Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten poměr workers/celková populace je bug. Dokud se pohybuješ v low density budovách, tak je poměr workers/population cca 60%, jakmile postoupíš do medium/high density, tak ti vzroste celkovej počet obyvatel, ale počet workers z jednoho baráku zůstane stejnej. V high density tvoří workers cca 11% z celkový populace, což je úplná blbost. Mají to dodrbaný.
  • walltar
    Já sem měl jadernou elektrárnu, ve městě jenom základní školy a elektrárna byla na kraji industriální zóny ... měl sem to tak několik herních let a žádný problém.
  • Stači vedle Jaderné elektrárny postavit univerzitu nebo kolem jpostavit jen rezidencni zony a nevybouchne :)
  • Erien
    Rada postavit parky je k ničemu, protože samotné parky ti nic nenalákají.
  • ok tak tady je rada pro pokrocile:
    1. dejte dostatek pozarniku aby vam mesto nevyhorelo
    2. dejte policii aby vam zombici neznicili mesto kdyz budete afk
    3. POSTAVTE VSUDE PARKY!!!
    4. afk
    5. profit
  • psat navody pro takhle blbuvzdornou hru to je na palici, žadna simulace tam není, stačí postavit parky a všude se vam nastehují bohatí simaci. Jedinym osvežením v tehle blbe hre by mohl byt multiplayer ale nevíte jak se tam dostat?
    ja tam vidim jenom find game a tam jsou všechny mesta obsazene.
  • No ono vydat demoverzi a chtit za ni az 80 euro me moc normalni neprijde. Nevidim na clanku nic spatnyho. Naopak toho jak ta hra nefunguje je daleko vic. Postavite za sileny prachy recyklacni centrum, chcete poslat k sousedovi nejaky vozy na svoz a tim skoncite, zaplni se vam skladiste odpadu a nic se nevyrabite. Takze behem chvilku zkrachujete protoze tovarny na elektro nemaji material a jedina cesta ven je tu budovu zbourat a postavit znovu. To ze v ramci regionu do mesta neprijede ani jeden student i kdyz tam je univerzita u ni autobus a ve svym meste nema ani zakladni skolu a radsi tam drepi je uz jenom jeden z mnoha detailu. Jednou to mozna bude dobra hra a doufam ze to Maxis dotahne k pouzitelnosti. Zatim je to ale jenom lepsi demo ktery ukazuje jak by nekdy mohla vypadat dokonala hra
  • Autore, autore:

- Peníze z okolních měst si LZE POSÍLAT. Slouží k tomu poslední ikonka v přehledu regionu a člověk musí být ve městě, že kterého chce peníze (procesory, uhlí, zdroje, atp) darovat a kliknout na město, kterému chce darovat.

- Sdílení pomoci funguje na dobrovolné bázi. Za každé použití poskytnuté jednotky je domovskému městu této služby poskytnuta úplata. Její výše se mění s četností využívání služeb.

Jinak mně spíš štve, že když mám město s 15 tis obyvateli (pouze rezidenční čtvrti) z toho je 13 tis nezaměstnaných (ostatní ve službách) a ve vedlejším městě je 5 tis pracovních míst a žádné rezidenční zóny, tak do města s prací a obchody dojíždí CELÝCH 200-700 lidí (dle aktuálního času (200 zůstává přes noc, ostatní jedou přes den)). To je směšné!
    Takové čistě pracovní město je ze začátku extrémně obtížné udržet, protože když dojíždí 50 lidí, pravidelně chybí někdo, kdo by obsluhoval skládku, elektrárnu, nebo doly.
  • Autor článku znovu prokázal svou aroganci, nadutost a zamindrákovaný postoj k produktu. Psát recenze, nebo informace o produktu znamená použít objektivní pohled nezaujaté osoby, která veme v potaz všechny stránky problému. Vyzdvyhne klady, popíše zápory. Tento člověk však blyje do klávesnice pouze a jen své osobní frustrované názory, postoje a pohledy na něčí práci, přičemž sám zřejmě v životě nikdy nic nedokázal, kromě psaní osobních výblitků.
  • Zabili to nemožnosťou upravovať terén a malým pozemkom. A pritom stačilo "obliecť" staré SimCity 4 do moderného kabátu a prihodiť modderské nástroje a ľudia by im ruky odtrhli ... ale biznis je biznis. *9*
  • voda je nekonecna, jak uz tu nekdo psal (a i v minulem clanku)
  • "místo toho, aby kamera přiblížila konkrétní místa s těmito budovami, musíte je (ač v malém městě) po jedné hledat."

