-
Takze secteno podrtrzeno trzni hnus dorazil i do her postupny a hnusny trend dosahuju vrcholu vydaji za bratru 1000 kc demo.Z recenze sem pochopil ze je to demo, ma to vsechny prvky.Jak dlouho bude trvat nez se objevi dlc balicek?treba nastroj uprava terenu?Nevim zda se mam smat ci brecet ale tadle civilizace ktera uz nevi kudy kam prodava zabavu po kusech nepekne skonci.navic lepe pro me za pul roku pockam az to bude stat 200kc a dlc balicky dalsich 200 a chudaci coto koupili za 1000 budou mlatit hlavou do zdi
-
Šak to je jasné ... když ti blikne v půlde hraní server connection lost a hra jede dál tak si říkáš a jak se mě teď v cloudu počítá ta simualce? Jsou to kecy ... je to klasická allways on DRM, která hře nic nepřináší. Ale s tou cenou jakou nasadili se nedivím ... sa to by si to upirátil i zaměstnanci M$.
-
Jo je to tak lehký ... pokud zůstaneš u low wealth simů, kteří nemají nějak extra školství. Navíc není si potřeba pučovat že? Mě osobně těch 125K vystačí tak asi na čtvrtinu města.
-
Zrovna jsem na to koukal,jsem zvědav jak se to všechno vyvrbí
-
malý mapy bych nevidel jako problem kdyby byla simulace propracovana a kdyby to bylo i nejak narocne na hrani. Ale co tady psal smejki ze si na začatku pucite penize a pak za par minut vystavite mesto a jste v pluse to me dost odrazuje od koupe.
fakt je to tak lehky? v simcity 4 jsem se musel snažit udrzet finance nejak v rovnovaze -
Zvykajte si, žijeme v konzumnom veku, kedy majoritná časť hráčov chce hry pri ktorých môže bez rozmýšlania prdieť do fotelky pred obrazovkou svojej konzole a pri hraní sa ani trošku nesnažiť. A tieto trendy sa samozrejme prenášajú aj na PC hry.
OBÁVAJTE SA, PRETOŽE BUDE HORŠIE!!! -
Tak já už sem postavil několik kruhových měst, skoro vždycky mám zaoblené rohy, tak aby se mě nevytvořila křižovatka. Viděl sem spirálové město. Mám města, které sou por různýma úhlama kvůli využití surovin ... to že drtivá většina staví čtverce néní problém map, ale problém toho, že nemají fantazii. A s tím terénem to taky není tak hrozné ... já mám několik měst co nevyužije ani celou mapu. Protože se mě líbí jejich tvar a chci mít třeba lesík mezi dvěma čtvrťma. Ono i na malé mapě toho de dost dokázat ... jenom se musí 2x tolik přemýšlet.
A absence teraformace mě osobně nevadí ... stejně to není 2x realistické, aby starosta srovnámavl hory se zemí. Spíš to chce se tomu přizpůsobit a zapracovat terén do rozvržení města. -
Maxis očividně neříká o nutné online feature pravdu. www.rockpapershotgun.com/2013/03/12/simcity-server-not-necessary/
-
ShitCity
-
To není jen na games ... s tím má problémy obecně psaný text. Chtělo by to nové znaménka .... menovali by se Sarkaznítka.
-
Vyberes si region,ve kterem muzes mit 2 az 16 mest+mista na specialni velke stavby. region udelas bud privatni nebo verejny. Muzem mit rozhenrano celkem 10 regionu (tzn 10save pozic)na jednom serveru. Hrat muzes na vsech serverech soucasne(samozrejme mesta jsou neprenosna)
-
Vybereš mapu která se ti líbí, nastavíš podmínky (soukromý, online, sandbox, omezený prostředky, atd) a je to. Můžeš jich mít rozehraných tuším 10 na každým serveru.
-
Zadny problem. Me zase treba tahle recenze prijde jako vtip. Proc uz jsme psal nize. 5 bodu tu dostavaji ty nejvetsi braky(schvalne si zkuste najit hry co dostali stejne hodnoceni). A pres mnohe nedostatky je SimCity porad kvalitni ackovy titul
-
Jak fungují mapy?
Náhodně mně to vybere region a když ho nechci tak to smažu a zase náhodně?
Kolik takto mohu mít regionů? -
Jo takhle , tak to pardon . vis,ono tady na games to je docela problem rozpoznat co je a neni sarkasmus. :)
-
Proc tezko stravitelne? Me to proste zajimalo a nebyl v tom zadny sarkasmus. Tva odpoved me ale presvedcila o tom,ze me tvuj nazor vlastne nezajima *2*
-
Ani jedno ani druhe , je to jen muj nazor...tezko stravitelne , ze mam nazor,ja vim. Ale muzem se tu za pul roku sejit a popovidat si o tom jakou udelalo Sim City diru do sveta :)
-
Do recenze bych se klidně nebál přidat kritický odstavec týkající se toho terénu. Ono totiž některé mapy jsou tak zle přichystané, že už tak malá mapa je rázem ještě menší. Budovy se nedají stavět ve svahu takže si pod sebou vyrobí násyp (často velice komický), který ale blokuje stavění dalších budov v těsné blízkosti. Problematika napojování silnic by taky stála za zmínku, protože ne vždy si člověk kvůli terénu může postavit silnici jak by si ji představoval. A ta nemožnost úpravy terénu... měl jsem za to, že už jsme v 21. století.
Kombinace malé mapy a terénu, který je vlastně jen dalším omezením, vzniká vtipný jev, kdy všichni staví na naprosto rovných mapách s minimem dalších faktorů (řeka, moře, hora..) a všechny města jsou jak přes kopírák s čtvercovými bloky. Na nějaké zajímavosti v podobě zahnutých silnic (a já se na ně tak těšil) a zajímavých urbanistických řešení prostě není místo.
A bylo by toho ještě mnohem víc co by se hře dalo vytknout. Abych to shrnul, čekal jsem lepší práci. Nejspíš se zde zase projevuje fakt, že chybí konkurence a SimCity se prodává už jen proto, že je to SimCity -
Mikek: Souhlasim. Tohle svádění všeho na konzole mi taky přijde jako nesmysl. Nepopírám, že se hry zjednodušujou a netvrdim, že je to správný. Ale proč by to měla bejt chyba konzolí, místo všeobecný mentality hráčů a přístupu ke hrám, to vážně nechápu. Doufám, že mi někdo odpoví, že je to proto, že na gamepadu je míň tlačítek, než na klávesnici. *15*
-
Za to ze je konzolova doba ani konzole nemuzou. Je to proste konzum a konzole jsou pro konzumni hrace, to je spojuje. A hry pro masy jsou proste "konzolovy".