Přejít na výpis diskuzí
SimCity nevkročilo mezi hráče správnou nohou
8.3.2013 | Adam Homola
254 příspěvků
-
krást zloději není zločin, to je spravedlnost!
-
Pro Drakens: nekopírovat prosím celé články z jiných webů, odkaz na ně myslím postačí. Díky.
-
Pokud si koupi neco levnejsiho tak ma.
-
takže hovoríš že obetovať tých 50 euro to za to stojí mne to podla prvých dojmov z bety pripadalo strašne reštriktívny a hlavne ten dôraz kladený na multiplayer mi veľmi vadí...
-
No nevím, už Masaryk říkával, že krást se nemá.
-
Akorát s tím rozdílem, že by to byla permanentka a do toho kina bys mohl kdykoliv jindy. Tak o co furt jde?
-
Od EA nic nekupuji, SC si možná ukradnu a s tímhle jejich přístupem budu mít zcela čisté svědomí.
-
Aneb my to můžeme jen užívat, a EA nás vesele zneužívá *15*
-
Na dálku se takový věci stejně nedají řešit, jenom mám vypozorováno, že když něco funguje většině a mně ne, tak jsem někde většinou udělal chybu já. A že by zrovna MP střílečka neměla vyladěnej síťovej kód se mi zdá hodně málo pravděpodobný.
-
Tak jsem si nové Simcity nakonec koupil a vypadlo mi to už při hraní tutoriálu!! *16*
Tohle se tedy opravdu hrubě nepovedlo!! Hra je jinak skvělá (hodnotím podle prvních cca 20min. co mi to fungovalo). Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! *10* -
A nedají si říct a nedají, furt to tam budou cpát. Ale jinak je to dobrá ochrana, protože si to fakt nikdo nezahraje.
-
Ja zas myslim, ze litovat jich je zbytecnost. Dneska uz snad kazdy vi, do ceho jde, kdyz kupuje always-online drm hru. Pokud tyhle prasacky praktiky presto podporili svejma penezma, dobre jim tak. Lituju jen dalsi znacky, kterou EA dojebaly.
-
Ne. To je takovej ten prodej zboží nebo licence k jejímu užívání..blah blah
-
"ale za techto podminek usetrim penize a koupim si neco jineho "
Ta věta asi nemá logiku. *3* -
všechny hry mi jedou bez problémů FC3 MP starcrafty i hry na stemu akorát BF3 ne a znám další lidi co jim to nejede a že to tisícům dalších jede? no a co? Vše co EA podpora pro chod požaduje je v pořádku a stejně to neběží to není můj problém. A fakt si myslíš že zrovna EA bude někde veřejně psát že 2% zákazníkům její produkty nejdou???
-
"Tam se také můžete mimo jiné dočíst, že pokud jste si zakoupili digitální kopii SimCity přes Origin, nemáte nárok na vrácení peněz, výměnu, nebo jakoukoliv změnu objednaného a zakoupeného zboží."
Není to tak trochu proti zákonu? -
Uprime je mi lito vsech lidi co si to koupili. Simcity je moje srdcovka, ale za techto podminek usetrim penize a koupim si neco jineho
-
S distribucí nemá SimCity žádnej problém. *3*
-
origin je distribucni system stejne jako steam... a na steamu uz se taky distriujuji i MMOcka...
-
Ne že bych hrál BF3, ale předpokládám, že bude chyba asi někde u tebe. Kamarád MP BF3 hraje pravidelně a bez problémů. A předpokládám, že naprostá většina těch 18 nebo kolika miliónů hráčů taky problémy nemá, jinak by se o nich určitě psalo.