Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neznám nikoho kdo by tenhle trik na skyrimu zkoušel. možná nežiju v žumpě ani v kanále
  • ...to je aj o tom, ako dôkladne hrajú recenzenti na Games hry. A to som si všimol pri veľa recenziách, že netušia o čom píšu, lebo to hrali len z rýchlika. A že tu nie sú zaujaté recenzie *1*
  • walltar
    Tak na co sem zatím narazil já ...
    - Recyklační centrup přestane fungovat když se naplní
    - Obchodni depa se někdy zaseknou
    - Jednou mě zmizeli tramvaje
    - Jednou mě zmizeli shuttle busy
    - Nedoplňuje se voda na mapách
    - Na mapě Tosca Cliffs nejde postavit trajekt
    - Celkem tragický pathfinging

Ale přesto mě hra baví. Zatím mám nahráno 90hodin a nečekám, že brzo skončím.
  • Problém překladu u české verze. Některá rozporuplná hlášení v originální ENG verzi jsou jednoznačná.
  • ...Často vás budou mást např. podivná hlášení o tom, že výpustě kanalizace jsou zbytečné (po postavení čističky), ačkoliv vodu čistí.

Co na tom autor nechápe? Když postavíte čističku, která vodu čistí, nejsou už výpustě, které pouští h*vna do přírody potřeba... *6*
  • i tak je to drahy
  • hlavne to zabili nesmyslnou DMR
  • smejki
    jde to potlačit, vypnout ne. možná v nějakých .ini, ale to jsem nezkoumal
  • Snizenim perspektivy (ten preklad je hroznej)
  • tyjo ten blur to je hnus jde to nejak vypnout?
  • Baldur52
    klávesové zkratky nechybí: http://i.imgur.com/hjNBSrA.png

co se týče bourání zbořenišť a opuštěných baráků, tak stačí kliknout občas na bagr (b) a pokud ve mestě nějakou takovou budovu máte, tak vedle vykřičníku vám naskočí ikonky, která vás nasměrují přesně na to místo... takže hledání se nekoná, v tom bych problém neviděl, nicméně stále se jedná o celkem otravnou aktivitu, hlavně ve městě s populací nad 200k už bouráte celkem často a hodil by se nějaký auto-bagr :)
  • " hledání opuštěných a vybydlených budov - místo toho, aby kamera přiblížila konkrétní místa s těmito budovami"
    Tohle nechápu, mě to normálně funguje od patche 1.2 (aktuální je 1.7). Když kliknu na buldozer, objeví se u advisora vykřičník že mám abandon/rubble buildings. když dojedu myší na ten vykřičník, objeví se vedle ikonka žlutý domek (abandon) červený domek (rubble). Klikmnutím na tuto ikonku mne to hodí a nazoomuje přímo na konkrétní domek, který vybagruju.
  • nemám rád, když su nucený, abych hrál nebo spolupracoval s dalšíma hráčama a podobně. U SimCity 3000 sem strávil hodně času, ale tam sem si jel sám, nikdo mně nic nevnucoval. Naprosto souhlasím s Lukášem G. Jako co to je za trend, co se s většinou her děje, to je opravdu smutné.
  • smejki
    Já nevim. Mně to přijde celý blbě uchopený. Simulovat v SimCity jednotlivý panáky, to je jako simulovat mechaniku zámku kufru v Need for Speed. A to by ještě narozdíl od SimCity nemělo vliv na hratelnost.
  • Už jsem hrál pár budovatelských strategií ale tohle je nejhorší co jsem měl v ruce. Přitom potenciál hry i podle keců tvůrců by to měla být naprostá bomba v tomhle odvětví.Po delší době mě nebylo líto 1300,- a hru si koupil, teď toho upřímě lituju. Už jsem párkrát praktikoval řešení jak nenaletět na reklamní kecy, když nám výrobci nemíní nabízet demoverze na odzkoušení, asi vědí proč. Sám sobě se divím že jsem naletěl, protože jsem obezřetnej a reklamám z principu nevěřím. Příště už to neudělám a až si zase bude někdo stěžovat že má malý tržby díky pirátům, tak ať se zamyslí nad kvalitou výrobku který nám nabízí. Nikdo si nemůže myslet když si "demo" z warezu a po dvou hodinách ji smažu, že si ji pak koupím. Abych za ni dal 1000,- musí mě bavit alespoň týden, pak neváhám ani minutu. /viz poslední nákup Assassin creed 1-3 a Anno 2070/ Když si jdu koupit oblečení tak si taky nekoupím všechno co si vyzkouším ale jen to co mě pasuje a líbí se mi to, tak proč mám tady kupovat zajíce v pytli.....Pro mě je Simcity uzavřená kapitola a nemíním se k ní vracet, a skončí v poličce, protože je neprodejná tím že je tak dobře uvázaná na účet.
  • x_ander
    Zopakuj si češtinu pro základní školu a pak tady poučuj...
  • jindra.veliky
    ja mam taky jeden trik

Ovladaci panely --> Odinstalovat program --> SimCity

*5*

(znamej trik ze Skyrimu)
  • Simcity - cena 850, hra zadarmo - Dead Space 3 - cena 740 na g2play = simcity za 110,-
  • Nevim, jinej než malej počet workers jsem zatím nepotkal. Máme 16 lidí v regionu a je to pecka, dokonce nám i jdou posílat peníze, což je podle článku nemožné *3*.
  • walltar
    Hmm tak těch bugů je v téhle hře vážně požehnané ... já sem si pořád říkal, že ty počty pracujících vůbec nesedí. Sem nedávno měl 200K obyvatel a ti pracovali v šesti továrnách a pár obchodech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit