-
Njn já mám rád holky.. :D
-
PRĚSdse TAk !!!! KONZOLKI = budOUCNOSt Hrany HER
-
Tam se nic nedozvíš, snad jen, že města jsou malá *1*
-
Huuuu, jen pět z deseti?? *8* Jsem teda čekal podstatně vyšší skóre a skoro jsem rád, že jsem ve světle jiných hvězd vycházejících tento měsíc odsunul SC na vedlejší kolej.
Dneska už nemám mentální sílu na to, číst celou recenzi, ale zítra si to pořádně a pečlivě přelouskám. -
Marketing FTW!!! *1*
-
Já nejspíš narozdíl od tebe hrál většunu SimCity titulů a většinu her jako SimCity ( Cities XL ). Pokud hru umíš a rozděláš si třeba 5 měst tak hra jde hezky a máš místa dost, Jde o to umět si to rozvrhnout. A myslím ,že když tu je jeden nedostatek. Který není uplně FATALNÍ tak je bblost dát 5/10 jen kvůli takové kravině.
Jinak víš co to je GTA ? Osobně sem hrál všechny díly a ani jeden nebyl nascriptovaná koridovka. A i kdyby byl jaké má recenze ? 10/10 ;) U mě games.cz zkončilo. Neprofesionální server u ,kterého je jedna chyba za pět bodů ;) -
Sir, you are epic fail. V realném životě se jen plní tabulkobé potřeby. Stejně tak i v tomm novém SC. To co tady popisuješ je asi ten případ, že ti do monitoru vlezou skřítkové, kteří předstírají, že jsou občané simcity...
-
jooo takže takove pecky hrajete na PC *1* *1* *1* *1* *1* ja to furt rikam konzole jsou budoucnost
-
Tak ho nedělej ... stačí hned jak začne odejít do menu a on se zruší.
-
Ach tak moje nepozornost,díky,chtěl jsem se kouknout,ale můj server je pravděpodobně vypnutej a znovu už ten tutoriál odmítám dělat *16*
-
Momentálně se to má tak, že na high density, počet agentů (simulačních jednotek) nesouhlasí se zobrazeným počtem lidí. Čert ví jestli je to tak naschvál, nebo jestli se to ještě bude měnit. Každopádně si myslím že to ještě změní.
-
se stejně velkými mapami jako v SC4 a zároveň s hloubkou (a typem) simulace jako v SC5? Ne, to by fakt nešlo.
-
To samé v novém simcity. Akorát to všechno vidíš na vlastní oči. Plus vzdělání lidí se nevztahuje jen na hightech industry ale ovlivňuje úplně všechno, včetně spotřeby atd.
-
V malém domečku tady myslím žije 16-20lidí. Proto má město tak obrovské počty obyvatel. Jinak by na těch malých mapách bylo málo lidí a hráčům by to bylo divné ... taky si myslím, že mohlu udělat čtvrtě a hlavně dát je přímo vedle sebe, bez těch dálnic ... protože takhle to vypadá jak čína (rýžové políčko, u kterého začínají mrakodrapy)
-
Uz jsem je psal o stranku zpatky. Male mapy, jenz neodpovidaji realite. Na plose podobne velikosti obvykle stoji nejake malomesto, ci vetsi vesnice. Dale mi vadi, ze je hra prilis snadna. Ja prakticky zadnou zkusenost s hrami tohoto typu nemam a presto hned na prvni pokus bez vetsich problemu jsem rozjel mesto s funkcni ekonomikou a prakticky bez problemu. Navic co delat, jakmileje plocha zastavena? Jasne, muze se neco bourat a menit, ale vicemene uz hrac nema co stavet a tedy nema co delat a musi zakladat dalsi mesto... Chapu, ze nejake hranice to mit musi, nelze stavet donekonecna, ale podle me jsou nastaveny moc skrome. Je to prece Simcity a ne SimVillage. Jak uz jsem psal, kdyby se cela mapa zmenila v jednu plochu, kde je mozno stavet, bylo by to uplne neco jineho.
Ale jinak ja bych hre 5/10 taky nedal, na druhou stranu 8/10 take ne. Spis bych se rozhodoval mezi 6/10 a 7/10. Ostatne na metacritic se hodnoceni v podobnych mezich pohybuje. -
nope
http://madsmejki.sweb.cz/SimCity%202013-02-17%2001-53-47-44.jpg -
Hele podle mě by to vliv na hodnocení mít mělo. A to z jednoho prostýho důvodu, aby se společnostem, jako je EA, ukázalo, že nemůžou s hráčema vyj*bávat. Protože ty vždycky zapomenou a příště si jejich produkty zase nakoupěj, jakoby se nic nestalo.
Ať mi nikdo netvrdí, že s náporem hráčů nepočítali (pokud ne, tak jsou to vymletý tataři), takže mi z toho vyplývá, že jen nechtěli finančně podpořit start. Servery se daj v klidu pronajmout, pokud by měli pocit, že je v budoucnu nevyužijou. A nevěřim tomu, že by EA na podepření a zajištění hladkýho startu finance nemělo. Takže z mýho pohledu je to sviňárna i když se mě to netýká.
A celkově mě sere ta jejich strategie, např. co se týče DLC. Mě nevaděj DLCčka, když opravdu přinášej něco, na čem vývojáři začali dělat až později a tudíž tu hru rozšířej. Ale spousta titulů EA maj DLCčka očividně koncipovaný jako odřezky z plný hry, který si nechaj schválně na později, aby za ně mohla vyinkasovat od hráčů další $$$. Nedivil bych se, kdyby to takhle bylo i v případě SimCity. -
Tak tvrdí,že na každého tam mohu kliknou tedy těch 200k lidí tam někde musí být. A jak se narvou do baráku to by mně tedy zajímalo. Když se dá sledovat kdo kam chodí atd.
-
EA, EA - Vrať mi mé datadisky *13*
-
Otázka je, jestli tahle přesná simulace má smysl? To,že chodí do školy dlouho protože je dopravní zácpa jde zjistit bez extra simulace.
Tohle je sledování jednotlivých NPC a to nemá asi ani smysl.Takto podrobně se to nedělá ani v reálu.