Presne. Autor zas neumi ovladat hru :). Je tam na to autozoom autore. *1*
  • Přesně tak.
    Předobjednávky jsou hloupost, protože si člověk kupuje hru úplně naslepo jenom kvůli značce nebo že ho zaujala reklama, takže bez racionálního důvodu. Publisherum se předobjednávky líbí, protože z nich mají zajištěný zisk.
    Lidi si hru předobjendali jak idioti a EA je za to ještě odměnila a tím tyto praktiky podporuje.
  • Foxtrot_cz
    Mě tedy jaderná elektrárna funguje normálně...
    Jen zajímavost. Mám ve městě tolik vodárenských stanicí, že můj přebytek vody je 2000k litrů.
    Na druhou stranu, až ta voda dojde, tak už nemám kde brát...
  • tak se to da taky vyresit ale ne pro jadernou elektarnu myslim.
    Jeho problem je ze vsechna voda co vyjde z vodarny se nedostane dal do mesta protoze ji vsechnu spotrebuje elektrarna. toto jsem vyresil tak ze jsem postavil samostatnou vodarnu pro elektarnu hned vedle. vzniknul mi tim obrovskej prebytek vody a pak nebyl problem.
    Nicmene se mi zda jaderna elektarna momental trosku bugnuta ikdyz mate dost vody, vzdelanost a technickou vyspelost mesta na maximu tak se stane ze vybuchne.
    Osobne jaderny elektrarny vubec kvuli tomuto momentalne nestavim.
  • walltar
    Mě tohle trošku nesedí ... nechat své obyvatele pít čističkový recyklát? ... Radši bych aby se voda na mapě pořádně doplňovala. *1*

Už skoro stavíme vesmírně lodě, když si musíme vodu recyklovat a používat několikrát.
  • walltar
    Ano to je ten důvod .. sem to dost blbě napsal takže to z toho nejde moc vyčíst. *1*
  • Foxtrot_cz
    Napadl mě ještě jeden způsob. Co když si založím druhé město, pošlu tam několik milionů a postavím jen co nejrychleji vodárenské stanice v co největším množství na ložiskách vody.
    Potom se odhlásím a znovu přejdu to toho prvního města a začnu kupovat vodu z toho druhého.
    A protože tam bude přebytek vody a město kde člověk zrovna nehraje je jakoby stopnuté (nic se tam neděje), tak tím vlastně vznikne nekonečný zdroj vody, ne?
  • Keyz
    Jak to řeší ale to když tam prdnu něco co tu vodu hodně bere, pak nebude stejně dost vody pro všechny protože to spotřebuje budova kterou musím stavět na ložisku vody aby nebouchal. Rozvod voda na dálku moc nefunguje co jsem koukal.
  • Foxtrot_cz
    Ono i když to funguje na 100%, tak potom už není co dělat... Mám ve městě 14 000 000 S, ale co s tím, když tam není místo na stavbu... Sice můžu zbourat zóny, ale už teď vydělávám -60 000 S/hod. Mám pocit, že se na to vykašlu, nechám tam jen zóny pro nutné zaměstnance, aby mi fungovali továrny a zbytek zbourám. (Postavím tam místo toho továrny na procesory a televize.) Pokud nějak vyřeším vodu, tak by to snad mohlo fungovat.

Jen osobní rada, podle mě nemá smysl jako velké dílo stavět nic jiného než Arcologii, protože dříve či později budou potřeba další zaměstnanci...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit