Přejít na výpis diskuzí
SimCity nevkročilo mezi hráče správnou nohou
8.3.2013 | Adam Homola
254 příspěvků
-
Hej nechapu ty vaše minusy, vždyť jsem vlastně řekl to stejné co Stoneboy a spousta dalších a ti mají plus :)
Hele komu se nedaří dneska připojit? A vydrželi jste to den.....
Borci jedou, přidávají servery a aktualizují.... Co více si přát ????
Já vás opravdu nechápu
Ale jo u SWTORu se musím přiznat to jsem nadával jak dlaždič, ale tady byl největší problém včera a teď to pomale upadá a to si mylím že je paráda a kvůly tomu rozhodně nebudu nadávat na cele EA....
A o tom to je.... -
Je rok 2013. Ne 1996. Nápor lze na základě před objednávek spočítat. Velká fy jako EA by měla být schopná přesouvat špičkovou zátěž přes různé servery.
-
stary jak moje boty *11*
-
Ty asi nechodíš do divadla co? *15*
-
Nerad to říkám, ale jsou chvíle, kdyby sis měl nechat myšlenku pro sebe a zbytečně se neponižovat...
-
to ze se nejde pripojit je podle me zpusobeno primo uzivatelem, ktery natvrdo zakazal pripojovani na server EA jelikoz jeden crack to vyzadoval a uzivatel si tim neuvedomil ze zakaze I jine online sluzby u svych originalek. stejny problem jsem mel u ME2 s prihlasenim na cerberus network.
-
No to by ses teda divil, ze si nikdo nevzpomene. A pak zase budou brecet, ze se jim vydavat hry na PC nevyplati, jako Ubisoft.
-
Nejsu. Jednoducho si spocitali, ze sa im financne neoplati davat viac serverov, ked za 2 dni uz nebude ani zdaleka taky napor (=bude stacit mnozstvo serverov ktore maju) a za tyzden si uz nikto nespomenie na to, ze prvy den sa im nedarilo pripojit.
-
Kdyby ta "věc" neměla fungovat vůbec a nikdy, tak proč ne, ale už teď funguje mnohem líp než včera. A bude se to zlepšovat.
-
*1* *1*
-
EA retards... no comment
-
presny *1*
-
Ty budeš jeden z těch nastrčených Číňanů, co?
-
Mas pravdu ...ja se taky specializuji na kupovani veci, ktere nefunguji, jsem naprosto spokojen a jeste vzdy nezapomenu pochvalit vyrobce. Tem naivum, kteri za sve prachy cekali vyrobek/sluzbu ktera funguje se jen smeju.
-
https://i.chzbgr.com/maxW500/7119588608/hDEFE6E3D/
Edit> a něco slabšího https://i.chzbgr.com/maxW500/7116875008/h45EF64A0/ -
Nerad to říkám, ale jsou chvíle, kdy by se optimisté měli popravovat... *15*
-
Chjo proč tu všichni nadáváte a brečíte na hrami od EA? Já s tím problém vůbec nemám a jsem za ně rád a děkuji že dělají hry které jsou velmi kvalitní. A to že si hned první den vydání hry nezahrajete je skoro tak samozřejmé jako že večer zapadne slunce. Hele prostě tomu dejte pár dní a je to... Co furt řešíte, čekali jste něco jiného? To jste teda hodně naivní... Se podívejte na poslední velké online tituly co vyšli v poslední době a kterou jste si zahráli hned od začátku bez problémů?? Rift, SWTOR, Diablo, GW2 apod..... A furt se to tu bude řešit a furt se tu bude plakat a nadávat....
Pojďte si pokecat o tom jak na Vás ta hra zapůsobila a jak se na ni těšíte (pokud se Vám ještě nepodařila spustit). Já včera zkusil tutorial a nádhera :)
A ti co tvrdí, že si kvůli tomuhle hru nekoupí zcela určitě kecají a dělají zbytečné dusno aby lépe vypadali... Stejně se tam z většinou potkáme.
Tak tedy zdar STAROSTOVÉ *5* -
Jak může někdo takovej nápor nečekat a podcenit přípravu. Dyť to je u takovejch her uplně pokaždý. Navíc vědí, kolik je předobjednávek a kolik se toho první den asi prodá. Neni možné, aby nečekali takový nápor. Jsou to lemplové.
-
Nahodou, na tom by se dalo fakt vydelat. Zalozit nejakou firmu na bananovych ostrovech, udelat obrovskou PR kampan a prodavat neexistujici hru. Uzivateli potom prodat fakeovou digitalku pres Origin a rict, ze bohuzel nefunguje pripojeni na servry *1*
-
Souhlas az na to Diablo. Jasne, prvni dva tri dny to hrat neslo. ale to se holt stava... Neustale online pripojeni je tam nutny diky dropu itemu a faktu, ze itemy muzes prodavat za realny penize.
Oproti tomu, Simcity online pripojeni nepotrebuje vubec.