Přejít na výpis diskuzí
SimCity nevkročilo mezi hráče správnou nohou
8.3.2013 | Adam Homola
254 příspěvků
-
To si nemyslím. Mám pocit, že ty simulace se aktualizují v několikaminutových intervalech. Oproti realtime řízení u D3 to bude dost rozdíl.
-
No, pokud pravidelne pokuty platis pri kazdem prujezdu na cervenou a mela jsi na ne vyclenene penize v rozpoctu na dnesni den, tak si za tyto penize opravdu muzes koupit novou kabelku. Asi tak drahousku.
-
Nu pro zatím mě s toho vyplývá následující :
EA podcenila přípravu nebo prostě nečekalo takoví nápor. Tohle se stát může, ale následně se spustil kolotoč průseru , který se stát neměli.
1) Nešťastné vyjádření Marcel Hatamena, že hráči mohou žádat vrácení peněz i u Origin , což následně dementovala celá slavná hot linka, ale oheň byl už zažehnut a zpráva sice upravena, ale pozdě.
2) Někomu s EA ujeli nervy a na žádosti vrácení peněz a hrozbou žaloby odpověděli že pokud to udělá ponese následky na svém Orgin účtu. Zpráva byla posléze upravena oficiální cestou že tím nebyl myšlen BAN, ale opět pozdě.
V době kdy EA s Originem se snaží bojovat ze Steamem o klienty je to dost "zvláštní" jednání. Protože i Steam vracel peníze i když měl v podmínkách že to dělat nebude a to u hry která nešla pořádně spustit ( její jméno si nevybavím ale bylo to něco jako Black and White). Jako vždy to schytávají i neviní třeba Maxis kteří si myslím rozhodně nestáli o to aby hra byla polně online..to vzešlo s EA. -
Ne, usetrim penize za Simcity a poridim si za ne neco jineho. Tzn napr. pokud jsem si chtel koupit 2 hry a jednu z nich si nekoupim, tak jsem usetril penize. Chapes to ty logiko?
-
Ano u wowka to pochopím(aby ne) a když vydají nějaký ten nový datadisk tak rád den dva počkám, než se to dá hrát, ale u single-player her je to mor. Ať už to přináší jakékoliv bonusy. Pamatuji si jak mě v dávných dobách vytáčely hry co potřebovaly v mechanice CD a teĎ mě zase vytáčí nutnost připojení. Né že bych ho neměl, ale prostě při výpadku mém, nebo jejich služby si nezahraji. Stejně jako když si škrábnu CD. Takže tohle je špatně. Měla by tam být volba.
-
Proste staci nepredobjenavat, ludia sa snad casom poucia ze tych par blbych bonusov za to nestoji.
-
Online hrani asi ne, ale nemoznost zapnout hru bych i chapal :)
-
Normalne mi nevadi ale ted jsem moc rad ze jsem si nakonec SC nekoupil :D
-
Ted si to uzijte vsichni co rikate, ze vam online hrani nevadi
-
Není crack.
-
to bych rad vedel kdes ji vzal
-
HL2 ? dnes?..nic moc,stejne jako driv
-
Diablo 3 jsem absolovoval půlnoční prodej a těšil se na pařbu. Po komplikacích s připojením na servery a následné hraní jsem si řekl že na další always-online tituly si dám pozor. SimCity jsem si předobjednal ni přes přemrštěnou cenu a nakonec jsem objednávku zrušil dva dny předem, protože se na forech začalo hovořit o prvních komplikacích se servery EA. Udělal jsem dobře. Takovédle zvěrstvo jaké je děláno na hráče nebudu podporovat. Natruc jsem si stáhl warez verzi cracnul a hraju krásně offline a nějaké servery mi můžou být ukradený. I když jsem pravidelný platící zákazník za dobré tituly tak poslední rok zjišťuji že za ty peníze ani 8-9/10 hry nestojí. EA a Ubisoft ze mě udělali piráta protože za ty sra*ky co vydavájí jim platit nebudu!
-
Neee tak docela, moc tomu nerozumím, ale co jsem si zatím všiml, nejvíc zálaží na shovívavosti toho, kdo ti tu hru prodal, jestli se smiluje a bude vracet prachy za ten šunt co sis nainstaloval. Většinou nevrátěj.
-
A vidíš? Už si to rozmysleli i s tím, že by nám to nechali užívat.
-
Zajímalo by mě, jak lidi hodnotili první dva dny HL2 a jak ho hodnotí dnes...
-
Taky mi došlo až poté. Každopádně dík za pochopení.
-
http://www.amazon.com/SimCity-Limited-Edition-Pc/product-reviews/B007FTE2VW/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1
Pres 1800 negativnich hodnoceni na Amazonu... -
Dost mě tato politika protipirátství skrze neustálou nutnost být online irituje. Popravdě mě osobně to naopak k pirátství podněcuje, protože takové Anno 2070, když jsem si chtěl zahrát na chalupě, jsem prostě cracknout musel, když tam cesty internetu nevedou.
A k čemu mi je oficiální hra, když ji musím pro pohodlné hraní crackovat a přicházet třeba o oficiální podporu, že...
Tedy na SimCity momentálně házím, možná si to časem upirátím a když mě to chytne, tak i koupím, ale takto mě ani nehne. A to proti EA jako takové nic nemám, narozdíl od většiny zde komentujících :) -
Takže ještě jednou myslím že to do téhle diskuze patří. Zde jsou celkem zajímavé další informace :
http://www.eurogamer.cz/articles/2013-03-08-za-simcity-slibovali-ea-vraceni-penz-ale-v-praxi-to-odmitaji
Minimálně jak to vzniklo s EA a banováním a Nešťastné vyjádření Marcel Hatamena .