Přejít na výpis diskuzí
SimCity nevkročilo mezi hráče správnou nohou
8.3.2013 | Adam Homola
254 příspěvků
-
neeeee....jasne ze neeeee....bude to crysis 3 nebo dead space 3 samozrejme.
-
ten rozhovor s typkem na EA customer lince je fakt k placi (nebo k smichu) http://i.imgur.com/lAnTGEM.jpg
-
přes Origin, nemáte nárok na vrácení peněz, výměnu, nebo jakoukoliv změnu objednaného a zakoupeného zboží. A EA se pořád diví že v hlasování dostalo zlaté lejno za nejhorší firmu v americe ( u nás by to nedopadlo jinak ) *12*
-
Jak znám EA, určitě to bude nějaká blbost
-
Popravde si myslim, ze jim to dost nese ;).. Samozrejme diky ME3 a BF3, ale to uz je celkem jedno. Takze bych to bejt tebou uplne necekal.
-
Treba The Sims tam maji snad vsechny, ale jak rikam - nejsou na steamu = nebudu kupovat jejich hry. Ja trochu doufam, ze se jim jejich sazka na Origin vymsti a nakonec ty hry na Steam vpusti. Tezko odhadnout, kolik a zda vubec jim utika penez z prodeju her, kdyz tam nejsou.
-
V posledních cca. dvou letech se od EA na Steamu objevil jenom Amalur.
-
Já bych si vsadil na Spore *1*
-
No snad si to časem rozmyslí, koneckonců většina EA her se nakonec na Steamu objeví. Ale jejich blbost, přišli o platícího zákazníka. *5* A co sem tak pročítal fóra, nebudu rozhodně sám.
-
Ne, je exkluzivně na Originu.
-
Pak to bude zajímavé a jsem zvědav na ohlasy po delší době.
-
Zaměstnání se tak řeší taky,máš tři třídy,nižší,střední a nejvyšší,každá má jiný požadavky.Všechno se vším souvisí,studovaní obyvatelé (zaměření na vědu) chtějí mít v pořádku veškeré služby - policie,hasiči,atp,prostě je nejde opít rohlíkem...Je to celkem propracované,jen jak nefungují jisté služby tak to není ono ( možnost nakupovat suroviny od jiných měst atp)
-
A 18. března by nám měli rozeslat mejly s kódem..Ale co to bude..
-
Je nejaka sance, ze bude SimCity v dohledne dobe i na Steamu, nebo je to jen Origin exclusive? Rad bych si tuto hru koupil, ale Origin nechci *7*
-
Kamo, ako nic v zlom, ale ty budes silny blizzfan.. Lebo diablo 3 sa tak ako je, dalo KRASNE spravit offline, online by si sa iba pripajal pri 'obchodovani' a len kedy by si chcel
-
Jak hra běžela při takovém počtu obyvatel? Slyšel, že je dost náročná když se to nastaví co to dá.
-
Nevím jestli ted byl náký hromadnější výpadnek nebo se to stalo jenom mě, ale právě mě hra vykopla do menu a smazala moje jediný město. Proklínám je-i za ty tři dny sem tam byl schopnej strávit kolem 30 hodin. Ach jo, 170k obyvatel v háji.
-
musíš to aktivovat do 18. března
-
dostanu hru od EA hru zdarma i když nezažil kolaps sevru, a hra mi na origin pride behem tydne?
-
http://forum.ea.com/eaforum/categories/show/232.page
www.simtropolis.com/
I když tam se taky nadává ale z jiných příčin :)
Zrovna jsem dočetl recenzi na PC gameru a některé věci jsou tedy dost zvláštní.