Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fizola
    No toho sa prave bojim, ale keby som to spustil pod kompatibilitou XP SP3, nepomohlo by to trochu? idem asi vyskušať a dam vedieť :D
  • Verdikt: Z něčeho, co vypadalo jako velmi slušný restart zasloužilé budovatelské série, se vyklubala omezená nuda. Nové SimCity možná jednoho dne bude dobrá hra. jen když budou města 4x - 5x větší, když se hry ujmou moddeři a online prvek bude fungovat tak, jak by měl.

Čiže nikdy :D
  • Ano, města jsou malá, ale nové SimCity by se nemělo hrát stejně, jako předešlé díly (tj. jedno obrovské soběstačné město). Pokud to chci rozehrát ve velkém, je třeba města specializovat: postavit město, které se soustředí na služby (policie, hasiči...) a pokrýt jimi i další města ve správě regionu; postavit univerzitní město, které bude poskytovat vzdělání celému regionu; postavit město s nadbytkem elektřiny/vody/kanalizace a ty pak prodávat dalším městům atd. Tímhle způobem to pak funguje, ale uznávám, že větší prostory pro měst bych také uvítal.
  • fizola
    Mozno by som to vyriesil šalamunsky a tak: Nepozna niekto ekvivalent simcity na Androidie telefony. Som nedavno prešiel z iPhone a tam simcity bolo ale na google play neviem najst nic podobne (teda je tam kopa ale na jedno brdo typu city ville, farmville apod.)
  • Vrook
    Nehrál jsem to - po všech možnejch fiaskách EA a negativních dojmech hráčů simcity, nemluvě o tom, že mě stavět města nebaví, ani nehodlám - ale ať už je recenze jakákoliv, tak malej prostor, kterej zaplníš během pár hodin a dál nemáš kam stavět, mi přijdou u tohohle typu hry jako docela velkej průšvih.
  • SnakePlisken
    Taky se mi to nelíbí. Tohle jako recenzi nepovažuji. Spíše jsou to "první dojmy z hraní". Tohle za recenzi můžou považovat snad jen na českém Eurogameru.
  • Uživatelská recenze? *4*
  • Mato1987
    ja osobne som nedávno spustil simcity2000 ktoré je podľa mňa stále najlepšie simcity a bavil som sa na notebooku královsky.
    toto nové simcity by som v žiadnom prípade neodporúčal kedže mi to pripáda tak neuveriteľne reštriktívne a mnoho vecí tam chýba, čo je náznak toho že ea bude ryžovať na DLC plus celé to je také drbnuté sociálne a multiplayerové...takže ak nemáš rád tieto novodobé sociálne online kokotiny tak ruky od toho preč.
  • SC4 je skvela hra, ale upozornuju, ze na dnesnim hardwaru je ta hra velice nestabilni - casto pada, a ma opravdu strasidelnej framerate (na sve gtx 660 pri pohybovani kamery mi to spadne asi na 9 FPS), protoze to proste neni kompatibilni s dnesnima API. Takze je lepsi hru hrat na software modu, kdy ji kompletne renderuje procesor. I pres to v podstate krome grafiky je to daleko lepsi hra.
  • fizola
    Takžeť počkať do vyplaty a dovtedy hrať SC4? *3*
  • Jako osobne DRM a velikost mest novyho SimCity taky moc nemusim, ale tahle "recenze" je opravdu dost bidna. Zvlast hru jako SimCity nelze pokryt takhle kratkym textem, autor by si mel udelat priklad treba z tohoto videa. :) http://www.youtube.com/watch?v=7-KeHtlUf2M
  • Já moc nedoufal, není to zas takové překvapení... Pozemky se budou kupovat za pravé peníze... Vždyť i EA to říkala.

ALE DLCčka to napraví! Nebojte.... *3*
  • Dozvěděl jsem se více z krátkého verdiktu, než z celého článku
  • me to pripada jako recenze, ktera konci v pulce *1*
  • hznk89
    Nikdy jsem tady neměl s recenzema problém, ale po tomhle.... Ale co. Města jsou malá a hotovo
  • shmeck
    je to docela pofidérní...
  • Nechci tu nikoho hanit, ale tohle mi nepřipadá jako recenze.
  • Jako me ta hra bavi hodne a to jeste nejsou spusteny zebricky atd., jako nejvic mi asi vadi ze zatim neni mozny pustit hru na nejrychlejc
  • Shrnutí recenze: MĚSTA JSOU MALÁ!!!
  • shmeck
    Pro mě nejlepší "městskou" strategii Transport Tycoon Deluxe, to nepřekonalo. Velká škoda...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit