Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle hra dopadla jako Mafia 2, je hezká a má potenciál, ale je nedodělaná v určitých aspectech.
  • No, ani to netrvalo tak dlouho - Stačí enablovat debug mod... a jde stavět silnice mimo vyčleněné území, nebo upravovat terén... a taky klidně můžete zbourat nebo "vylepšit" jakékoli cizí město, kam si tu silnici přitáhnete... V debug módu jde také nastavit 20min interval k připojení na server tak, že je= nule, takže asi tolik k té nutnosti online... Nejlepší SimCity všech dob... *6*
    http://www.youtube.com/watch?v=ROy6VE5ZsZw
    http://www.youtube.com/watch?v=Bmce9oIxJag
  • Mas pravdu 5/10 si nezaslouzi po tech lzich co vysli najevo jako ze na serveru se pocita simulace a pod. pritom je tam jen kvuli DMR a komunikaci s Originem tak max. 2/10
  • Ty jsi jenom nasr*anej, ze na hru, kterou ocividne milujes (coz neni vytka), ma recenzent jinej nazor nez ty. Recenze je subjektivni utvar, co se casti s dojmama tyce a pokud mel recenzent pocit, ze si u nej hra nezaslouzi vic nez pet bodu, tak mel jako lhat nebo co? Vyklidni to s tema kecama, ze kvuli tomu jde games do srac*k. Chovas se trosku moc fanaticky. Sorry za zadnou diakritiku, pisu z mobilu.
  • Přesně tak, souhlas. Ta hra je pecka, neboj se do ní jít. Games jde pěkně do sr*ček s takovym přístupem k recenzím...
  • walltar
    Tak to se mě stalo ... u batě mě řekli, že na mechanické poškození se vada nevztahuje (přitom byli špatně sešité z výroby) a poslali mě domů ... už tam nenakupuju.
  • Black_Hand
    nic to nemeni na tom, ze nemusim simulovat ty detaily o kterych mluvis a staci mi statistika s odpovidajicim LOD a ta tovarna mi taky klekne.

a proc myslis, ze se maxis ze SC4 a NAM nepoucil? argumentovat, ze "to taky trvalo", je nesmysl. protoze to nevyslo ve stejnou dobu a byl cas na to to analyzovat a pochopit proc to fungovalo lip.
  • Tabulková simulace je pro mě simulace ala SC4. Takže prostě jen si v tabulkách přečteš, že se asi někde něco děje, ale že by ti kvůli tomu klekla výroba nějaký továrny, která je třeba postavená na tý jediný ucpaný silnici to už neuvidíš. Tohle já považuji za důsledek a za něco co tě opravdu donutí ten problém řešit, krom tvého špatného svědomí.

Ano NAM je dle mého OK, jenomže po jaké době od vydání SC4 přišel že? Myslím že ani jeden ze zastánců SC4 by ho tu nevychvaloval do nebes, kdyby to teď zrovna vyšlo. Moc dobře si pamatuju že v momentě releasu ta hra měla spoustu nedokonalostí a bugů. To že se vývojáři z nich moc nepoučili do nového Simcity je věc jiná. Já jen říkám dejme tomu ještě čas, jestli to dokážou vyladit a jestli to teda vůbec ladit budou.
  • Keyz
    Divné, že to tam mohou napsat. To by mohli napsat, že když se boty rozpadnou jen co je použiji tak to není důvod k vrácení.
  • Tak troll v kombinaci s grammar nazi je teda paradni mix :) no, hlavne si davej pozor at ti nepraskne cevka. Jeste neco ti poradim ...kdyz uz pises o nenavisti, tak by bylo dobre mit u toho cistou hlavu ...s krvi podlityma ocima a zatmenim v palici to nema ten spravny efekt (muzes mi to zase opravit).
  • mam pocit že čas v jinych mestech se zastavil i v simcity 4. V podstate v recenzi krome malých map zadnou zasadni vytku nevidím. Simulace je prý propracovaná, na online potrebujete prátele...
    Male mapy bych videl jako zamer tvurcu soustredit se spíš na kvalitu a detail, dusledne planovaní a specializaci, než na objem. Teda bych to neodsuzoval apriori.
    Taky bych čekal že se v recenzi víc rozebere simulace mesta, jestli funguje a jestli ji nejak zasadne ovlivnují ty AI bugy.
    takhle jsem z toho porad jelen a nevim co si myslet lol, jestli ty narky kolem jsou jen hate lidi co nedovedou prekousnout ze se hra posunula nekam jinam nebo jestli je to opravdu špatná hra *8*
  • Když vidim, že neumíš ani správně napsat slova nejvyšší, tak je mi jasný, že mám co dočinění s imbecilem... "nejvyžší" ...demence
  • To rozhodne!!! Ja byt tebou, tak to zenu na nejvyzsi mista. Mimochodem, kolik veci si tak zhruba denne nedovedes vysvetlit?
  • Black_Hand
    ok, takze chces rict, ze NAM ma lepsi system nez aktualni sim city, protoze funguje? z tveho postu mam pocit, ze podle tebe je NAM ok. takze kdyby nove sim city zalozili na nem tak by to bylo ok? samozrejme, ze DOBRA agentni simulace je DALEKO lepsi z hlediska verohodnosti, ale zalezi na tom jaky model mas, jak je verohodny, jak je narocny atd. to je jako tvrdit, ze kdyby se tam simulovali i chemicke reakce v telech simiku nejakym hodne stupidnim modelem, tak by to bylo dobre, protoze uvidis dusledky.

a pokud si myslis, ze simulace zalozena na statistice nema dusledky tak nevim z ktere planety si spadnul... cele je to o level-of-detail a o tom jakou uroven si zvolim. rozdelujes to moc cernobile, nikoli na nejake skale jak je to doopravdy. jde o uroven agregace a zjednoduseni. kazda simulace nejakou ma.
  • Funguje leda velké prd, protože si moc dobře pamatuju, že v době vydání Simcity4 taky byla simulace vadná a to kvůli tomu, že všichni hledali tu nejbližší cestu do práce a né tu nejrychlejší, to že po x letech přišel NAM je něco zcela jiného. To že borci v maxisu tu AI jednotlivců nedotáhli do zdárného konce je taky věc jiná. Ale v jádru věci ti je tabulková simulace k ničemu, když potřebuješ vidět důsledky něčeho. Tabulková simulace ti akorát ukáže, že tady a tady máš problém, ale co to bude mít za důsledky už ne.
  • Black_Hand
    anonymous: myslis dusledky, jako ze napr. lidi jsou neskutecne blby a jako idioti radsi jezdi skrz zasekanou prasnou cestu misto nekolikaproudove skoro dalnice, ktera je absolutne volna a je jenom o trochu delsi? nebo ze za sebou jezdi dva odpadni nakladaky a za celou jizdu se nalozi jen jeden, nez jedou domu a pak zustane pulka mesta zasvinena odpadkama? nebo ze 20 policejnich aut jede k jednomu trestnimu cinu, kdyz je ve meste pet dalsich? nebo ze mas prebytek elektriky a simulace se tak nejak rozhodla, ze nebude dodavat elektriku do jednoho domu v oblasti, kde kazdy dum ma elektriky plno? nebo ze hasici jsou zasekly v zacpe, zatimco protismer je volny? a takhle by se dalo pokracovat.

maxis si timhle ukrojil vetsi krajic, nez je schopen zvladnout a pak jsou lidi, kteri obhajuji, ze je to takhle dobre.... nechapu. takze tabulkova simulace opravdu je lepsi, protoze narozdil od toho jak funguje tahle detailni proste FUNGUJE tak jak ma.
  • Ja se mam dobre ja si nestezuju, takze ani pomoc svecene vody nepotrebuju, narozdil od jinych. *3*
  • Jenomže tyhle softy ti sice jsou schopný ukázat, že tady a tady budou vznikat dopravní zácpy, ale už ti nenasimulujou to, jaký budou mít ty dopravní zácpy důsledek. To vám to furt nedochází? Tohle je hra, která by se měla snažit simulovat živé město. Ne jen nějaký kus softwaru simulující pouze část chování města.

Takže tvrdit že nějaká tabulková simulace je lepší než simulace jednotlivce je v tomhle případě blbost, protože tady jde hlavně o důsledky.
  • Proč v každym příspěvku pokládáš stupidní otázky? Jsi bezmozek či co...?
  • Autor článku něco bere? Jinak si tenhle paskvil (recenzi) nedovedu vysvětlit. Rozhodně to neni hra, která by si zasloužila 5/10. Koukám že autor se svezl na vlně nenávisti jako další stádo fňukalů (viz. hodnocení uživatelů na metacritic) ze stupidního fakebooku nebo kde se ta nenávistná gayakce rozjela.
    Za mě 9/10.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit