Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Btw. Hráči The Sims připravte se,že pokračování bude v lecčem podobné Simcity
  • Keyz
    To by mně zajímalo jak to půjde modifikovat když to jako MMO.
  • Jo taky nad tim premyslim. Jsem rad, ze jsem si to nejdriv vyzkousel. Kdybych za to dal tech 1200 a jeste musel instalovat pitomej origin, asi bych si ted rval vlasy. SC4 na steamu to jisti, jen mam trochu obavy, aby to nebyl opak noveho SC - tedy az moc hardcore.
  • Velmi "specifická" recenze. Každopádně co se hry samotné týče tak mi ani nevadí velikost měst,ale hlavně logický nesmysl v multiplayeru kdy si specializujete město a ostatní hrači se na svá města vyprdnou. Co se týče online singleplayeru,tak mě zas tolik ta omezenost měst nefrustruje.
  • Smetana.pavel
    Jasně, ale můžeme říct, že tohle je ZPŮSOB jak stavět město.. A chápu touhu hráču mít "megapolis", opravdu strukturované megaměsto, s malými domky se zahradou na předměstí, kde si hrají děti na ulici, přes sídliště, až po široké bulváry s nejluxusnějšími obchody, mrakodrapy bank, nebezpečnými čtvrti plnými heren, strip-barů, daleko od univerzitního kampusu, kde jsou velké parky, knihovny a celé město protíná řeka, která město dělí na west-east, odvěké to fotbalové rivaly...
  • Keyz
    A do toho dobrou modifikaci která umožní aby ve fabrikách makalo více lidí jako v reálu.
    Pak nemusíš mít tolik fabrik a konečně tam maká dost lidí.
  • omfg!!! total fail:D:D
  • Keyz
    Zlatá SC4 Kde i park navíc znamenal vrásky navíc *5* a doufání,že se to vyplatí.
    Pak ta radost, když jsem měl konečně atomové elektrárny které byli skvělé a vydělával jsem již tisíce.
    A následně kámoš buldozer vyřešil dopravní problémy,zboural co bylo v cestě a hotovo :)
  • Aneb jak to dopadne, kdyz se nenarocnost The Sims promitne do The Sims-city.
  • Jednoduchá rada. Kup si Sim City 4 Deluxe a tam budeš mít vše co jsi zmínil a mnoho navíc :D
  • JJ naprosty souhlas, viz muj prispevek vyse. Jsem cekal, ze kdyz vyuziju vsechny 3 uvery, spadnu do nejake dluhove pasti a ono nic. Splacite cca 500 USD/h a nemate zadnej problem.

Take jsem mel po dvou hodinach pocit, ze uz skoro nemam co delat - cela plocha zastavena, infrastruktura a sluzby rovnomerne rozlozene. Jediny na co si simici stezovali bylo znecistene ovzdusi, ale s tim sem nic moc nedelal. Jestli takova lama jako ja, prakticky bez jakychkoliv zkusenosti z prechozich dilu, zvladne hned na prvni vicemene seznamovaci pokus vsechno rozjet, tak skutecni hardcore hraci asi zaplacou.

Jeste si dokazu prestavit, ze rozjedu dalsi tri ctyri mesta, kde se poucim z prechozich chyb a vyzkousim ruzne specializace, ale jaka je vyzva hrat to dal, fakt netusim.
  • Vrook
    Jak podepíšu? Dyť tam je nahoře jméno autora napsaný.
  • Trisska
    Jelikož sem budovatelskej typ, tak sem se na tuto hru fakticky moc těšila a je převeliká škoda, že to nedopadlo... No nic, nezbejvá než čekat dál... Snad to bude příště lepší!!!
  • Tak ja jsem si SimCIty take vyzkousel, stravil jsem 2 hodiny hranim u znameho. Nejdriv jsem se pripojoval na server vychodni evropa 1, kde to po chvili spadlo, takze sem zacal hrat na serveru antarctica. Moje dojmy jsou takove, ze jde o mnohem blbuvzdornejsi hru, nez sem cekal. Jelikoz nejsem zadnej zapalenej fanda budovatelskych strategii, cekal jsem, ze v tom budu nejaky cas plavat. Nicmene po 2h jsem mel zcela funkcni mesto s cca 50tis obyvateli a prijmem 10 000/h. Samozrejme jsem udelal nejaky zacatecnicky chyby, jako ze jsem si nezkontroloval kde jsou loziska nerostnych surovin a nasledne jsem je zastavel obyvatelnyma zonama (rafienerie stojici mezi vilkama se vyjima fakt dobre :D), ale i tak jsem mel slusne rozehranou mapu. Takze pro nejake hardcore fandy co radi piluji ekonomiku do posledniho detailu to asi uplne neni, tady to jde temer samo. Mozna az moc snadno...

Male mapy me s*aly take. Ten prostor urceny pro mesto naprosto neodpovida realite. Mnohem vice bych uvital, kdyby jedna mapa, ktera je rozdelena na nekolik samostatnych mist pro mesta, byla jedno velke hriste, kde bych se mohl vyradit. Mohl bych postavit jedno obrovske mesto, nebo nekolik mensich. Sam bych si mohl stavet dopravni sit -zeleznice a dalnice. Bylo by to podle me lepsi, protoze soucasna velikost nedava moc prostoru pro opravdove staveni mesta.
  • smejki
    Co se týče rychlého zaplácnutí mapy, jde o i bleskověji - ihned. Stačí si na začátku půjčit maximum peněz (3 x 25 000), což znamená, že celou mapu dokážete posít silnicemi dostatečné kapacity a tak ze 70% i všemi zónami. Kdo by si myslel, že takové masivní půjčování povede k zatížení rozpočtu, mýlí se. Během opravdu pár okamžiků, kdy se nastěhuje pár tisíc (opravdu pár, stačí tak 3-4000) simíků, jste v plusu. To už pak jenom vyděláváte peníze, z nichž ty první investujete do zbylých 30% zón a na zlepšování služeb (bagr je gratis, tak vás bourání zastavěných zón nebolí) a koukáte, jak "město roste". Zábava ani ne na dvě hodiny, výzva nulová.

Schválně si tohle zkuste v SC4 na nejmenší mapě (která je větší než ta největší v SC5). Krachnete, anebo ze z toho rozhazování budete zotavovat pár dlouhých let (nehledě na to, že vám mezitím budou vznikat problémy,na jejichž řešení nebudete mít peníze).

EDIT- koukám, že to autor v druhé půli sám píše. Teprve teď jsem se tam pročet.
  • A já bych jen doplnil, že to video jsou jen první dojmy, ne recenze. *15*
  • a když už vypustím něco do světa, tak se aspoň podepíšu. takhle to vypadá, že autor, potažmo celá redakce, ví, že ten článek stojí za starou belu, ale prostě to chtěli mít zkrku.
  • hah, tak jsem byl pomalejší *thumb up*
  • K recenzi: Jsem rád, že se autor rozhodl neovlivnit svůj názor na hru problémy s launchem. každopádně čekám na druhou část, protože v posledních dvou odstavcích se zdá, že se autorovi už prostě nechtělo dál psát, tak to nějak dokopal. ano, města jsou malá, ano propojenost s dalšími městy je nedotažená, ano hra vypadá jako poloviční produkt, který se postupně doplní různými dlc. ale to snad neznamená, že pominu jakoukoliv reflexi nad samotnými prvky simulátoru. jaké jsou důsledky činů hráče, jak co funguje atd. atd... ale co už, města jsou prostě malá... kdo rozumí anglicky, jděte na youtube a podívejte se na wtf od totalbiscuita a jeho ženy. ti shrnuli své klady a zápory podle mě dokonale... tato recenze je paskvil...
  • Tohle je skoro tak špatné jako ta recenze Dungeons of Dredmor. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit