Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vitekb
    "Nebyli na to připraveni?" "Hráči si hru příliš užívali a zaplnili servery?"
    Takže co? To čekali, že to bude propadák a že nikdo hru hrát nebude, takže servery v klidu pošlapou? A to neměli žádnou představu o předobjednávkách, že jsou tak zaskočeni množstvám hráčů? To jsou tak nebetyční kecy. A pokud je to pravda, tak na to, jaká je to korporace, jsou pěkní amatéři. A těmi svými výroky a následnými dem*nti (vážně, termín pro popření zprávy je tu zakázán?*7*) to jen dokazují.

A jsem zvědav, kdo to bude hrát za 5 až 10 let (zdravím SimCity 2000). S největší pravděpodobností nikdo, protože servery už budou dávno vypnuté. Ake o to nejspíš ani EA nestojí, ještě by jim to snižovalo zisky z nových, ještě více online titulů.
  • GlaDOS
    Když EA SimCity tak vehementně prezentuje jako službu, proč ji jako službu také nehodnotit?
  • Takze cloud podle EA = 4 servery, resp. 8 *1* *1* *1* *1*
  • On-line povinnost mi v naších končinách pořád připadá celkem nešťastná (a to není otázka jen ČR). Jelikož většinu sezóny trávím na chalupě, kde mám sotva signál na mobil, tak tohle je pro mě solidní komplikace. A ve švýcarech, kde jsem na podzim, je to ještě mnohem horší, tam je herním vrcholem najít obchod s nějakým budgetem....
  • Dokoce i na Gamespotu, kde vecne lezou EA do zadku, to dostalo 5/10 a jsem moc rad, ze si tamejsi recenzent uvedomil, co vlastne recenzuje. Sim City je prezentovana jako sluzba. Za svoje prachy nekupujete hru, nestavate se majitelem vlastni kopie, pouze uzivatelem sluzby, ktera chcipne spolu s ukoncenim provozu serveru. I kdyz clovek odhledne od problemu s drm, porad tu zustava primitivni variace na puvodni detailni, hracickovske simulace, ktera je zabugovana a tvrde omezena (technologicky) nedostatky enginu a (hratelnosti) mirenim na hrace Farmville. Tohle nemuzu potvrdit. Hru jsem nehral a ani nikdy nebudu. Internetove zdroje se v tom vsak shoduji.
    At si kazdy hraje co chce. Ale pokud zvazujete koupi, zamyslete se prosim nad tim, ze placenim podporujete absurdni drm ochranu a dobrovolne si nechavate n a s r a t na hlavu od vydavatele neschopneho zajistit funkcnost teto sluzby. Pokud hra komercne uspeje, bude to znak, ze vyjebavat se zakazniky je OK a dalsi Sim City (a nejen to) bude opet alwas-online. Pokud hru nekoupi dost lidi a uzivatelska odezva bude vyznivat negativne, je moznost, ze uz dalsi Sim City nevyjde. Ale je to vazne skoda, pokud by melo jit o paskvil podobny tomuto?

Ja se teda radeji vratim k SC3000, nez se dal ucastnit przneni klasicke znacky placenim penez nenazranym blbcum, kteri by mne, i pres moji financni podporu, pouze hazeli klacky pod nohy.
  • Ač nemám rád online DRM, tak SimCity si to u mě vcelku obhájil (výpočty v cloudu) čím mě ale dostal byl ten start, po půlnoci a dopoledne to hrát šlo, jenže jakmile jsem se jednou odpojil, tak mi to smazalo save a zbytek dne jsem se pomalu nepřipojil takže to pánové opravdu neustáli *4* nyní je 8 evropských serverů (z původních 4 ) a pořád to nestačí !! Tohle ale měli tušit !!
  • Budovatelská strategie má problémy s vlastním vybudováním serverů před spuštěním. Jaká ironie ..
  • Je to predem deklarovana funkce, komu se nelibi, at prosim tu hru nehraje a koupi si jinou, ktera mu vyhovuje. Tim zvysi poptavku po druhu her, ktere preveruje.
  • Vidís a toje zrovna blbost. Okras zlodeje je porad zlodejina. Blbost je i docasne neumyslne technicke chyby nazyvat zlodejinou. Blbost je i hrat neco, co povazujes za spatne. Tvuj prispevek je blbost nad blbost, takze uz si urcite domyslis, co si myslim o tom, ze jsi. A jestli ne, tak jsi jeste vetsi, nez jsem si myslel.
  • Kdyby dali alespon cast zdroju do infrastruktury a doladeni, co daji do marketingu, tak by bylo mene skody. Navic, podle bety si mohli udelat analyzu, jake bude priblizne vytizeni. A nebo si maji pro pocatecni spusteni zajistit zalozni cloud, ktery jim vykryje obrovsky vykyv pri pocatecnim zajmu hracu.
  • IMHO se jich o stale netove pripojeni nikdo z hracu neprosil
  • Ani u toho auta nemas hned narok na vraceni penez. A na prvniopravu jsipévinencekat az 30 dnu, to uz ta hra davno pofrci.
  • Spusteni takove sluzby je obtizne, maji s timpréblem i ti nejvetsi vydavatele. Trochu tolerance ze strany hracu by neskodila. Na jednu stranu by chteli maximalní kvalitu, na druhou stranu za minimalni cenu.
  • To je na zvazenou, jestli docasne technicke problemy maji mit vlív na hodnoceni hry. At tak nebo tak,postupévat by se melo jednotne. Nejde jednu hru s vaznymi technickymi problemy, skyrim, vynaset do nebes a druhou kvuli nim zadupat do zeme.
  • Tak kdepak ma EA ten svuj cloud, ze ji to hned spadlo? *15*
  • prvy rozumny nazor a postoj k problemu. EA zlyhala, teda ludia zodpovedajuci za online pripojenie. A smytec. A na EA a podobne spolocnosti, plati len hrozba hromadnej zaloby na vratenie penazi, za predaj nekvalitneho produktu. S toho su pokakany, a preto ten z pociatku arogantny ton, ktory bol vzapati zmierneny dalsim vyhlasenim. Lebo hromadna zaloba znamena znizeny rating, pokles akcii a nasledne straty, casto mimosudne vyrovnanie, aby sa predislo tlaku verejnosti na zmenu zakona.
  • Udělal sis mentální model člověka, který si to koupil a pak z toho vyvozuješ nějaké psychologické závěry, které v té situaci vůbec nemají co dělat. A ano, věřím tomu, že žádosti o vracení peněz jsou pro EA o něco silnější message než nějaké povzdechnutí na fóru (čímž neříkám, že je to určitě super efektivní, jen to, že je to lepší). Navíc úplně ignoruješ, že je celá situace mnohem komplexnější co se důvodů, funkčnosti a slibů ohledně always online řešení týče.
  • Zatímco teď stojíme ve frontě na signál z funkčního serveru. Nezměnil se princip, čeká se jen na jiný produkt.
  • Proste je. Clovek ktery nedokaze dva,tri dny pockat na neco,na co se tesil treba rok..
    A never tomu ze nejake zadosti o vraceni penez na ne budou fungovat lepe. Je hodne naivni si to myslet,kdyz nemas zadnou oporu v zakone.
  • Žádosti o vracení peněz budou na takové EA fungovat "trošku" lépe než nějaké ozývání se. Natěšení může navíc celkem přirozeně vystřídat znechucení a ztráta důvěry, nevím, proč je tomu tak těžké uvěřit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší