Přejít na výpis diskuzí
SimCity nevkročilo mezi hráče správnou nohou
8.3.2013 | Adam Homola
254 příspěvků
-
Origin to na tebe napraska!
-
Rozumím stačilo říci a já bych to editnul :)
-
Uz to tu zaznelo EA vynalezlo dokonalou DMR hru si zadny pirat nezahraje dokonce ani platici zakaznik!
-
"Vote with your wallet". To jediný může něco změnit.
-
Napálíte mě jednou - vaše chyba. Napálíte mě podruhé - moje chyba. Po zkušenostech s Diablem bych si už allways-online hru nekoupil.
-
Jo taky mam předobjednávku... a email, že je vyprodáno. No ale nevadí mi to tak... tak hold pockam tejden a pohoda. Omg dyt je to hra s kerou se stejne pocitalo, ze budou začáteční problémy... tak to snad přijde až to bude kapku hratelnější... No stress ;)
-
@dan: já nic takovýho netvrdím, mluvil jsem obecně. Jestli máš možnost a zájem, zkus si od někoho půjčit router (jestli používáš). Pokud ne, tak můžeš zkusit minimálně wiresharkem zkontrolovat jaký packety se posílají a kde se přesně spojení přeruší, ale to už je tak trochu hardcore.
A FW máš asi nastavenej správně, když jsi všechno řešil s EA. -
Aha, dík, jsem si právě nebyl jistý.
Takže když si koupím jenom licenci na službu, která nefunguje, tak můžu jít akorát tak do pr*ele? -
proto máme obchodní zákoník protože by si pak do smluv moh každej vyčůránek napsat co chce a obelhávat nachytávat. Jak by se ti líbilo kdybys koupil auto a jen bys vyjel před showroom upadlo byti kolo a tví kamarádi by se ti vysmáli tys sis tady ty drobný písmenka nepřečet než jsi to zaplatil? Na vrácení nemáš nárok...
-
EA je zlo!
Melo by byt zniceno. -
Tak po přečtení článku už je jasný, proč je to takovej průšvih. Vždyť na tom dělaly samý ženský.
-
Blahopřeji EA tohle už je majstr štyk!!!!
Když si vzpomenu na Fifa 99 jak jsem to žral a jak jsem fandil EA.... -
*1*
-
ty seš jak jeden človíček co tvrdil že když se mi u SC2 pokaždé při hře sekne PC když jdu do menu tak je chyba u mne protože jemu to nedělá marně jsem mu vysvětloval že do patche 2.0 mi to taky nikdy nedělalo a v betě jsem se stím nesetkal furt tvrdil že je určitě chyba u mne no na foru blizzu to řešili 4 lidi (to ale neznamená že to dělalo jen čtyřem 4 prostě o problému napsali) a tech podpora poradila zas jen obecné kroky které k nápravě nevedli. Nakonec jeden hráč přišel na to že když smaže všechny replaye problém zmizí... A je to tím že ve hře je CHYBA která nějakým způsobem při volání menu přihře začne načítat všechny soubory replayju když jich máš pár nempoznáš to, ale když jich jsou tisíce je to problém, ale je to problém té hry res. toho patche NE hráčů... většina to ani nepozná
-
Wow, tak už skoro rok se ví, že Simcity bude z části běžet na serveru a teď jsou kvůli tomu z EA zloději. Drsný.
-
"Tam se také můžete mimo jiné dočíst, že pokud jste si zakoupili digitální kopii SimCity přes Origin, nemáte nárok na vrácení peněz, výměnu, nebo jakoukoliv změnu objednaného a zakoupeného zboží."
Od EA to neni nic hezkyho, ale když to napiší do obchodních podmínek, u kterych každy člověk musi potvrdit, že si je přečetl a souhlasí snimi, tak kde je chyba?
Všichni víme jak to je, každej to odklikne, protože je línej si to přečist a může to byt sebepochybnějši společnost a co teprve, když to je taková slavná značka jako EA, kde by člověk už vůbec nečekal nějakou křivárnu.
Jenže pak přijde taková situace a lidi břečí, přitom si za to můžou vlastní blbostí.
Toto člověk čte na internetu nebo vidí v televizi obden a lidi se stejně nepoučí. -
Říkají, že vracejí pouze v případě, kdy si člověk nemrknul na systémový požadavky. Mno tak si sežeňte předpotopní grafiku, vyndejte jednu ramku a nainstalujte xpčka a ohánějte se tím :D
-
Na GMG byla ještě včera 20 procentní sleva, takže celková cena vyšla na +- 55 USD. A přímo ve hře je možnost hrát samostatně bez interakce s okolím, takže ten MP ani není moc poznat (až na ty servery no... *3* ).
-
To si radši zahraju Sim City 3000
-
"Milacku, dnes jsem projela 4 krizovatky na cervenou a nikdo me nechytil a nepokutoval, takze jsem si za usetrene penize koupila novou kabelku."