
-
Popravdě nefunkčnost čehokoliv, za co zaplatím je neomluvitelná, když nemám možnost ani zboží vrátit, tak hned dvakrát tolik neomluvitelná.
-
Jestli se počítá nějaká část simulace na serverech, tak je to celkem dobrý důvod pro neustálé připojení během hry. A nevím, jak by se pohly minimální požadavky, kdyby se simulace všech agentů přesunula na klienta. *
Jinak co jsem pochopil, Simcity 2013 je prostě vytvořený s tím, že mezi sebou budou hráči spolupracovat, města se budou v oblastech specializovat atd. (v tutoriálu je tomu věnována jedna část).
Osobní zkušennost: včera jsem se nepřipojil, dneska ráno bez problémů.
* V téhle oblasti si ale nechávám pootevřená vrátka, protože, když půjde offline mód u D3, kde prohlašovali, že polovina systémů je na serveru... I když tyhle simulace budou asi řádově náročnější na HW, než nějakej loot a monster spawning. -
Normálně by se měly vracet při takovejch kixech peníze. Je to hnus. V tomhle případě s klidnym svědomim radim přejít na warez.
-
neříkám, že jim bany dají, ale vyhrožování tímto způsobem, aby jim dali pokoj je dokázané...a samozřejmě, že to EA nepřizná *7*
-
Nefunkcnost produktu kvuli tomu ze ma nejakou ochranu je neomluvitelna..at k tomu vede cokoliv.
-
No zas na druhou stranu hra ketrá se vyvíjí několit let a tohle je jediná možnost aby mněli aspoň trochu dobré zisky a nikdo to nestáhl a hrál, dámy a pánové mužete si za to sami, kdyby jste nestahovali jak blbý tak se nedělají hry z tímto zaopatřením.